cnm çok güzeller Allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsin meleğine inş .. bübchen setini ne kadara aldın bende o markayı kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 270554 Eki Görüntüle 270555 çok kulanışlı bence
cnm artık gayet güzel markalar var plastik bpo su 0 olanlardan alacaksın ama cam da alabilirsin için rahat etmezse ben kızımda hep cam kullandım yalnız bırakacak değilsin sonuçta çocuğu biberonla hiç bişey olmaz merak etme cnm..avent,nuk ve chicco ürünleri gayet güzel..
Kızlar bunlar da benim kızımın cicileri diğer aldıklarımı tel.bozuk olduğu için yükleyemedim bunları netten aldım ondan yükleye bildim
Eki Görüntüle 271744
Eki Görüntüle 271743
Kızlar bunlar da benim kızımın cicileri diğer aldıklarımı tel.bozuk olduğu için yükleyemedim bunları netten aldım ondan yükleye bildim
Eki Görüntüle 271744
Eki Görüntüle 271743
çok güzel cnm yeleğin aynısından annemde almış bebeğime
Benim siparişler gelmedi daha cnm nasıl güzel mi resimde ki gibi değil mi
annelere güveniyoruz kesin güzeldir o zaman :)cnm bnmde annem le aynı şehide değiliyiz annem aldığı içinden elime alamadım webcamden göstedi gayet güzel duruyo annem kötü almaz zaten pişman olmazsın sende cnm
Allahım güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin miniğine
Ayyy çok güzeller,güle güle kullansın bebişin.....
Eki Görüntüle 271744
Eki Görüntüle 271743
Aminn cnm inş. dayanamadım siparişe bunları da ekledim kociş k.kartını alacak elimden yakında
Eki Görüntüle 271758
Eki Görüntüle 271760
Eki Görüntüle 271761
Eki Görüntüle 271762
Eki Görüntüle 271763
Eki Görüntüle 271744
Eki Görüntüle 271743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?