bunlarda arkadaşlarımın hediyeleri
annemin aldıkları
1 peluş battaniye
3 penye battaniye
3 takım
1 bornoz
1 banyo havlusu
agız mendilleri
alt tulumlar
kundak yaptırmış
nevresim takımı süsletiyor
aklıma gelenler bunlar annem uzakta olduğu için resim yok maalesef
ve bir sürü örgüler örmüş
çok güzel olmuş :)) oyuncaklı fln.güle güle giydir minigine.o oyuncakları sonradan mı ekledın. çok beğendim
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 267665 Eki Görüntüle 267667 Eki Görüntüle 267669 Eki Görüntüle 267670 Eki Görüntüle 267687 Eki Görüntüle 267688
kızlar bunlarda benim bebişlerimin cicileri. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
VENÜSTENcim canım şuan CİVİL BEBE çok çok uygun. Ankarada mağazası olsa hemen koşup gitcem ama yok malesef(( bende netten hazırladım sepeti akşam eşim gelince onaylıycam inşallah.
anacım bende şans yokki tam bi şey beğeniyom 12-18 aylık var küçükleri bitmiş kesin kkda ki hatunlar almıştır diyorum neyseki yabancıya gitmemişlerşimdi bişey sorcam tecrübeli anneye kısa kollu zıbın sanırım çıtçıtlılar varya onlardan alırsam 3-6 aylık uzun kollu zıbınlardan 0-3 aylık alcam dimi kışa gelcek ya bebeklerimiz öbürleriyle üşür uzun almak lazım sanırım :97: o kolsuzlar atlet gibi giydirilmiyo dimi ayrıca atlettemi alıncak yawww çömezim ben
bunlarda arkadaşlarımın hediyeleri
annemin aldıkları
1 peluş battaniye
3 penye battaniye
3 takım
1 bornoz
1 banyo havlusu
agız mendilleri
alt tulumlar
kundak yaptırmış
nevresim takımı süsletiyor
aklıma gelenler bunlar annem uzakta olduğu için resim yok maalesef
ve bir sürü örgüler örmüş
anacım bende şans yokki tam bi şey beğeniyom 12-18 aylık var küçükleri bitmiş kesin kkda ki hatunlar almıştır diyorum neyseki yabancıya gitmemişlerşimdi bişey sorcam tecrübeli anneye kısa kollu zıbın sanırım çıtçıtlılar varya onlardan alırsam 3-6 aylık uzun kollu zıbınlardan 0-3 aylık alcam dimi kışa gelcek ya bebeklerimiz öbürleriyle üşür uzun almak lazım sanırım :97: o kolsuzlar atlet gibi giydirilmiyo dimi ayrıca atlettemi alıncak yawww çömezim ben
Eki Görüntüle 268378 Eki Görüntüle 268379 Eki Görüntüle 268380 Eki Görüntüle 268381 Eki Görüntüle 268382 Eki Görüntüle 268383
oğluşuma aldıklarım cinsiyeti bugun öğrenince şimdilk bunları aldım
abowwwwwww siz çeyizleri düzmüşsünüz hatunlar anammmm benim kız çıplak kalcak bu gidişlehayır prensesimi giydirsem çeyizi yok diye eve kalcak bebişim anası küçük poposunu kaldırıp bi iğne alamadı henüz hepinizin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ve özenle seçilmiş ürünler Allah hepimize sağlıklı, mutlu günlerde bebişlerimize yeni yeni ciciler giydirmeyi nasip etsin çok özendim sizeee heee bende alacam bide ricam benim gibi çömez ötesi anne için nereden aldığınızı ve fiyatlarını yazabilirseniz çok mutlu oluruz
Eki Görüntüle 268378 Eki Görüntüle 268379 Eki Görüntüle 268380 Eki Görüntüle 268381 Eki Görüntüle 268382 Eki Görüntüle 268383
kızlar ben yenidoğan ıslak mendili aldım doğuma çok var daha satıcı bişey olmaz dedi ama sanki kurur gibi geldi bana fiki r verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?