- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.921
BiZi sor acak olursanız Eyüp'ün 7.dişi geliyor patlamış
Sonuçları aldık gösteremedik şzinliymiş hematoloji uzmanından başkası da anlamıyor değişik tahliller normal kan tahlili olsa bende anlıyom ama işte.....
Bizde pazar günü sabah taşınıyoz inşallah eşya topluyoruz çocukları uyutup.
çok teşekkür ederim güzel geçti... çok yoruldum ama değdi... şimdi sırada doğumgünü planları var :)
bu da dişbuğdayımızdan foto...
Teşekkür ederim canım evet hepsini ben yaptım. Zor oldu ama yaptım. doğumgününde de yapmak istiyorum bakalım becerebilecek miyim... Hedik için buğdayla nohut haşladım çerez ve narla servis yaptık.Pasta ve kurabiyeleri sen mi yaptın süper olmuş hedik'i nasıl yaptın çok güzel olmuşlar yakışıklıya diyecek laf bulamıyorum sen gerisini anla
Sonuçları aldık gösteremedik şzinliymiş hematoloji uzmanından başkası da anlamıyor değişik tahliller normal kan tahlili olsa bende anlıyom ama işte.....
Evet doğumgünü var ama önce ameliyat olacak gözünden bir de sünnet olacak onları atlatınca doğumgünü yapacam. şimdi onların stresi sardı beni rüyalarıma girmeye başladı. Doğumgünü pastasını da ben yapıcam inat ettim artık :) hattaönmüzdeki hafta pastacılık kursuna gidiyorum :)))pastanız çok güzelmiş :) hayırlı olsun canım bunu atlattınız , asıl doğum günü var ahh ahh ne stresli geçecek o dönem kimbilir :)
Evet doğumgünü var ama önce ameliyat olacak gözünden bir de sünnet olacak onları atlatınca doğumgünü yapacam. şimdi onların stresi sardı beni rüyalarıma girmeye başladı. Doğumgünü pastasını da ben yapıcam inat ettim artık :) hattaönmüzdeki hafta pastacılık kursuna gidiyorum :)))
Merhaba güzel annişlerr :)
Benim gündüzüm gecem hepten birbirine girdi. Gece 3-4 ancak uyuyor Alya hanım, sonra da ben uyuyamıyorum derken sabahlıyorumGün boyu başım ağrıyor. Şu kızın uykusuna bi çözüm bulamadım. İnşallah sizde durumlar iyidir canlarım.
ah Alyacık bırakta annecin uyusun biraz yaa Mervecim benim bile arada uykusuz kalınca başım ağrıyor Allah sabır versinn cnmm
uzun zamandır gireemiyorum foruma, benim oğlum haftaya 11, ayına girecek, kilosu 9,500, boyu 73 acaba genel durumu nasıl, sizin bebeklen ne durumda.
dün doktora gittik kan testi yapmak istedi, demir seviyesine bakmak için ama biz istemedik çünkü daha önce kötü bir deneyimimiz olmuştu, damarını bulamamıştı hemşire ve her yerini delmişti;( hergin 10 damla ferrum veriyorum, süt ve süt ürünleri ile beraber vermiyorum etkisi azalmasın die, başka bir vitamirn vermiyorum, minadex aldım ama onuda içmek istemiyor, tükürüyor..
sizler ne veriyorsunuz ilaç olarak.cevap verirseniz sevinirimm,
uzun zamandır gireemiyorum foruma, benim oğlum haftaya 11, ayına girecek, kilosu 9,500, boyu 73 acaba genel durumu nasıl, sizin bebeklen ne durumda.
dün doktora gittik kan testi yapmak istedi, demir seviyesine bakmak için ama biz istemedik çünkü daha önce kötü bir deneyimimiz olmuştu, damarını bulamamıştı hemşire ve her yerini delmişti;( hergin 10 damla ferrum veriyorum, süt ve süt ürünleri ile beraber vermiyorum etkisi azalmasın die, başka bir vitamirn vermiyorum, minadex aldım ama onuda içmek istemiyor, tükürüyor..
sizler ne veriyorsunuz ilaç olarak.cevap verirseniz sevinirimm,
kizlar doum gunleri yaklasiyo miniklerin.. kurabiye yapiyorum haberiniz olsun Berny's Cookies twitter ve face adresim..ordan modellere bakabilirsinz..hepinizi optum
Sen hangi Bernasın??Kafam karıştı, blogun da irem in annesi felan diyor,sarışın bir kadın resmi var.Bizim bildiğimiz berna selçuk un annesi, tesettürlü berna değilmiydi???:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?