- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #74.121
merhaba cnm. ben keşke dağılmasaydı diyenlerdenim. hatta birkaç arkadaş yaşatmak için epey çaba gösterdik ama yine yavaş yavaş toparlanıyoruz sanırım:) herkesin tercihine saygım sonsuz o ayrı mesele ama ben kendi adıma biraz face e gidip te buraları unutanlara kırgınım.dediğim gibi yanlış anlaşılma olmasın. tercih meselesi, saygı duyarım. burası ilk yuvam gibi hissediyorum. bırakmam bacılar:)
kenan doğulu abi ne demiş...hala zamanin yavas gectigini dusunuyomusun :))
canım haklısın, ben de öyle düşünüyodum ama zamanla aktif olan arkadaşların çoğu oraya gidince burada yazmanın çok anlamı kalmamamya başladı....bi de burayı herkes okuyo, ora daha samimim, daha rahat konuşuluyo..bi de orası hakkaten çok çok pratik..en basitinden geçen burada yazalım dedik yıldönümü şerefine, bişey yazıyorum 'ikinci mesaj için 10 saniye beklemelisiniz' diyo..niye bekleyim ya...kk da kendini revize etse, pratikleştirse oraya kaçmazdık.....hem orada gözden kaçma filan olmuyo, her iletiye rahat cevap veriliyo, muhabbet kolay..burda araya girmek daha zor oluyodu, alıntı yap falan filan...neyse, yani diyeceğim daha kolayı, pratiği varken -benim gibi vefa delisi bi insan bile olsa- zoruna katlanmaz....bu otomatik vites varken düz vites kullancam diye diretmeye benziyo :) bence sen de gel canım..buraya anca arada, özel günlerde filan gelir olduk artık...şartlar böyle gerektirdi
Eki Görüntüle 739938
Yiğit ve Güzel Zayıff Annesi:)))
Kızlar önemli bi konuda görüşlerinizi istiyorum konu eyüpün konuşması daha doğrusu konuşmaması kafama takılıyor sadece baba ve bu diyor emirleri anlıyor ve uyguluyor çok akıllı abisinden bile akıllı hatta çok erken yürüdü 7.5aylık
Mesela ıslak mendili bul getir diyorum çocuk odasına gidiyor arayıp bulup getiriyor abisine getir diyorum bulamıyo mesela beşiğin yanına bak diyorum zor buluyo o kadar akıllı küçük olan ama konuşma yok dra gitmelimiyim pedagok mu nörolog mu bursadayım ne yapayım biraz daha bekliyeyim miherşeyi işaretle hallediyo nasılsın kafa sallıyo iihh diyo bişey isteyince çekiştiriyo gösteriyo bu diyo suya bu diyo mesela bilmiyorum ne yapayım yorumda bulunursanız çok sevinirim sizinkiler neler diyo mesela kaç kelime
Canim eyup kac aylik. ..Atlas da ayni hatta anne baba gibi kelimeleri de söylemiyo kendi dilinde yani bebekce çok konusuyo.. bende endişe ediyorum sorun mu var diyeKızlar önemli bi konuda görüşlerinizi istiyorum konu eyüpün konuşması daha doğrusu konuşmaması kafama takılıyor sadece baba ve bu diyor emirleri anlıyor ve uyguluyor çok akıllı abisinden bile akıllı hatta çok erken yürüdü 7.5aylık
Mesela ıslak mendili bul getir diyorum çocuk odasına gidiyor arayıp bulup getiriyor abisine getir diyorum bulamıyo mesela beşiğin yanına bak diyorum zor buluyo o kadar akıllı küçük olan ama konua yok dra gitmelimiyim pedagok mu nörolog mu bursadayım ne yapayım biraz daha bekliyeyim miherşeyi işaretle hallediyo nasılsın kafa sallıyo iihh diyo bişey isteyince çekiştiriyo gösteriyo bu diyo suya bu diyo mesela bilmiyorum ne yapayım yorumda bulunursanız çok sevinirim sizinkiler neler diyo mesela kaç kelime
Canim eyup kac aylik. ..Atlas da ayni hatta anne baba gibi kelimeleri de söylemiyo kendi dilinde yani bebekce çok konusuyo.. bende endişe ediyorum sorun mu var diyeatlas du an 15 aylik
Kızlar önemli bi konuda görüşlerinizi istiyorum konu eyüpün konuşması daha doğrusu konuşmaması kafama takılıyor sadece baba ve bu diyor emirleri anlıyor ve uyguluyor çok akıllı abisinden bile akıllı hatta çok erken yürüdü 7.5aylık
Mesela ıslak mendili bul getir diyorum çocuk odasına gidiyor arayıp bulup getiriyor abisine getir diyorum bulamıyo mesela beşiğin yanına bak diyorum zor buluyo o kadar akıllı küçük olan ama konuşma yok dra gitmelimiyim pedagok mu nörolog mu bursadayım ne yapayım biraz daha bekliyeyim miherşeyi işaretle hallediyo nasılsın kafa sallıyo iihh diyo bişey isteyince çekiştiriyo gösteriyo bu diyo suya bu diyo mesela bilmiyorum ne yapayım yorumda bulunursanız çok sevinirim sizinkiler neler diyo mesela kaç kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?