bernacım cok bguzel tatlım yuce rabbım saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsınnn
BERNAAAAA bunlar çooookk tatlııııı... Ayyy içinde bebişlerini düşünüyorumda oyyyyy nasıl şirin nasıl şeker olurlar:))
Allah ağzınızın tadıyla güle güle giydirmek nasip etsin.
Sorma , ben de hayal ediyorum durmadan, şunu giydiririm bnu giydiririm diye :) Acayip gaza geldim , çook heyecanlıyım :)
Teşekkür ederim ,sağolasın.hepsi harika cnm hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim....
hepiniz gercekten muhteşem seyler almışınız. gule gule gıysınler inş. ben de yavas yavas bebek arabası fıyatları arastırmaya başladım ama nasıl bişey almak lazım çok karar veremedim, sizler baktınız mı hiç...
arkadaşlar gitti gidyordan cotton box nevresim takımı aldım
az evvel geldi renkler kalitesi muhteşem görünüyor
fiyatıda çok uygun almanızı tavsiye ederim
Ben de aldım Ronyacım senin bebişin de güle güle kullansın.Ben çantası ve yorganı olanı aldım baykşlu olandan.umutluyum78 yani Işıl'cım çok teşekkür ederiz haber verdiğin için bize
Hemen ben de yeni haberleri vereyimJokerde chicco emzik biberon ürünlerinde %50 indirim var ben hemen kaptım 250ml bir biberon geldim:)
canım senin bebişinde güle güle kullansın
bende aslında yorganlıdanmı alsam diye düşündüm :26:
ama yorganı sonrada ayrı almaya karar verdim
neyse nevresimler süper ama çok beğendim
umutluyum canım bende sana kocaman teşekkür ederim
canım senin bebişinde güle güle kullansın
bende aslında yorganlıdanmı alsam diye düşündüm :26:
ama yorganı sonrada ayrı almaya karar verdim
neyse nevresimler süper ama çok beğendim
umutluyum canım bende sana kocaman teşekkür ederim
prensescimm canım sanada teşekkür ederim chicconun indirimden haberdar ettiğin için
az evvel biberon emzik göğüs temizleme mendili vs. sipariş verdim
ve gerçekten fiyatlar çok uygun
ay kızlar ne tatlısınız eğer sizi sevindirebildiysem ne mutlu bana ben uygun güzel ve kaliteli şeyler alınca herkezin faydalanmasını istiyorum mütevazi olamıycam zevliyimdirde uzun zaman yataş müd. yardımcılığı yapmıştım ve imaj meykır lık ihihih.....
hepiniz gercekten muhteşem seyler almışınız. gule gule gıysınler inş. ben de yavas yavas bebek arabası fıyatları arastırmaya başladım ama nasıl bişey almak lazım çok karar veremedim, sizler baktınız mı hiç...
Bunlar da benim bebeklerimin ilk cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 290962 Eki Görüntüle 290963 Eki Görüntüle 290965 Eki Görüntüle 290968 Eki Görüntüle 290970 Eki Görüntüle 290971
Selam arkadaşlar bunlarda benim oğluşumun
Kurban bayramında Ankaradayken kızılaya gitmiştm, o zaman dayanamayıp aldıklarım, yoksa daha alışverişe başlamadık, asıl alışverişimizi inşaAllah Ocak ayında Ankaraya gittiğimizde toptan yapacağız
Eki Görüntüle 293758
Eki Görüntüle 293759
Eki Görüntüle 293760
Eki Görüntüle 293761
Eki Görüntüle 293762
Eki Görüntüle 293763
merhabablar ..
dün de yazmıştım.. ben daha başlamadım alışverişe diye..okudukta panik yapıyorum yetişmezse diye herkes almış birşeyler..hemen başlamam lazım :)
internette indirim kampaynaları felan varsa bana link gönderirimisiniz tavsiye ettiğiniz ürünler için..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?