2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ben de camı çok seviyorum. evimde her şeyi suyu bile camda almaya çalışıyorum. ama araştırınca öğrendim ki cam biberonda dikkat edilecek bir şey daha var. zamanla gözle görünmeyen küçük çatlaklar oluşabiliyor ve burada bakteri üreyebiliyor. bir de anne sütündeki değerli maddeler cama tutunabiliyormuş (nurturia'da okumuştum bunu).

ben o yüzden %0 bpa olanlardan aldım. benimki avent, ikisi de aynı marka oldugundan pompadan direkt sagabildim böylece. bence dikkat edilecek bir şey de emziğinin anne göğsüne benzemesi. bebek meme-emzik karısıklığı yaşamıyor. ben bir de aventin yenidoğan ucunu çok beğendim. süt az az geliyor boylece bebeği kolaya alıştırmıyor ve memeden soğutmuyor.

Kızlar bunlar da benim kızımın cicileri diğer aldıklarımı tel.bozuk olduğu için yükleyemedim bunları netten aldım ondan yükleye bildim

dün H&M e gittim yeni doğan grubunda çok güzel ciciler var fiyatları da fena değil.. ben dayanamayıp bir iki parça aldım:)

Benim siparişler gelmedi daha cnm nasıl güzel mi resimde ki gibi değil mi

cnm bnmde annem le aynı şehide değiliyiz annem aldığı içinden elime alamadım webcamden göstedi gayet güzel duruyo annem kötü almaz zaten pişman olmazsın sende cnm

Allahım güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin miniğine

tşk ederim canım cümlemize inşallah...

Ayyy çok güzeller,güle güle kullansın bebişin.....

tşk ederim.inşallah hepimizin bebişleri iyi günlerde kullanır.

Kızlar bunlar da benim kızımın cicileri diğer aldıklarımı tel.bozuk olduğu için yükleyemedim bunları netten aldım ondan yükleye bildim
Eki Görüntüle 271744
Eki Görüntüle 271743

çok tatlılar nede olsa kız çocuğu herşeyi daha bir güzel oluyor.iyi günlerde kullansın bebişin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…