- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.941
ne güzel arkadaşlık kurmuşsunuz beni de alın aranıza olur mu
hoşbuldum canımhoşgeldin :)) .....
benim oğlumda 11 gün sonra 11 aylık oluyo.bizdede kilo 9600 boy 76 cm civarı...bende sadece ferrum ve d vitamini veriyorum.kontrollerde doktorumuz herşey normal görünüyo demişti.hatta geçen ay çok hastalandığı için kan idrar kültür bütün tahlilleri yapılmıştı ve çok şükür bi sıkıntı çıkmamıştı..bi de her şeyden yedirmeye çalışıyorum o kadar..
Arda da 9 MArtta 11 ayını dolduracak ve biz 11. ayında gidicez doktora, en son 8. ayında gitmiştik. ama Arda biraz yaşıtlarından büyük bir bebek oldu doğduğundan beri o yüzden sizin nasıl pek bilemiyorum, 0sonuçta her bebek farklı ama bence doktor bakmak istediyse kan değerlerine baktırabilirdiniz.
8.ayında ben baktırmak istemiştim kan değerlerine ama doktor gerek görmemişti. haftada 2 köfte büyüklüğünde kıyma, günlük pekmez ve haftada 2-3 yumurta sarısı tükettiği sürece problem olmaz demişti. ben uzun süre ilaçlar konusunda kararsız kaldıktan sonra 7. ayından beri minadex-fer kullanıyorum.
bayanlar bende 2012 mart annesiyim benimde oğlum var
cevabın için teşekkür ederim.benim bebiş şimdi de üşütmüş öksürüp duruyor. ıhlamur kaynattım çok olmasada azcık içirdim. hemşire bana bebeğin 1 yaşında en az 10 kilo olması bizim için önemli olan demişti. kafama takıyorum kilosunu onun için...
benim oğluşun son aylarda kilo alımı durdu nerdeyse.sağlık ocağı hareketli bebekse kiloyu sorun etme eğer çok zayıf değilse dedi.bizimki de çok hareketli olduğu için takmıyorum ben artık.uykuda sarj oluyo resmen hiç durmak istemiyo.zaten sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş :)
amin canım hoşbuldumallah bağışlasın bebişlerimizi. hoşgeldin
cevabın için teşekkür ederim.benim bebiş şimdi de üşütmüş öksürüp duruyor. ıhlamur kaynattım çok olmasada azcık içirdim. hemşire bana bebeğin 1 yaşında en az 10 kilo olması bizim için önemli olan demişti. kafama takıyorum kilosunu onun için...
benim oğluşun son aylarda kilo alımı durdu nerdeyse.sağlık ocağı hareketli bebekse kiloyu sorun etme eğer çok zayıf değilse dedi.bizlimki de çok hareketli olduğu için takmıyorum ben artık.uykuda sarj oluyo resmen hiç durmak istemiyo.zaten sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş :)
bizim oğlanda öyle, çok hareketli, yürümeye bile başladı şimdiden, acelesi neyseen önemlisi sağlıkları tabi, ama yinede azcık tombul olsalar fena olmaz yani dimi
BENİM OĞLUM YÜRÜMÜYOR :-( NE GÜZEL SENİN Kİ YÜRÜMÜŞbizim oğlanda öyle, çok hareketli, yürümeye bile başladı şimdiden, acelesi neyseen önemlisi sağlıkları tabi, ama yinede azcık tombul olsalar fena olmaz yani dimi
BENİM OĞLUM YÜRÜMÜYOR :-( NE GÜZEL SENİN Kİ YÜRÜMÜŞ
bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse, kış günü emeklemesinden iyidir tabi. ama hiç oturmuyorki, gerçi emeklerkende öyle idi ama neyse
yakında senin oğlunda yürür merak etme:)
ayy doğum günlerine de az kaldı dimi:) çok heyecanlanıyorum. senin bebiş kaç kilo, kaç aylık tam olarak?
İNŞALLAH YÜRÜR EMEKLERKEN ELLERİ ÜŞÜYOR.... EVET AZ KALDI MARTIN 12 SİNDE 1 YAŞINA GİRİYOR TAM 1 AY VAR BENİM OĞLUŞUM DA 9.5 KİLObardağın dolu tarafından bakmak gerekirse, kış günü emeklemesinden iyidir tabi. ama hiç oturmuyorki, gerçi emeklerkende öyle idi ama neyse
yakında senin oğlunda yürür merak etme:)
ayy doğum günlerine de az kaldı dimi:) çok heyecanlanıyorum. senin bebiş kaç kilo, kaç aylık tam olarak?
