• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

YOK cnm hiçbişey olmuyor açmazsan tabii..

yok cnm açmadım paketi

Canım açmadığın sürece bişey olmuyor. ama son kullanma tarihleri de inşallah bayağı ileridir.

Yeni ciciler ekleyen arkadaşlar hepsi birbirinden güzel. Bebişleriniz güle güle güzel günlerde giysin inşallah.

açmadım cnm 2013 son kullanma tarihi

$resim8 080.webp $resim8 068.webp $resim8 069.webp $resim8 070.webp $resim8 071.webp $resim8 072.webp $resim8 073.webp $resim8 075.webp $resim8 076.webp $resim8 080.webp $resim8 081.webp $resim8 083.webp

bunlarda benim kızımın ilk cicileri :))) başka resimlerde var ama boyutları büyük diye yüklenmiyo :(

Eklentiler

• $resim8 082.webp
    $resim8 082.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 55
VENÜSTEN canım maşallah çook ciciler..
ilerde Allah'ın izniyle bunların içinde bebeişlerimizinde fotolarını çekeriz inşallah :emir_bebek:

hepsi çok güzeller ay inşallah sağ salim kucağımızda da görürüz cnm ya allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallahh

bende bunları aldım, hastane odasına asmak sonrada bebegin kapısına asarım diye, tulumada bayıldım çok esprili:)
$0178553_431.webp$0178683_431.webp

canım çok güzeller güle güle sağlıkla giysin miniğin inşallah.biz de bugün merak edip park yatağımızı kurduk gidip gelip seviyoruz.allahım sağsalim kavuştursun meleklerimizi hayırlısıyla

Slm kızlar hepinizin aldıkları çok şeker güle güle sağlıkla giysin inş. minişleriniz ben perşembe günü kızım olacağını öğrendim pazar o heyecanla elbiseler tokalar fln aldım birde alışverişten çıkıp anneme gittim büyük bi heyecanla ona gösterdim dee azıcık fırça yedim burda ki resimlere bakınca annem haklı galiba hep süslü püslü elbiseler aldım annem doğar doğmaz bunları giydirip toka mı takcan dedi :1: galiba haklı daha çok hastane çıkışları önlükler tulumlar bakmam lazım ama ne yapayım ilk bebek olunca böyle oldu o heyecanla şirin şirin duran kız elbiselerini aldım :1:

kızlar aldığınız herşey süper çok tatlı allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsin
bende hafta sonu hazır kundak diye birşey aldım süper tavsiye ederim

Back
X