2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cevabın için teşekkür ederim.benim bebiş şimdi de üşütmüş öksürüp duruyor. ıhlamur kaynattım çok olmasada azcık içirdim. hemşire bana bebeğin 1 yaşında en az 10 kilo olması bizim için önemli olan demişti. kafama takıyorum kilosunu onun için...

kıyamadık oğlumuza damarını bulamıyorlar. ağlatıyorlar ( rengi biraz soluk ama yeğenimde soluktu. kan değerlerine baktırdılar normal çıkmış. demekki sizin cilt renginz böyle demiş doktor.zaten her çorbasına kıyma koyuyorum. her gün yumurta sarısı yiyor.aşırı hareketli bir bebek. sanırım ondan kilo almıyor...

ahhh bu öksürük bize takıldı. burnuda akıyor. kulağında da geçmeyen bir enfeksiyon var. 3.kez antibiyotik kullanıyoruz bunun için

geçmiş olsun canım. sizde sabah doktora gittik öksürüğü için, sekrol ve rhinfant yazdı, onları kullanacağız 3 gün.geçmezse bizde antibiyotik kullanacağız.
senin bebişin bademciklerine baktımı doktorlar. nasıl durumu. benim büyük oğlumunda geçmeyen kulak enfeksiyonu vardı. meğerse bademcikleri çok iriymiş ve kulağına biriktiriyormuş iltihabı. Allah acil şifalar versin, anne sütü içiyormu bebişin?

Merhaba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli topiğimize herkes iyidir inş.Yeni iş yerine girdiğimden fehminin yerinde de pek yokum :) Doğum günleri yaklaşırkene tütü yaptığı söylemek istedm belkim ilglilenen olur burdan da :)kendinize iyi bakınn

Gül-Ay Tütü&Body Tasarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…