İNŞALLAH YÜRÜR EMEKLERKEN ELLERİ ÜŞÜYOR.... EVET AZ KALDI MARTIN 12 SİNDE 1 YAŞINA GİRİYOR TAM 1 AY VAR BENİM OĞLUŞUM DA 9.5 KİLO
evet, benim oğlumda emeklerken hep tedirgin olurdum elleri üşüdü diye, annelik böyle bişey işte, bir emeklese idi, bir yürüse idi, bir yaşına girseydi diye diye büyüteceğiz böyle işte
Maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi, benim oğlumda 15 mart doğumlu.
3 gündür öksürüyor, çok üzülüyorum uyuyamıyor geceleri hiç. yarın doktora götüreceğiz. ilaç içmekten nefret ediyor. vitaminlerini zar zor veriyordumşimdi yarında doktor ilaç verecek nasıl içereceksem?
EVET ANNELİK BU OLSA GEREK... SENİN BEBEĞİNİ DE ALLAH BAĞIŞLASIN.... GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEBEĞİN HASTA OLMASI KÖTÜ OLUYOR BENİM OĞLUMDA SEVMEZ İLAÇ İÇMEYİ ZAR ZOR İÇİRİRİM YEMEK YERKEN ARADA VER ÇAY KAŞIĞIYLA O ZAMAN İÇİYOR BENİM Kİ BELKİ SİZDE DE İŞE YARAR...evet, benim oğlumda emeklerken hep tedirgin olurdum elleri üşüdü diye, annelik böyle bişey işte, bir emeklese idi, bir yürüse idi, bir yaşına girseydi diye diye büyüteceğiz böyle işte
Maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi, benim oğlumda 15 mart doğumlu.
3 gündür öksürüyor, çok üzülüyorum uyuyamıyor geceleri hiç. yarın doktora götüreceğiz. ilaç içmekten nefret ediyor. vitaminlerini zar zor veriyordumşimdi yarında doktor ilaç verecek nasıl içereceksem?
EVET ANNELİK BU OLSA GEREK... SENİN BEBEĞİNİ DE ALLAH BAĞIŞLASIN.... GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEBEĞİN HASTA OLMASI KÖTÜ OLUYOR BENİM OĞLUMDA SEVMEZ İLAÇ İÇMEYİ ZAR ZOR İÇİRİRİM YEMEK YERKEN ARADA VER ÇAY KAŞIĞIYLA O ZAMAN İÇİYOR BENİM Kİ BELKİ SİZDE DE İŞE YARAR...
amin canım, teşekkür ederim.
yemeği nasıl yedirdiğimi bir görsen. bir elimde bir oyuncak bir elimde mandallar, sonra onlar ilgisini çekmezse süs eşyalarım falan filan. mama yedirene kadar canım çıkıyor.
ama dediğin gibi bir araya sıkıştıracağım artık.
ne güzel arkadaşlık kurmuşsunuz beni de alın aranıza olur mu
amin canım hoşbuldumhoşgeldin canım, burası eskiden çok renkliydi şimdi daha sessiz ama siz yinede renklendirmişsiniz..allh bağışlasın yavrunuzu..
bizim oğlanda öyle, çok hareketli, yürümeye bile başladı şimdiden, acelesi neyseen önemlisi sağlıkları tabi, ama yinede azcık tombul olsalar fena olmaz yani dimi
benimki henüz yürümüyo ama büyük gayret içinde.azıcık yanakları var benimkinin onları sıkıştırıp hevesimi alıyorum bende..her halleri tatlı minişlerin :))
benimki henüz yürümüyo ama büyük gayret içinde.azıcık yanakları var benimkinin onları sıkıştırıp hevesimi alıyorum bende..her halleri tatlı minişlerin :))
Allah bağıslasın. gayret varsa yakında yürür canım. bizimki o kadar yaramazki, şimdi de çekmece dökmeye başladı..
Çok tatlılar valla, tüm yorgunluğumu alıyor bir gülüşü:)
ahhh bu öksürük bize takıldı. burnuda akıyor. kulağında da geçmeyen bir enfeksiyon var. 3.kez antibiyotik kullanıyoruz bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?