- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.881
yazdırmama gerek yok canım benim eşim king box antrönörü siyah kuşak tekvandocu bide o öğretirde dediğin doğru canım çok erken çok bi de bana ben evde yokken sen çalıştır diyo 3 yaşında başlıycakmış antremanlara düşün halimi
kuru kayısı,elma,erik,üzüm ne bulursan meyve adına yani içine de 1 kaç tane hurma atıyosun hurma çok iyi geliyor sütü çoğalmaya bir güzel suda haşla suyunu iç posasını da ye işte bu kadar
bitirdim bitirdim çok şükür Eki Görüntüle 543951 işte buda fotoğrafı
esra özelden tarifini bi atta deniyim sahi belki olur canım
ooo hiç şansı yok ozaman kemalin desene yapacak illaki dövüş sporlarından birini sporla uğraşması elbetteki güzel ama bir yaşı filan vardır mutlaka hem çocuk fazla enerjisini iyi bir yerde harcamış olur o açıdan güzel ama daha 7 aylık bir bebek için bence çok erken çocuk bunu ayırt edebilecek kıvama gelmeli önce yani spor olarak yaptığını bilmeli yoksa herkese tekme tokat dalar mazallah :18::18:
bayram arasından sonra hepinize merhaba,
herşey güzeldi de liva ve ben hasta olduk kızlar. soğuk algınlığı üzerine ishal ardından pişik çok sıkıntılıydı, bende hasta olduğum için anneannemizi transfer ettik bizim eve. şimdi biraz daha rahatız ama iki gündür de pişik mahvetti kızımı. bir mızmız haller liva'da sormayın. uyku yemek düzeni herşey mahvoldu. umarım bu mızmız hali huy edinmez.
fatma, maşallah aysima'ya sürünürken tutunup biryerlerden kalkmaya çalışıyordu zaten azimli kız anacım, darısı bizim kuzulara. liva da komando sürünüşünden emeklemeye yeni terfi ediyor :)
harika harika harika, ellerine sağlık esra çok güzel görünüyorlar.
sunaa ne özeli kuzum buradan paylaşsın esra bizde kopya çekelim dimi ama :))
evet canım yapıcak başka şansı yok eşim de aynı senin gibi düşünüyor erken tabi 7 ay da onu niye öğretti bende anlamadım hatta bana diyorki allah gecinden versin rabbim korusunda ben ölürsem bile kemal mutlaka sporla uğraşsın diyor o derece yani
nasılsın zeynepçim liva nasıl tabi burdanda paylaşsında canım o zaman yazmam gerekir demi özelde saklayabilirim kız ne tembelim yazmaya üşendimbayram arasından sonra hepinize merhaba,
herşey güzeldi de liva ve ben hasta olduk kızlar. soğuk algınlığı üzerine ishal ardından pişik çok sıkıntılıydı, bende hasta olduğum için anneannemizi transfer ettik bizim eve. şimdi biraz daha rahatız ama iki gündür de pişik mahvetti kızımı. bir mızmız haller liva'da sormayın. uyku yemek düzeni herşey mahvoldu. umarım bu mızmız hali huy edinmez.
fatma, maşallah aysima'ya sürünürken tutunup biryerlerden kalkmaya çalışıyordu zaten azimli kız anacım, darısı bizim kuzulara. liva da komando sürünüşünden emeklemeye yeni terfi ediyor :)
bu arada topiğe yeni katılan anneler ve bebişleri hoşgeldiniz...
suna kız yaptın mı yemeğini? yoksa milli yemek mi var akşama :)
bende şimdi bebe bisküvisi yapmaya gidiyorum...
yaa çok güldüm ya demek evde yokken sen çalıştırıcan... hay Allahım ya... bizimkisi de basketbolcu yapacakmış ama önce jimnastiğe verecekmiş ki bütün kasları esnesin açılsın diye...
bayram arasından sonra hepinize merhaba,
bu arada topiğe yeni katılan anneler ve bebişleri hoşgeldiniz...
esracım diş kurabiyelerin çok güzel olmuş. bende kendim yapmak istiyorum dişleri çıkınca tabiii
diş pastasını da sen mi yapacan canım?
yaa çok güldüm ya demek evde yokken sen çalıştırıcan... hay Allahım ya... bizimkisi de basketbolcu yapacakmış ama önce jimnastiğe verecekmiş ki bütün kasları esnesin açılsın diye...
alıntılarımın bir kısmı uçmuş ya bilgisayarda ya da bende virüs vargönülcüm sağol soğan aldırıyım ben tahin hep yerim atladığım varsa kusura bakmayın olur mu :26:
bide sizin evde var desene neydi o marşını söylediği takım eşinin oraya defans olarak hazırlıyor heralde çınarı esra sende benim gibi evde çalıştır evin halini düşünemiyorum çıfır çarşısı gibihey allah yarebbem ya nedir bu erkelerin spor takıntıları belki çocuk müzikle ilgilenecek belki resimle yada ne bilim tiyatroyla benimkide tutturmuş futbol diye
canım paylaşırım elbet neden paylaşmıyayım ama şöyle güzelce açıklayıcı bir yazı hazırlayayım size yoksa biraz tarif anlatma özürlüyümde ben
bu arada beğendiğinize çok sevindim gerçekten
yaparsın canım neden yapmayasın çok zevkli oluyor cicili bicili uğraşması ama zaman alıcı tabi olsun böyle beğenen olunca insan çok mutlu oluyor ama
yok canım pastasını hazır alıcam aslında niyetim yapmaktı ama eşim kıyamamış çok uğraşıyorum diye sipariş vermiş yaptırıyor saolsun
bence de esra bize söylesin sırrını :)
geçmiş olsun canım ya... umarım bir an önce toparlarsınız.
nasılsın zeynepçim liva nasıl tabi burdanda paylaşsında canım o zaman yazmam gerekir demi özelde saklayabilirim kız ne tembelim yazmaya üşendim
ne soğanı rukiye ben fransız kaldım yine
bu gün yaptım kız yoksa eşim beni milli yemekle kapıya koyacaktı valla pırasa yaptım eşimede et sote rahatım bugün anlıycan
alıntılarımın bir kısmı uçmuş ya bilgisayarda ya da bende virüs vargönülcüm sağol soğan aldırıyım ben tahin hep yerim atladığım varsa kusura bakmayın olur mu :26:
ohh tabi ya hatunlar yemeklerini yapmışlarda bisküvi yapıyorlar bebişlerine maşallah maşallahsuna kız yaptın mı yemeğini? yoksa milli yemek mi var akşama :)
bende şimdi bebe bisküvisi yapmaya gidiyorum...
ya ben çalıştırcakmışım kum torbası olarak heralde ben biliyorum ama çalıştırıcak kadar diyil adamın benden alınıcak intikamı var heralde
bide sizin evde var desene neydi o marşını söylediği takım eşinin oraya defans olarak hazırlıyor heralde çınarı esra sende benim gibi evde çalıştır evin halini düşünemiyorum çıfır çarşısı gibi
teşekkür ederim zeynepcim.
iyi olmaya çalışıyoruz sunacım şimdi biraz daha iyiyiz önceki günlere nazaran. bu arada çok hazırcı gördüm seni :)
süt yapsın diye canım gönülcüm taze soğan tavsiye etmişti
soğuk algınlığı endeksli okuduğum için bu aralar, hatırlayamadım kimdi ama soğanı ikiye böl odasına koy nefes alması kolaylaşır demiş ben ondan bahsediliyor sanmıştım :)) birde güzel yorum yaptım amaan topikte herkes hasta salgınmıdır nedir diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?