- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.901
Slm millet Eyüp 10kg ulaştı şükür boyu da 74cm
Kansızlığı vardı 3-4 aydır şurup pekmez filan fayda etmedi Dr. Bunda bi bit yeniği var hematoloji ye bi gidin dedi gittik eşimden benden Enes'ten ve tabi Eyüp'den de 3tüp kan aldılar talasemi-Akdeniz anemisi araştırılıyor yada başka ne varsa
İnşallah bişe çıkmaz çok canım sıkkın
Aa kızlar ben taşınıyorum hayırlısıyla inşallah ve sonunda istediğim mahalle ve istediğim bi ev kirası fazla geldi kayınpederim araya girdi 50lira indirdiler 2015'e kadar 730 vercez kaynanamım. Üst katına gidiyom
kendine çok dert etme derim, senin iki tane bebeğin var ve onların sana çok ihtiyacı var.daha hiçbir şey belli bile değil üstelik, dur bakalım sadece bir şüphe, iyi düşün iyi olur inşallah...
istediğin yere taşınıyor olmana da sevindim gözün aydın..
Sağolun kızlar Allah razı olsun Çarşamba gitcez sonuçları almaya çok korkuyorum böyle kalbim ağrıyor nefes alamıyom hasta oldum bunun derdine inşallah bişe çıkmaz
Ben iyim sağolun var olun iyi ki ameliyat oldum şahaneyim çok şükür Allah'a
canımm benim inşallah ciddi bir şey çıkmaz. çarşamba gelsin hayırlısıyla güzel haberler alın. çok geçmiş olsun arkadaşım.
Sağolasın. İnşallah canım hayırlısıyla bi gelsin de...
Sizin hanımefendi nasıllar ne yapıyo prenses
Slm millet Eyüp 10kg ulaştı şükür boyu da 74cm
Kansızlığı vardı 3-4 aydır şurup pekmez filan fayda etmedi Dr. Bunda bi bit yeniği var hematoloji ye bi gidin dedi gittik eşimden benden Enes'ten ve tabi Eyüp'den de 3tüp kan aldılar talasemi-Akdeniz anemisi araştırılıyor yada başka ne varsa
İnşallah bişe çıkmaz çok canım sıkkın
Hay Allah yaa, inşallah bir sorun çıkmamıştır.
bu aralar bizde durumlar fena kızlar, Arda çıldırmışcasına oyun peşinde bir saniye durmak istemiyor hatta öyleki uyumak gibi gereksiz şeylere bile zaman ayıramıyor :) Çok meşgul çoooooooooooooookkk. bir görseniz o kadar önemli işler yapıyorki, o tavrı o edası o zamanı kaçırmamak için çabalayışı çok eğlenceli. Ama yorgunluktan mahvoluyor yinede uyumamak için direniyor, ben yatırıyorum o kalkıyor hatta kalkarak uyanıyor. geceleridedaha çok uyanmaya veuyanınca kendibaşına kalkıp oynamaya başladı, beşiğinden düşer diye korkuyorum, sanırım normal yatağa geçme vakti geldi.
sizde durumlar nasıl?
diş buğdayınız nasıl geçti?biraz geç oldu ama..
çok teşekkür ederim güzel geçti... çok yoruldum ama değdi... şimdi sırada doğumgünü planları var :)
bu da dişbuğdayımızdan foto...
çok teşekkür ederim güzel geçti... çok yoruldum ama değdi... şimdi sırada doğumgünü planları var :)
bu da dişbuğdayımızdan foto...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?