2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pasta ve kurabiyeleri sen mi yaptın süper olmuş hedik'i nasıl yaptın çok güzel olmuşlar yakışıklıya diyecek laf bulamıyorum sen gerisini anla

BiZi sor acak olursanız Eyüp'ün 7.dişi geliyor patlamış
Sonuçları aldık gösteremedik şzinliymiş hematoloji uzmanından başkası da anlamıyor değişik tahliller normal kan tahlili olsa bende anlıyom ama işte.....
Bizde pazar günü sabah taşınıyoz inşallah eşya topluyoruz çocukları uyutup .

Yeni dişiniz hayırlı olsun canım :)
Doktorun izni bitsin, inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.
Taşınıyorsun demek ohh hayırlı olsun , bayılırım taşınmalara, yeni yerlere :)

11 kullanıcı siz ne yapıyonuz orda boş bakmayın bişe yazın

Pasta ve kurabiyeleri sen mi yaptın süper olmuş hedik'i nasıl yaptın çok güzel olmuşlar yakışıklıya diyecek laf bulamıyorum sen gerisini anla
Teşekkür ederim canım evet hepsini ben yaptım. Zor oldu ama yaptım. doğumgününde de yapmak istiyorum bakalım becerebilecek miyim... Hedik için buğdayla nohut haşladım çerez ve narla servis yaptık.

İnşallah iyidir sonuçlar geçmiş olsun çok. Of of taşınmak çok zor ama güzel :))) kolay gelsin size...

pastanız çok güzelmiş :) hayırlı olsun canım bunu atlattınız , asıl doğum günü var ahh ahh ne stresli geçecek o dönem kimbilir :)
Evet doğumgünü var ama önce ameliyat olacak gözünden bir de sünnet olacak onları atlatınca doğumgünü yapacam. şimdi onların stresi sardı beni rüyalarıma girmeye başladı. Doğumgünü pastasını da ben yapıcam inat ettim artık :) hattaönmüzdeki hafta pastacılık kursuna gidiyorum :)))

oo canım ameliyatı ve sünneti var demek Allahın izni ile çabucak atlatın inşallah ya. Erkek çocuk annesi zormuş be
demek pastacılık kursuna gideceksin cok azimli gördüm seni

canım çok geçmiş olsunn sonuçlar iyi çıkar inşallah nereye taşınıyosunuz telden ararım seni bir ara

ah Alyacık bırakta annecin uyusun biraz yaa Mervecim benim bile arada uykusuz kalınca başım ağrıyor Allah sabır versinn cnmm

ah Alyacık bırakta annecin uyusun biraz yaa Mervecim benim bile arada uykusuz kalınca başım ağrıyor Allah sabır versinn cnmm

Sağol tatlım, alışıyorum sanırım düzensiz hayata :) 2-3 gün yatak döşek yattım, fenalardaydım daha yeni kendime geldim. O hastalıktan da çıktıysam bana bişey olmaz herhalde daha

uzun zamandır gireemiyorum foruma, benim oğlum haftaya 11, ayına girecek, kilosu 9,500, boyu 73 acaba genel durumu nasıl, sizin bebeklen ne durumda.
dün doktora gittik kan testi yapmak istedi, demir seviyesine bakmak için ama biz istemedik çünkü daha önce kötü bir deneyimimiz olmuştu, damarını bulamamıştı hemşire ve her yerini delmişti;( hergin 10 damla ferrum veriyorum, süt ve süt ürünleri ile beraber vermiyorum etkisi azalmasın die, başka bir vitamirn vermiyorum, minadex aldım ama onuda içmek istemiyor, tükürüyor..
sizler ne veriyorsunuz ilaç olarak.cevap verirseniz sevinirimm,

benim oğlumda 11 gün sonra 11 aylık oluyo.bizdede kilo 9600 boy 76 cm civarı...bende sadece ferrum ve d vitamini veriyorum.kontrollerde doktorumuz herşey normal görünüyo demişti.hatta geçen ay çok hastalandığı için kan idrar kültür bütün tahlilleri yapılmıştı ve çok şükür bi sıkıntı çıkmamıştı..bi de her şeyden yedirmeye çalışıyorum o kadar..

Arda da 9 MArtta 11 ayını dolduracak ve biz 11. ayında gidicez doktora, en son 8. ayında gitmiştik. ama Arda biraz yaşıtlarından büyük bir bebek oldu doğduğundan beri o yüzden sizin nasıl pek bilemiyorum, sonuçta her bebek farklı ama bence doktor bakmak istediyse kan değerlerine baktırabilirdiniz.

8.ayında ben baktırmak istemiştim kan değerlerine ama doktor gerek görmemişti. haftada 2 köfte büyüklüğünde kıyma, günlük pekmez ve haftada 2-3 yumurta sarısı tükettiği sürece problem olmaz demişti. ben uzun süre ilaçlar konusunda kararsız kaldıktan sonra 7. ayından beri minadex-fer kullanıyorum.

selam kızlaaaar,sizleri çok özledim. buranın böyle sessiz sakin olması da çok canımı sıkıyor ama napalım:) herkesin kendine göre işleri var sanırım. herkes iyi olsun da:) kerem de 22 mart doğumlu ve 9600 gr 72,5 cm.. normal diyor doktorlar...sizlerinkine de maşallah:)

kizlar doum gunleri yaklasiyo miniklerin.. kurabiye yapiyorum haberiniz olsun Berny's Cookies twitter ve face adresim..ordan modellere bakabilirsinz..hepinizi optum

Sen hangi Bernasın??Kafam karıştı, blogun da irem in annesi felan diyor,sarışın bir kadın resmi var.Bizim bildiğimiz berna selçuk un annesi, tesettürlü berna değilmiydi???:44::44::44:

Sen hangi Bernasın??Kafam karıştı, blogun da irem in annesi felan diyor,sarışın bir kadın resmi var.Bizim bildiğimiz berna selçuk un annesi, tesettürlü berna değilmiydi???:44::44::44:

Berna görmemiş sanırım ben cevaplayayım, bu Berna Selçuk'un annesi olan Berna canım. Berna'nın blogu yok facebook ve twitter dan ulaşılabiliyor. sen blog olarak aradıysan Berna'dan alışveriş yapan bir blogla karşılaşmış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…