• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süt yapsın diye canım gönülcüm taze soğan tavsiye etmişti :34:
canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırır

hadi yine iyisin suna yemek hazır ohhh ben daha eve gidince yemek yapıcam offf düşünemiyorum milli yemeği bu akşamda ben yapayım bari :))

rukiyecim olur böyle arada bende teminden beri çabalıyorum yorum yapabilmek için...

ohh tabi ya hatunlar yemeklerini yapmışlarda bisküvi yapıyorlar bebişlerine maşallah maşallah :nazar::nazar:

yok kız benim evi bir görsen ufacık bişi zaten aman çınar futbol oynamak isterse karşımda çimlikler var salarım oraya akşama kadar debelensin ne işi var evde zaten döt kadar 3 kişi zor sığıyoz eve

hep ben yapıcak diyilimya milli yemeği birazda sen yap aman esra sizin olsun da varsın küçük olsun ev kiradan iyidir hem ben küçük evleri daha sıcak bulurum

soğuk algınlığı endeksli okuduğum için bu aralar, hatırlayamadım kimdi ama soğanı ikiye böl odasına koy nefes alması kolaylaşır demiş ben ondan bahsediliyor sanmıştım :)) birde güzel yorum yaptım amaan topikte herkes hasta salgınmıdır nedir diye:)

olsun genel bir rahatsızlık söz konusu zaten topikte merak etme havalardan sanırım...

bu arada çok geçmiş olsun atlamışım ben umarım bir an önce ana kız sağlığınıza kavuşursunuz canım...

canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırır

hep ben yapıcak diyilimya milli yemeği birazda sen yap aman esra sizin olsun da varsın küçük olsun ev kiradan iyidir hem ben küçük evleri daha sıcak bulurum

suna şu diş buğdayıyla uğraşmaktan yapamam zaten bu akşam yemek filan gider kayınvalidemde yerim saolsun o her zaman hazırlar yedirir bize böyle işim olduğu zamanlarda :16::16: ay yok kız olmuşken şöyle biraz büyük olsun sunacım tamam ev bizim olmasına bizimde küçük canım ya eşyalarımın çoğunu verdim zaten ilk satın aldığımızda ne vardı azcık daha paramız olaydıda biraz büyüğünü alsaydık neyse canım bunada şükür hiç yoktan iyidir :31::31:

Son düzenleme:

kendime bakamıyorum ki bu cadının yüzünden ben daha kapıdan çıkmadan başlıyo bağırmaya itfaiye sireni gibi :50: besiye çekicem kendimi:56:

suna şu diş buğdayıyla uğraşmaktan yapamam zaten bu akşam yemek filan gider kayınvalidemde yerim saolsun o her zaman hazırlar yedirir bize böyle işim olduğu zamanlarda :16::16: ay yok kız olmuşken şöyle biraz büyük olsun sunacım tamam ev bizim olmasına bizimde küçük canım ya eşyalarımın çoğunu verdim zaten ilk satın aldığımızda ne vardı azcık daha paramız olaydıda biraz büyüğünü alsaydık neyse canım bunada şükür hiç yoktan iyidir :31::31:

ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse :9:

benim kayınvalidem filan yok malesef hoş eşim cinstir benden başka kimsenin yaptığı yemeği yemez annesi dahil sonra büyütürsünüz esra evi nolucak erzurumun evleri çok büyük bi görmen lazım kocaman

olsun genel bir rahatsızlık söz konusu zaten topikte merak etme havalardan sanırım...

bu arada çok geçmiş olsun atlamışım ben umarım bir an önce ana kız sağlığınıza kavuşursunuz canım...

teşekkür ederim canım benim.

zeynep tarifi sana gönderdim canım birazda sen hazırcı ol :1::1::1:

sunacım canım benim pek makbule geçti, malum kolumu kaldırmaya dermanım yok.

ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse :9:

bende oğlanımı evlendiriyim şimdi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki:1::1::1:

Son düzenleme:

orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyodu :27::27:annesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın :9::9:

benim kayınvalidem filan yok malesef hoş eşim cinstir benden başka kimsenin yaptığı yemeği yemez annesi dahil sonra büyütürsünüz esra evi nolucak erzurumun evleri çok büyük bi görmen lazım kocaman

Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...

bende oğlanı evlendiriyim şimi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki:1::1::1:

sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum :46::46::46:

Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...

sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum :46::46::46:

aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam:1::1::1:

orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyodu :27::27:annesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın :9::9:

bizim evde 4 oda odanın biri boş ya ben hiç temizlemiyodum annem doğuma geldiğinde bana bi sürü kızdı bu odanın hali ne diye bende dedimki ben orda oturmuyorum ki bana ne boş orası :1::1::1:

aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam:1::1::1:

suna hanım suna hanım sen benim kızıma kurban olasın be o nasıl becerikli olur biliyonmu hem benim boksçuya verilecek kızım yok bi kere hoş henüz kızımda yok o ayrı mesele de neyin kavgasını ediyosam :27::27:

Son düzenleme:
Aysımaya makarna yaptıııım,evde kendı kestıgımız makarnalardan,etlı kemık suyuyla pısırdım,pılav yapar gıbı,suyu zıyan olmadı,hafıf sulu bıraktım,tabagımıza aldıım,bıraz zeytınyagı ılave ettım,sonrada kendı yaptıgım lor peynırınden kattım..ve aysıma onuda happur huppur yedı..
Hatta 3 kasık o 1 kasık ben yedım,gercekten guzel olmustu....

bende oğlanımı evlendiriyim şimdi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki:1::1::1:
daha dün akşam yedik milli yemeği şansımı zorlamak istemiyorum bu konuda zira kocişkom isyan edebilir:27:

çınar büyüyene kadar neler değişir neler.4+1 ne anacım öyle ayrı odalarınız mı vardı karı koca:53:oyy kıyabilirmiyim ben ona yaa sincabım benim :16:

Aysımaya makarna yaptıııım,evde kendı kestıgımız makarnalardan,etlı kemık suyuyla pısırdım,pılav yapar gıbı,suyu zıyan olmadı,hafıf sulu bıraktım,tabagımıza aldıım,bıraz zeytınyagı ılave ettım,sonrada kendı yaptıgım lor peynırınden kattım..ve aysıma onuda happur huppur yedı..
Hatta 3 kasık o 1 kasık ben yedım,gercekten guzel olmustu....

afiyet olsun ton ton kuzuya :nazar::nazar:
fatma nazar değircen anacım sen bu kıza accık sakla yediklerini söyleme gözümüz yok o ayrı ama hevesleniyoruz böyle iştahlı bebeklere o bile etkiler prensesi sonra Allah korusun :nazar::nazar::nazar:

Back