• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yolk sac kesesi dediğin bebeğin kesesimi??
öyleyse o göründü canım ama çok küçük dedi bebek varsa bile gözükmez dedi ölçüsünüde söyledi ama kafam bi duman oldu unuttum:((

canım hırpalama kendini bu kadar bence görünecek ama annesini biracık üzüyor gibi sabret bakalım 10 gün sonra belki herşey değişecek hem kendini hemde bebişini üzme canım

canım hırpalama kendini bu kadar bence görünecek ama annesini biracık üzüyor gibi sabret bakalım 10 gün sonra belki herşey değişecek hem kendini hemde bebişini üzme canım

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım moral için gerçekten çok ihtiyacım var.
inşallah dediğiniz gibi bebeğim benimledir...

ben geldim ben geldim :16::16::16:
kızlar çok şükür sonunda mutlu haberi bana da vermek nasip oldu..
bebişim göründü, kalp atışları duyuldu şükürler olsun.
içim öyle rahatladı ki...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ağzım kulaklarımda dolaşıyorum:))):1:

Darısı henüz görmeyenlerin başına.

çok sevindimm hep böyle güzel haberlerle geçsin hamişliğin :nazar: allahım bizede nasip etsin inşallah...

eşimde bebeğimiz:4:var boşuna üzülüyorsun dedi kafamı karıştıran geç döllenme nasıl olur...
çünkü demin yazdığım gibi sadece 1 kere korunmasız oldu oda tam yumurlama günümde yani adetimin 17 günü oldu

kan tahlili yapsam olurmu yoksa boşunamı yapmış olurum..
buarada Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir ve inşallah ozgu senin bebişte hemen kendini gösterir....

yolk sac kesesi dediğin bebeğin kesesimi??
öyleyse o göründü canım ama çok küçük dedi bebek varsa bile gözükmez dedi ölçüsünüde söyledi ama kafam bi duman oldu unuttum:((

bana alttan bakıldığı halde görülmedi ve dr boş diyince takıldım kaldım.

inşallah canım haftaya ikimizde hayırlı haberlerle döneriz. Umarım geç döllenmedir.

YOLK SAC
Plasenta gelişmeden önce anne ve bebek arasındaki madde değişimini sağlayan yolk kesesidir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi görünür hale gelir. Gebelik kesesinin kenarında ufak bir kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm'den fazla büyüklüğe varmasına rağmen yolk sak görünmüyorsa bu gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Aynı şekilde yolk sac 6 mm'den fazla büyümüşse bu da yine gebeliğin düşükle sonlanacağını gösterir.

kızlar benim bebek yok galiba kese boştu ve küçüktü dk um beni üzmemek için 1 hafta sonra gel bu süre zarfı içinde progestan kulan dedi...
ben umudumu tamamen kaybettim bugün 6+4 olması gerekirken 12 gün geriden takip ediyor dedi
geç döllenme olma ihtimalide çok düşük çünkü son adet tarihim 3 haziran sadece 1 gün korunmasız ilişki oldu oda 20 hazirandaydı anlayacağınız dk umda suratı asıldı ama belli etmek istemedi saat 2 den beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu bakalım 1 hafta sonra ne diyecek:((

canım üzülmemek elde değil biliyorum ama sabırlı ol herşeyde vardır bi hayır rabbim herşeyi güzelleştirir merak etme

canım ilaçların prospektüslerinde hamilelikle ilgili sorun teşkil edip etmediği yazıyor ama bence dr danışmadan bir şey kullanılmamalı.....
3 aydır hamile kalmışımdır belki diye migrenim olduğu halde kıvrandım ama ilaç içmedim :50:

canım bndede var migren çok şükür henüz tutmadı ama tutarsa ilaç olarak neyin alınacağını biliormusun ben doktoruma sormayı unuttum o gün heyecandan

canım bndede var migren çok şükür henüz tutmadı ama tutarsa ilaç olarak neyin alınacağını biliormusun ben doktoruma sormayı unuttum o gün heyecandan

henüz sormadım ama cuma günü gittiğimde soracağım bide badem yağını sormak istiyorum bazı arkadaşlar ilk ayda başlıyolarmış çatlak oluşumunu önlemek için ama kimiside diyo kıllanma yapıyo ? dr bunu da sormam lazım yazmam lazım bunları yoksa bebişi görünce aklım başımdan gidiyo :55: sen şu an hangi migren ilacını kullanıyosun canım?

