- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #1.101
hadi gözün aydın semracım maaşallah diyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnm allahtan hayırlısını dile..senin için hangisi iyi ise öyle olsun kendini üzme cnm bekle bakalım daha belli değil ki..
yolk sac kesesi dediğin bebeğin kesesimi??
öyleyse o göründü canım ama çok küçük dedi bebek varsa bile gözükmez dedi ölçüsünüde söyledi ama kafam bi duman oldu unuttum(
canım hırpalama kendini bu kadar bence görünecek ama annesini biracık üzüyor gibi sabret bakalım 10 gün sonra belki herşey değişecek hem kendini hemde bebişini üzme canım
ben geldim ben geldim
kızlar çok şükür sonunda mutlu haberi bana da vermek nasip oldu..
bebişim göründü, kalp atışları duyuldu şükürler olsun.
içim öyle rahatladı ki...
ağzım kulaklarımda dolaşıyorum:)))
Darısı henüz görmeyenlerin başına.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;35/st/20120316/k/969d/preg.png
sadece bunu yaz bakalım...
eşimde bebeğimizvar boşuna üzülüyorsun dedi kafamı karıştıran geç döllenme nasıl olur...
çünkü demin yazdığım gibi sadece 1 kere korunmasız oldu oda tam yumurlama günümde yani adetimin 17 günü oldu
kan tahlili yapsam olurmu yoksa boşunamı yapmış olurum..
buarada Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir ve inşallah ozgu senin bebişte hemen kendini gösterir....
yolk sac kesesi dediğin bebeğin kesesimi??
öyleyse o göründü canım ama çok küçük dedi bebek varsa bile gözükmez dedi ölçüsünüde söyledi ama kafam bi duman oldu unuttum(
kızlar benim bebek yok galiba kese boştu ve küçüktü dk um beni üzmemek için 1 hafta sonra gel bu süre zarfı içinde progestan kulan dedi...
ben umudumu tamamen kaybettim bugün 6+4 olması gerekirken 12 gün geriden takip ediyor dedi
geç döllenme olma ihtimalide çok düşük çünkü son adet tarihim 3 haziran sadece 1 gün korunmasız ilişki oldu oda 20 hazirandaydı anlayacağınız dk umda suratı asıldı ama belli etmek istemedi saat 2 den beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu bakalım 1 hafta sonra ne diyecek(
kızlar doktor bana folbiol yazdı acaba folic plus dahamı iyi farkedermi bilginiz varmı ?
bende folbiol kullanıyorum cnm günde 1 tane![]()
canım ilaçların prospektüslerinde hamilelikle ilgili sorun teşkil edip etmediği yazıyor ama bence dr danışmadan bir şey kullanılmamalı.....3 aydır hamile kalmışımdır belki diye migrenim olduğu halde kıvrandım ama ilaç içmedim![]()
canım bndede var migren çok şükür henüz tutmadı ama tutarsa ilaç olarak neyin alınacağını biliormusun ben doktoruma sormayı unuttum o gün heyecandan
canım bndede var migren çok şükür henüz tutmadı ama tutarsa ilaç olarak neyin alınacağını biliormusun ben doktoruma sormayı unuttum o gün heyecandan
henüz sormadım ama cuma günü gittiğimde soracağım bide badem yağını sormak istiyorum bazı arkadaşlar ilk ayda başlıyolarmış çatlak oluşumunu önlemek için ama kimiside diyo kıllanma yapıyo ? dr bunu da sormam lazım yazmam lazım bunları yoksa bebişi görünce aklım başımdan gidiyosen şu an hangi migren ilacını kullanıyosun canım?
canım benimde migrenim var aklında bulunsun diye birkaç bilgi vereyim...
migren ağrısı başladığında yüzünü bol bol soğuk su ile yıka. ama çok soğuk olsun. ve ensene plastik şişede olur soğuk suyu doldur ensene tut sonra karanlık ve mutlaka sessiz odada uzan. bana çok iyi geliyor. umarım ağrı yaşamayız.
canım benimde migrenim var aklında bulunsun diye birkaç bilgi vereyim...
migren ağrısı başladığında yüzünü bol bol soğuk su ile yıka. ama çok soğuk olsun. ve ensene plastik şişede olur soğuk suyu doldur ensene tut sonra karanlık ve mutlaka sessiz odada uzan. bana çok iyi geliyor. umarım ağrı yaşamayız.
slm.. ben de aranıza yeni katıldım sad 5 haziran şuan 6+2 deyim ve internetten hesapladığım kadarıyla bebişimin doğum tarihi 11 mart.hamile olduğumu memlekette öğrendim hemen doktora gittim keseyi görebildim henüz bebişimi ve kalp atışlarını duyamadım doktor gelişimi yavaş dedi. şimdi evime döndüm doktorumu seçip bebişimi görmeye gidecem en kısa zamanda. bursadaki anne adayları önerebileceğiniz bi doktor varmı?