2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Küçük şeylerden başlayıp büyük şeylere doğru yavaş yavaş almaya başlamak alzım bence. Sonra hepsi üstüste gelince ödemesi zor olur. Ama kıyfatei abartmamak lazım, hediye de çok gelir çünkü.

bunlarda cicilerin birkaçı...

bugün kadife alt aldım. çok kullanışlı geliyor kadifeler. kışın için faydalı olacak gibi... tavsiye ederim...

Son düzenleme:
bugun ogluma chıccodan bu park yatagını aldık cok begndım tıtrsımlı muzuklı ve ısıklı

Eklentiler

• $park.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 36

çooook güzeller güle güle güzel günlerde giysin minişler. ben de bayramda istanbuldaydım. C&A ya, saraçhaneye, havuzlu hana, zeytinburnunda bi outlet var ona gittik. bi sürü cici aldık oğluma. nerdeyse tamamladık ihtiyaçları. artık pek fazla kıyafet almama gerek yok. ufak tefek seyler kaldı. fırsat bulunca resimlerini çekip koyarım. gidip gidip bakıyorum zaten. doyamıyorum

rabbim ahyrılı günlerde kullanmayı nasip etsin cnm bizde bugün nevresimle yorgan yastık falan aldık bebeğime...

canım mağazada bişey bırakmamışınnn maşşallah hepsi çok güzeller inşallah bebşin güle güle giysin ciciklerini

cnm aldıkların çok güzel mart annelerinin hepsi zevkli güle güle giysin bebişlerimiz

Canım hepsi çok güzel güle güle kullansın oğluşun...

Teşekkürler teyzeleri :)) hepbirlikte sağsalim kucağımıza aldığımızda kuzucukları artık üzerlerindeyken çeker ekleriz

babamız atmış kendini yine feneriuma almış oğluşuna en tatlısından bir tulum

canım çok güzel güle güle kullansın. bende bu tarz park yatak istiyorum fiyatı nekadar canım?

canım 375 tl ye aldı annem ama cok kullanıslı arkadasımda kullandı tıtresımı var gece lambası ve muzıgı var ust katını ılerleyen zamanlarda oyun halısı olarakta kullanabılıyorsun

harikasınız teşekürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…