canım benimde migrenim var aklında bulunsun diye birkaç bilgi vereyim...

migren ağrısı başladığında yüzünü bol bol soğuk su ile yıka. ama çok soğuk olsun. ve ensene plastik şişede olur soğuk suyu doldur ensene tut sonra karanlık ve mutlaka sessiz odada uzan. bana çok iyi geliyor. umarım ağrı yaşamayız.

henüz sormadım ama cuma günü gittiğimde soracağım bide badem yağını sormak istiyorum bazı arkadaşlar ilk ayda başlıyolarmış çatlak oluşumunu önlemek için ama kimiside diyo kıllanma yapıyo ? dr bunu da sormam lazım yazmam lazım bunları yoksa bebişi görünce aklım başımdan gidiyo :55: sen şu an hangi migren ilacını kullanıyosun canım?

aynen bende çok şey soracaktım hatta dr senn sorun varmı dedi yok dedim çıktım:) relpax kullanıorum cicikim ben acaba bi kağıdamı yazsakki aklımıza gelince soruları.:) bide sen ii dayanıosun migrenin tutunca maşallah:nazar: vala allah korusun ben dayanamam gibi geliyor allahım hiçç yaşatmasın bide ben bebe yağı sürüyorum karnıma arada aklıma gelince önemli olan nemlendirmek tutmak değilmi çilek yağı duydum ve kakao yağı bnde alıcam bi gün aktardan

migren ağrısı başladığında yüzünü bol bol soğuk su ile yıka. ama çok soğuk olsun. ve ensene plastik şişede olur soğuk suyu doldur ensene tut sonra karanlık ve mutlaka sessiz odada uzan. bana çok iyi geliyor. umarım ağrı yaşamayız.

inşallah tatlımm çok sağol allahım yaşatmasın inşallah aklımda bulunsun ama hiç gerek kalmasın inaşşalahh:)))

benim migrenim tutunca hiç bişey fayda etmiyo ağrı şiddetlenmeden hap içtim içtim içmediysem kusarım gecede 5 defa kalkıp kustuğumu bilirim uyusamda geçmiyodu bazen 3 gün leyla gibi işe gelip giderdim saolsun patronum 6ya 5 varken sen hastasın bu gün biraz erken çık diye lutufta bulunurdu normalde çıkış saatim zaten 6 :1: benim migreni tetikleyen peynir ve konstantre meyve suları bunları içmediğim sürece rahatım şükür....keşfettiğim bunlar ama başka bişeyler daha var onları çözemedim henüz.....

slm.. ben de aranıza yeni katıldım sad 5 haziran şuan 6+2 deyim ve internetten hesapladığım kadarıyla bebişimin doğum tarihi 11 mart.hamile olduğumu memlekette öğrendim hemen doktora gittim keseyi görebildim henüz bebişimi ve kalp atışlarını duyamadım doktor gelişimi yavaş dedi. şimdi evime döndüm doktorumu seçip bebişimi görmeye gidecem en kısa zamanda. bursadaki anne adayları önerebileceğiniz bi doktor varmı?

slm.. ben de aranıza yeni katıldım sad 5 haziran şuan 6+2 deyim ve internetten hesapladığım kadarıyla bebişimin doğum tarihi 11 mart.hamile olduğumu memlekette öğrendim hemen doktora gittim keseyi görebildim henüz bebişimi ve kalp atışlarını duyamadım doktor gelişimi yavaş dedi. şimdi evime döndüm doktorumu seçip bebişimi görmeye gidecem en kısa zamanda. bursadaki anne adayları önerebileceğiniz bi doktor varmı?

merhaba cnm bende bursadayım benim dr MEDİCAL PARK ahmet yılmaz ben cok memnunum özel muaynaneside var ....

Back
X