2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok ciciler bayıldım güle güle giyinsin..

çok güzel olmuş :)) oyuncaklı fln.güle güle giydir minigine. o oyuncakları sonradan mı ekledın. çok beğendim

evet canım önce battaniyeyi düz ördüm sonra hepsini ayrı ayrı örüp üstüne diktim... beğendiğinize çok sevindim:) ben bu gazla daha neler neler örerim bebişime:) hepsi güle güle giysin cicilerini

kızlar cicileriniz çok güzel hepsi birbirinden şeker güle oynaya kullansın bebişleriniz maşallah onlara

abowwwwwww siz çeyizleri düzmüşsünüz hatunlar anammmm benim kız çıplak kalcak bu gidişle hayır prensesimi giydirsem çeyizi yok diye eve kalcak bebişim anası küçük poposunu kaldırıp bi iğne alamadı henüz hepinizin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ve özenle seçilmiş ürünler Allah hepimize sağlıklı, mutlu günlerde bebişlerimize yeni yeni ciciler giydirmeyi nasip etsin çok özendim sizeee heee bende alacam bide ricam benim gibi çömez ötesi anne için nereden aldığınızı ve fiyatlarını yazabilirseniz çok mutlu oluruz

VENÜSTENcim canım şuan CİVİL BEBE çok çok uygun. Ankarada mağazası olsa hemen koşup gitcem ama yok malesef(( bende netten hazırladım sepeti akşam eşim gelince onaylıycam inşallah.

VENÜSTENcim canım şuan CİVİL BEBE çok çok uygun. Ankarada mağazası olsa hemen koşup gitcem ama yok malesef(( bende netten hazırladım sepeti akşam eşim gelince onaylıycam inşallah.

anacım bende şans yokki tam bi şey beğeniyom 12-18 aylık var küçükleri bitmiş kesin kkda ki hatunlar almıştır diyorum neyseki yabancıya gitmemişler şimdi bişey sorcam tecrübeli anneye kısa kollu zıbın sanırım çıtçıtlılar varya onlardan alırsam 3-6 aylık uzun kollu zıbınlardan 0-3 aylık alcam dimi kışa gelcek ya bebeklerimiz öbürleriyle üşür uzun almak lazım sanırım :97: o kolsuzlar atlet gibi giydirilmiyo dimi ayrıca atlettemi alıncak yawww çömezim ben

canım 0-3 ay ölçüleri çok küçük olabiliyor.. bebeklerimizin bi standardı olmadığı için:))) uzun kollulardan da 3-6 ay alabilirsin. küçük gelmesinde azcık büyük gelmesi sorun değil. çünkü bezleri dolunca şişiyor ve bebiş rahat olsun zıbınında daralmasın:))
atlet almamıza gerek yok canım. bu çıtçıtlı badyler tüm işi görüyor.

çok ciciler ya ben daha bişey alamadım korkudan bebek kıyafetlerine bile bakamıyorum inşallah giydirmek nasip olur

canım ben de acamiyim bu konuda benim de ilk bebeğim olacak kısmetse.bilmediklerimi çok yakın bir arkdaşım var ona danışıyorum. çıtçıtlı badilerden kısa kollu olanlar daha kullanışlı. arkadaşım yazın tek başına kısa kollu çıt çıtlı badi giydiriyordu evde. kışın da uzun kolluya cok gerek yok. zaten üzerine başka bi şey giyecek. içine kısa kollular iyi oluyormuş. sıfır kollu olanlara göre daha sıcak tuttuğu için o kışın içine giydirmek için kısa kollu almış. ben de öyle yapmayı düşünüyorum. yaz da olsa kış da olsa hepsini kısa kollu alıcam. bi de bazen küçük bebeklere 0-3 ay büyük geliyormuş. o yuzden new born olanlardan al birkaç tane dedi bana. ilk birkaç hafta için... ama sadece mothercare de varmış türkiye de. biraz tuzlu olabilir indirimleri takip etmek gerekir sanırım

cnm ben genelini ivilden aldım evde giymeye falan iyi olur fiyatları başka yerlere göre uygun

güle oynaya giyer inşş

kızlar ben yenidoğan ıslak mendili aldım doğuma çok var daha satıcı bişey olmaz dedi ama sanki kurur gibi geldi bana fiki r verirmisiniz

kızlar ben yenidoğan ıslak mendili aldım doğuma çok var daha satıcı bişey olmaz dedi ama sanki kurur gibi geldi bana fiki r verirmisiniz

Canım açmadığın sürece bişey olmuyor. ama son kullanma tarihleri de inşallah bayağı ileridir.

Yeni ciciler ekleyen arkadaşlar hepsi birbirinden güzel. Bebişleriniz güle güle güzel günlerde giysin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…