2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nice Yaşlara Topiğin Gülü :))
şuan çok kötü oldum geçen seneye döndüm o vakitleri yaşadım resmen..1 yıl değil 1 gün geçti sanki üstünden..inanamıyorm zamanın bu kadar hızlı akışına..
Şaka maka ne kalabalıkmışız..
Berrayla beraber tüm minik kuşlarımıza Allah güzel bir baht ve conforlu bir taht versin..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Mutlu Yaşlara BERRA
ve onun Blogcu anası ::)

yaşlandık mi ne nasıl geçti 1sene minik kuzu berra 1yaşına girdi nice güzel hayırlı yaşlara anneeemm

doğum günün kutlu olsun berra, ailenle sevdiklerinle güzel bi ömür geçir, bu topikte olduğun gibi hep böyle popüler sevilen bi insan ol

Berra' nın fotoğrafını burada ilk gördüğümde şaşkınlıktan ağzım açık kalmıştı ve "benim karnımda bu kadar bi bebek mi var!!!" demiştim :)) malum erken geldi Berra hanım :)) İyi ki doğmuş! İnşallah herzaman sağlıklı, mutlu, huzurlu,sevgi dolu, paralı ,başarılı olur :)) Berra'nın doğum günü telaşını twitter dan da takip ettim ve benim prensesim Sare'm için çok heyecanlanmaya başladım :)

Gamzecim yazın çok dokunaklı çok hoş olmuş...
Bir bebek doğunca bir anne doğarmış...
İkinize de nice yıllara...

nice mutlu yaşlara berra inşş hayat hep sana güler....

Gamzecim yazın çok dokunaklı çok hoş olmuş...
Bir bebek doğunca bir anne doğarmış...
İkinize de nice yıllara...

doğum günün kutlu olsun berra, ailenle sevdiklerinle güzel bi ömür geçir, bu topikte olduğun gibi hep böyle popüler sevilen bi insan ol

yaşlandık mi ne nasıl geçti 1sene minik kuzu berra 1yaşına girdi nice güzel hayırlı yaşlara anneeemm

Mutlu yıllar ilk gözağrımız,minik kuşum Berra

iyiki doğdun Berracım mutlu yııların olsun çirkin süt kuzusuuu

yazıların ikiside harika canım gözlerim doldu okurken zaten ilk yorumda benden geldi :)

ilk gözağrımız berra ve güzel anne melike iyi ki doğdunuz.nice senelere :)

doğum günün kutlu olsun Berra annen gibi hep umutlu ol bu hayatta.

Ilk yasın bundan sonrakı yaslarının saglam temelı olsun kuzucum,omrun boyunca annenle babanla sevdıklerınle hep ama hep mutlu ol ınsallah,hep gulsun o guzel yuzun ınsallah...hep guzel senelerın olsun fındıkkurdu:)

topiğin bir numarası doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin sana

gamzee canımm iyiki doğmuş berra iyiki doğurmuşsun..topiğimizin ilk göz ağrısı..allah hep güzel günler yaşatsın insallah..daha nice nice senelere sağlıkla,mutlulukla..

Berram, topiğimizin ilk bebişi, ilk korkusu, ilk heyecanı , ilk umudu, ilk mutluluğu.... Nice senelerin olsun güzel prensesim, hep böyle savaşçı hep böyle güçlü, hep mutlu ol.

Mart anneleri olarak başladığımız yolculuğumuzun ilk bebeği Berra, Nice güzel yaşlarını seni cok seven anne ve babanla geçirmen dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun prenses.

Berra bebeğim, teyzem dualarla bekledik seni biz tam 1 sene olmuş iyiki annen seni doğurmuş iyiki doğdun tatlım...

Duygu-Mert Ali

ilk göz ağrımız, berramız, iyi ki doğmuşsun kuzu...senin gelişin hepimizin an gibi aklında..ne heyecan, ne mutluluktu :) seni çok özlüyoruz

Tek tek teşekkür ederiz Berra adına annesi sıfatıyla :)

Gerçekten ama gerçekten iyi ki vesile oldu bu veletlerde burada bir araya geldik. O kadar farklı farklı gruplar oluştu ki, bu topic sayesinde, oylesine şaşılacı derecesinde güzel arkadaşlıklar....

Birbirimize çok destek olduk bu süreçte, ihtiyaç durumunda yardımına koştuk. Pompalar mı hediye edilmedi, biri öbürünün bebeğine mi bakmadı, annesi hasta diye süt veremeyecek diye, diğeri buzluktaki poşet poşet sütünümü götürmedi....

Bunlar çok değerli, çok anlamlı şeyler maalesef gerçek hayatımızda destek göremeyeceğimiz konular... Annelik masumiyeti diye yazımda belirttiğim şeyde buydu. Annelik söz konusu olduğunda ben art niyet aramıyorum. Bu yüzdendir ki, birçoklarının korkuyla yaklaşacağı buluşmalara gözü kapalı gittim, organize ettim.

Anneliğimizin masumiyetini kaybetmeyeceğimiz koca bir ömür dilerim hepimize...

İyiki doğdun Berra, nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum sana.

Karşılaşacağın zorluklarla hayata tutunurkenki gibi mücadele etmeyi başaracağın, güzelliklerle ve mutlu sürprizlerle dolu bir ömür diliyorum sana güzel bebek...

Cnm güzel kız nice yıllar hep senin ve ailenle olsun hep mutlu saglıklı huzurlu ol Gamzecim çok öpüyorum seni

( sana berra doğduğunda neden kutlayamadımı hatırladım 10 gün sonra ben doğum yaptım çok rahtsızdım doğru dürüst nete giremiyordum:)

Bu güzel sabahtan herkese günaydın
Bugün çocukları anneme bırakıp Celal ile ceren e gidicektik başbaşa vakit geçirelim dedik olmadı aşkım birazdan işe gidecek pazar pazar yaa

Berra bizim ilk göz ağrımız.. bebeğimi beklerken berra'nın ilk resmini görünce çok heyecanlanmış çok duygulanmıştım.
2012 hepimiz için çok hızlı çok farklı en güzel yıl oldu.
Berra'cım doğum günün kutlu olsun. uzun ve güzel yılların olsun.
Allah hepimizin yavrularına sağlık versin.

Slm millet Eyüp 10kg ulaştı şükür boyu da 74cm
Kansızlığı vardı 3-4 aydır şurup pekmez filan fayda etmedi Dr. Bunda bi bit yeniği var hematoloji ye bi gidin dedi gittik eşimden benden Enes'ten ve tabi Eyüp'den de 3tüp kan aldılar talasemi-Akdeniz anemisi araştırılıyor yada başka ne varsa
İnşallah bişe çıkmaz çok canım sıkkın

Sağol. Canım Allah razı olsun inşaallah çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…