2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm millet nbr? Bizden iyi survıvor izliyoz aşkımlan
Kimse bişi yazmıyo yazında şenlensin buralar yaaww

bizde 1 yaşımıza girdik işte resimlerimiz bu pastayı tavsiye ederim arkadaşlar...

Resim 055.jpg (58.6 KB (Kilobyte))
Resim 033.jpg (49.0 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $Resim 055.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 033.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 49
Slm kızlar Eyüp çok hasta bugün 3. Gün ateşi düşüremiyoruz dün 41.6oldu ödüm koptu yarım saat düşüyor ilaçla yine çıkıyor dua edin ne olur :18:

Slm kızlar Eyüp çok hasta bugün 3. Gün ateşi düşüremiyoruz dün 41.6oldu ödüm koptu yarım saat düşüyor ilaçla yine çıkıyor dua edin ne olur :18:

Deryacım geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. Gerçekten çok yükselmiş ateşi. Umarım şimdiye kadar iyileşmişsinizdir.
Bende giremiyorum bu ara. 28 Nisanda Vakıfbank sınavı var, Kpss den bin beter,harıl harıl çalışıyorum. Sabahlıyorum, öğlene kadar uyuyorum sonra. Tamamen şaftım kaymış durumda.

Slm millet

Yazanlar düşünenler herkes sağolsun
BiZ iyiz çok şükür havadislere gelecek olursak
Enesle uğraşıyoruz kıskançlık olayını abartmış durumda Eyüp'ün bütün heryeri mosmor ısırıyo çok kudurdu ne yapsam fayda etmiyor yaa kaynanamı dinleyip biber bile sürdüm düşünün Çarşamba günü pedagokla randevumuz vardı Dr hanım Enes'in zekasına bayıldı belliki annesi çok uğraşıyo ilgili filan eşime beni met etmeye başladı bana teşekkür ediyo Allah razı olsun diyo sağol filan hani diyo her anne böyle olsa gibi
1haftadır altını açtım markete gittik 6 numara bez yok bende bak gördünmü abiler artık bez takmıyormuş sen büyüdüğün için sana bez vermiyorlar dedim görevlinin yanında adam da tastikledi beni ama çooook zor tekrar belim ağrıyacak diye korkuyorum
Eşim çok yoğun makina aldık dükkanı taşıyoruz Dün gece3te geldi 2gündürde şehir dışındaydı şimdi geldi yatıyo bende çok özlemişim çok yorgunum diyo gıcık
Bende diyete girdim sonunda sonunda dediğim 2 ay olacak 84 ile başladım şuan 76yım doğum günüme kadar 70 olmak için iddiaya girdik aşkımlan bakak görek ne olcak
Bide sizleri çooook seviyom kıııız

Derya kuzummm hep yoğun hep yoğun sende hayat :) Öncelikle Enes olayı zor be, kıskanır çocuk napcan, zamanla alışacak demekki . bende cok kıskançmışım, annemler yanımda kardeşimi asla asla sevemezlermiş Bez olayı zaten süper, hayırlısıyla alışırsa tuvalete çok rahatlayacaksın. İnşallah bu süreçte belini çok zorlamazsın balım ya. Eşine de Allah kolaylık versin,hayırlı işleri olsun inşallah. Zayıflama olaylarına girmiyorum hiç :) Seni tebrik ediyorum bebişim.
Bende seni seviyorum. Senden haber var mı diye girdim ohh hayırlı haberlerle gelmişsin :)

Canım benim kocamaaaan öpüyorum seni
Allah razı olsun bebeem

taşındığımı söylemişmiydim size
(Kaynanamın üstüne )!!?

İyi mi desemm kötü mü desemmm ne desem Deryaaa
İnşallah hayrını görürsün çocuklara bakım konusunda.

Çocuklar konusunda bi beklentim yok sağolsun bakmaz "kafası kaldırmıyor " ben mahalle ve özellikle bu binayı istiyordum birazda maddi açıdan beklentilerim oluyo tabi acil bi ihtiyaç durumunda da çalacak kapım olsun istedim doğrusu...
Bana kalsa aynı evde oturuyorduk hala da onlar istemedi 1.5 sene beraber oturduk 1 sene den fazla başka biyerde oturduk eşim arkadaşlarından ötürü orayı istiyordu 1.5aydır burya geldik ameliyat olunca aspnsörlü olsun diye taşındık burya darısı kendi evimize inşallah bura çok pahallı lüx e kaçamıyoruz burda her istediğimi alamıyom mesela harçlık bile kalmıyor bazen öteki ev 500'dü bura 780 baya zor ama mutluyum ben Allah iş rastlığı versin demi... Cümlemize...

Siz memnunsanız ne ala kuzum . Varsın bakmasın napıcaksın. yeter ki yer güzel olsun. Allah artırsın maddi durumumuzu inşallah. bende bi işe girsem diye dört dönüyorum her istediğimi almak için. böyle tek maaş zormuş beee

Allah kolaylık versin canım Allah hayır muratlarınızı kabul etsin

arkadaşlar duyduk duymadık demeyin ana katgrsnde zeynep bebek için elele kısmını mutlaka okuyalım rica ediyorum ve elimizden geldiğince yayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…