- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.361
valla eline sağlık bende yemeyince düt müt derken maymun oluyorum azını açtırana kadar valla dur bende yapıyım kemale eline sağlık bu arada canımSunacım yaptım canım sogumasını beklıyorum,az bıraz pırıncı hasladım,suyuna formul mama ekledım,sut nıyetıne:) az bısı pırınc unuyla kıvam verdım,muzla tatlandırdım,bırazda tarcın ekledım..
Cok guzel oldu kııızzz...
Umarım aysıma sever,sevmesede ben burnuna duuut yapa yapa yedırıcem artık...
ya sabahtan beri içimi deliyorlar sanki bu nasıl bir sancıdır anlamdım doğumdan sonra her adetim böyle sancılı oldu eskidende acı çekerdim ama bu denli değil neden ki acaba :44::44:
ya sabahtan beri içimi deliyorlar sanki bu nasıl bir sancıdır anlamdım doğumdan sonra her adetim böyle sancılı oldu eskidende acı çekerdim ama bu denli değil neden ki acaba :44::44:
Dun aysımaya bıraz kıvı yedırmıstım,azonce kakasında gordum,kıvının cekırdeklerı oldugu gıbı cıkmıs:)
ohh. ellerine sağlık Fatmacım. valla okurken benim bile canım çekti.. ben de yapıyım da yarın Kerem paşama. yesin inşallah:))Sunacım yaptım canım sogumasını beklıyorum,az bıraz pırıncı hasladım,suyuna formul mama ekledım,sut nıyetıne:) az bısı pırınc unuyla kıvam verdım,muzla tatlandırdım,bırazda tarcın ekledım..
Cok guzel oldu kııızzz...
Umarım aysıma sever,sevmesede ben burnuna duuut yapa yapa yedırıcem artık...
okurken benim de yüzümde bi gülümseme oldu valla. ay söylemesi ayıp olcak biraz belki ama bizimkine dün mercimek yedirmiştim , içine de havuç atmıştım. bu aralar daha püreli vermeye çalışıyorum, havuçlar içinde biraz parçalı kalmıştı. kakasında parçalar görünüyorduDun aysımaya bıraz kıvı yedırmıstım,azonce kakasında gordum,kıvının cekırdeklerı oldugu gıbı cıkmıs:)
Aysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu..
selçuk paşam büyümüş maşallah
hadi yaa bıcırığa bak sen, ben de gökalp e yaparım die düşünmüştüm,hatta tarifini copy paste yaptım:)) sevmedi deyince muallakta kalmadım değil.. neyse bi deneyeyim sonucu yazarımAysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu..
selçuk paşam büyümüş maşallah
hadi yaa bıcırığa bak sen, ben de gökalp e yaparım die düşünmüştüm,hatta tarifini copy paste yaptım:)) sevmedi deyince muallakta kalmadım değil.. neyse bi deneyeyim sonucu yazarımAysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
Aysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
selçuk paşam büyümüş maşallah.. uyku tulumunda duruyor mu bernacım terlemiyormu??
hadi yaa bıcırığa bak sen, ben de gökalp e yaparım die düşünmüştüm,hatta tarifini copy paste yaptım:)) sevmedi deyince muallakta kalmadım değil.. neyse bi deneyeyim sonucu yazarım
canm çok geçmiş olsun.. ameliyat bitmiştir herhalde?? annen nasıl??
bernacım, ameliyat nasıl geçti ? geçmiş olsun annene, haberleri bekliyoruz
annem çıktı öğle vakti kızlar iyiymiş uyuyomuş henüz..inşallah bundan sonrada bi aksilik çıkmaz..Allahın izniyle atlatmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?