• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ciciş konusunda çok şanslıyım abimin eşi 2 ay önce doğurdu ve bir dünya şeyi var, ohh bana geçiçek hepsi tabii pembişler hariç:)

e-bebekten BabyBjörn ana kucağı aldım kampanyaya girmiş, 149 tl.

$BabyBjorn-Kanguru-Orijinal-Spirit-White-Angel__34275987_0.webp

Son düzenleme:
e-bebekten BabyBjörn ana kucağı aldım kampanyaya girmiş, 149 tl.

Eki Görüntüle 287662

Güle güle kullanın çok güzelmiş :) ben de almayı düşünüyorum ama sling modellerinden alıcam. Daha düne kadar bişeyimiz yoktu, bayramda İzmir Jokerden disneyin yeni doğan için bir takımı var onu aldım, resmini çekerim size! Bir dee esas en zorunu başardık arabamızı aldık bebe confort Lola full modelini aldık :) olumlu yorumlar vardı nette yılbaşına kadar jokerde ana kucağıyla birlikte indirimli... Bir bakın siz de kaçırmayın derim...herkese iyi alışverişler,güzel hamilelikler!

biryudumhobi: tığ işi bebek tulumu

bu tulum çok hoşuma gitti.. rengini veya modelini değiştirerek yapmak istiyorum.

$Isd0880.webp

bunu da büyük kızıma ördüm.. şapkası henüz bitmedi bitmek üzere:))
evde kalan iplerden böyle bişey çıkardım ortaya.. nasıl olmuş???

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullansın.:nazar:Bizim babannemizin bişey yaptığı yok öriyim mi diye soruyo sadece ben de sorduğu için örme ben alırım gerek yok dedim.

sağol canim. hadi ya sorulur mu hiç torunun senin. renk sorsa hadi Tmm da. bunları babannemiz önceden beri hazırlamis koymuş mavi de var pembe de .benim annem örgü beceremez.ben şu renk seviyorum diyim hemen alıp orer elinden geliyor bir model begeniyim göstereyim orer hemen . eltim de ikinci bebeğine hamile yakında doğumu olcak bi yandan ona da yapiyo.
boşver madem soruyor çok cici hazırkar var alırsın

canim harika olmuş güle güle giyinsin defne cik benm elimden gelmediği için atkı oreyim kızıma diye düşünüyorum başlarım yakında

çok sağol canım beğenmene sevindim. şişle örülen örgüler bana göre yavaş gidiyor:) o yüzen tığ işini daha çok seviyorum. ve çokda kolay aslında. senden de güzel şeyler bekliyorum ben. Yaparsın sen.. sende o azim o istek var..
Hadi bakalım kolay gelsin..

selam benide topiğinize eklerminiz bu arada en güzel ve kullanışlı park yatak hangisi

sağol canim. hadi ya sorulur mu hiç torunun senin. renk sorsa hadi Tmm da. bunları babannemiz önceden beri hazırlamis koymuş mavi de var pembe de .benim annem örgü beceremez.ben şu renk seviyorum diyim hemen alıp orer elinden geliyor bir model begeniyim göstereyim orer hemen . eltim de ikinci bebeğine hamile yakında doğumu olcak bi yandan ona da yapiyo.
boşver madem soruyor çok cici hazırkar var alırsın

Sorma valla bu konuda dertliyim biz kimseden zaten bişey beklemiyoruz ama yinede ilk torununa yaptıklarını biliyorum herşeyini o almıştı,bizimki için de para yok ki ben bişeyler alıyım diyo.Aman eksik kalsın zaten ben alırım herşeyini oğlumun.

Sorma valla bu konuda dertliyim biz kimseden zaten bişey beklemiyoruz ama yinede ilk torununa yaptıklarını biliyorum herşeyini o almıştı,bizimki için de para yok ki ben bişeyler alıyım diyo.Aman eksik kalsın zaten ben alırım herşeyini oğlumun.

boşver canim takma . ilk torun gibi olmaz zaten. insanlarda o mantık oluyor ilk çocuk ilk torun ilk göz ağrı. bende ilkte üzüldüm çok istemiyorlar gibi geldi de düşününce ilk torun gibi tutmalarıni beklemek yanlış olur eski insanlarsa hele. bizim bi de hamilelikler cakisti bana bir sene daha bekle dediler ne kadar üzülmüştüm diğer çocuklarından ilk torun başkaları hemen torun ister diye. ben ileri yasa kalmayı dusunmedigimden böyle hesapladim eltimin ikinci çocuğu ona göre mi belirleseydim gebelik zamanımı .
yani eski insanlar oyle düşünüyor . bizde birşey beklemiyoruz oysa . içlerinden gelirse buyurur ilgilenirler gelmezse biz yavrularimiza yeteriz . nedense hamile kaldıktan Sonra duygularım çok değişti kimsenin benim kadar iyi bakabileceğini düşünmüyorum ama tek sorunumuz iş . senin iş durumu nasıl

boşver canim takma . ilk torun gibi olmaz zaten. insanlarda o mantık oluyor ilk çocuk ilk torun ilk göz ağrı. bende ilkte üzüldüm çok istemiyorlar gibi geldi de düşününce ilk torun gibi tutmalarıni beklemek yanlış olur eski insanlarsa hele. bizim bi de hamilelikler cakisti bana bir sene daha bekle dediler ne kadar üzülmüştüm diğer çocuklarından ilk torun başkaları hemen torun ister diye. ben ileri yasa kalmayı dusunmedigimden böyle hesapladim eltimin ikinci çocuğu ona göre mi belirleseydim gebelik zamanımı .
yani eski insanlar oyle düşünüyor . bizde birşey beklemiyoruz oysa . içlerinden gelirse buyurur ilgilenirler gelmezse biz yavrularimiza yeteriz . nedense hamile kaldıktan Sonra duygularım çok değişti kimsenin benim kadar iyi bakabileceğini düşünmüyorum ama tek sorunumuz iş . senin iş durumu nasıl

Evet canım haklısın,aman sağlıklı olsunlarda biz yeteriz bebişlerimize.Ben çalışıyorum ve malesef kayınvalidem bakacak.Benim annem uzakta o bakamaz.İlk 6 ay ben sonra o bakıcak ama hiç istemiyorum.Biraz sorun olacak gibi.Çünlü ilk torununa da o baktı ve aşırı şımarık oldu.Bakalım biz ne yapıcaz.

amaann kızlar boşverin valla.. ben alıştım bu durumlara.

belki daha öncede bahsetmişimdir. kaynanam eltimle beraber oturuyor ve eltimin 2 çocuğu var.. onların tüm masraflarını kaynanamlar karşılıyor. ve aynen sizler gibi durumumuz. bize gelince PARA YOK!!!
eltimin oğlunun bez masrafına kadar karşılayan kaynanamlar, benim kızımı görmeye gelirken uyduruk 2 takım pijama ve bi kundak getirmişlerdi. kayınbaba hediye olsun diye küpe almaya gittiğinde de sallanan küpe almış!!!!! ki ben o küpeyi çoook uzun bi süre kızıma takamam! Allah korusun kulağındayken çeker kulağını yırtar filan Allah muhafaza.

o yüzden bu kez hiiiiiççç bişeylerini beklemiyorum.

bana yaptıklarını da gün gelicek bir bir suratlarına çarpıcam

Back
X