- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.761
çalışan anneleri tebrik ediyorum valla ben evdeyim bide söyleniyorum
sürahiyi bile dumura uğratırben de bozulmuyorum hatta babasını da andırıyo derim hep
benim kuşum da öpmeyi öğrendi öp deyince uzanıp öpüyo ağzını kapaması gerektiğini bilmiyo sadece ıslsk ıslak öpüyo bayılıyorum
kızlar hepinize merhaba
tatil vs araya girdi bayadır giremedim.umarım herkes iyidir.
bizde durumlar pek ii değil. yine nezle oldu kızım.burnu akıyor tıkalı. öksürükte başladı.
dişleri zaten çok kabardı huzursuz.ve yüzünde kabaarcıklar oluştu 2gündü geçmedi.
farklı birşeyde yemedi. ama ben halılarımı yıkmaya vermiştim. ister istemez arada halının üstüne falan gidiyor.ondan şüphelendim.dr da yediği birşeyden olsa bütün vücudunda olurdu dedi.halıdanolduğuna karar verdik
şimdi ne sersem halıya nasıl bir alan haızrlasam yavruma.normalde oyun halısının üstünde ama arada emeklmeye çalışıyoır gidiyor. tam emekleyemesede.
ve kulağında enfeksiyon varmışmecburen antibiyotik başlıyacağız bugün. çok üzüldüm yaa kızlar
dişlerimiz bir kaç güne kalmaz çıkar dedi bu sevindirici bir haber:)
yürütecç almayı düşündüm halılarda sürünmesin oyalansın diye ama tavsiye etmiyorum dedi napsamki
Kızlar yaaaa ben hala adet olmadım...tamam emzırdıgım ıcın normal bı durum ama benı cok rahatsız edıyo,karnım fena halde sıs vazıyette,bı adet olsam rahatlıcam...
Sımdı bu sorun ıcın doktora gıtsem benı alttan muayene etmez dımı,bıde mutlaka adet sokturucu ılac verır...
Pco oldugum ıcın zamanında bu ılacı cok kullanmıs bırı olarak hıc doktora gıtmeyıp,ılacı alıp kullansam nolurkı..
O masaya cıkaracak dıye odum kopuyo:)
kızlar hepinize merhaba
tatil vs araya girdi bayadır giremedim.umarım herkes iyidir.
bizde durumlar pek ii değil. yine nezle oldu kızım.burnu akıyor tıkalı. öksürükte başladı.
dişleri zaten çok kabardı huzursuz.ve yüzünde kabaarcıklar oluştu 2gündü geçmedi.
farklı birşeyde yemedi. ama ben halılarımı yıkmaya vermiştim. ister istemez arada halının üstüne falan gidiyor.ondan şüphelendim.dr da yediği birşeyden olsa bütün vücudunda olurdu dedi.halıdanolduğuna karar verdik
şimdi ne sersem halıya nasıl bir alan haızrlasam yavruma.normalde oyun halısının üstünde ama arada emeklmeye çalışıyoır gidiyor. tam emekleyemesede.
ve kulağında enfeksiyon varmışmecburen antibiyotik başlıyacağız bugün. çok üzüldüm yaa kızlar
dişlerimiz bir kaç güne kalmaz çıkar dedi bu sevindirici bir haber:)
yürütecç almayı düşündüm halılarda sürünmesin oyalansın diye ama tavsiye etmiyorum dedi napsamki
yorgan sericeksin halıya..geçir nevresime ser..üstünede dök oyuncaklarını..kulak iltahabını diş yaparmış genelde..bizde çok şükür olmadı ama öyle demişti doktor..
Eki Görüntüle 543244 aha bizim salon:)))
yorgan sericeksin halıya..geçir nevresime ser..üstünede dök oyuncaklarını..kulak iltahabını diş yaparmış genelde..bizde çok şükür olmadı ama öyle demişti doktor..
Eki Görüntüle 543244 aha bizim salon:)))
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir minik prenses...
halıdan alerji olduğunu söylemişssin şu çok amaçlı örtülerden sersen altına onlar bayağa geniş oluyor oynucak alanını da geniş tutabilirsin hem ozaman halıya çıkmaz belki oyun halıları küçük geliyor artık durmuyorlar üzerinde benimde oğlum dün akşam durmadı bende bu akşam aynısını denicem bakalım sonuç nasıl olacak bilmiyorum ama tüylü olmadığı için alerji olmasını engeller belki battaniye ser dicem ama onlarda tüylü o yüzden sana olmazyabilir hem çok amaçlıları yıkamasıda çok kolay 2 günde bir at makineye ohhh misss...
yürüteç meselesine gelince benim kardeşim almıştı hiç istemedim başta kullanmam ddim ama iş yaparken okadar çok işime yarıyor ki anlatamam hem düşme ihtimali yok hemde istediği her yere gidebiliyor diye mutlu oluyor üstelik benim bebeğim erkek onlara daha sakıncalı fazla durdurmamaya özen gözsteriyorum ama dedim ya yemek filan yaparken çok işime yarıyor doğrusu...yinede sen bilirsin tabi...
bak bu çok daha iyi bir fikir hem yumuşak hem kalın hemde toplanmaz ne demiş atalarımız akıl akıldan üstündür :))doruğun oyun alanı çok hoş ama ayakları çıplak üşümez mi öyle :26::26:
o resim öyle denk gelmiş yoksa ben çorpsız hiiç bırakmam..hatta alrtık panduf alıcam ona..havalar soğudu iyice..ama nasıl alıcak hiç bilmiyorum..benimki kemirgen..ağzından çıkarmaz o patikleri..
kızlar tek çorap giydirdiğim zaman ayağından çıkarıyordu hemen. artık külotlu çorap giydiriyorum bazen üstüne patik çoraplardan.sırtında yelekte oluyor. ama iki kere hasta oldu yinede. tabi evde iyi hoşda.bayramda çok gezdik tozduk.belki biryerden kapıyor ister istemez. kombiyi bile en düşükte açsammı diyorum. yeterki hasta olmasın.
anladım canım bende havalar soğuduğu için çok tedirginim son zamanlarda artık içine içlik bile giydiriyorum özellikle sabahları serin oluyor izmir bile bende aldım panduflalardan ama ayakta durmuyor o ayrı mesele nasıl beceriyor bilmiyorum ama ayaklarını birbirine sürterken çıkartıyor
havanın durumuna göre hareket et tatlım bende giydiriyorum içine artık ben bile üşüyorum o da üşüyordur diye düşünüyorum ama hep bir söz var erkek çocuk çok sıcak sevmezmiş bazen bende çok kararsız kalıyorum ama hasta olmasından iyidir :44::44:
gece uyku tulumuna sokuyorum ben onu..sabah hemen yelek giydiriyorum mutlaka üstüne..patikli tulum aldım gece için..onun içine çorap giydirmiyorum tulumda atıyo diye ama sabah kalkar kalkmaz çorapları sokuyorum ayaına..
uyku tulumu şu elyaflı olanlardan mı bende aldım ama hiç kullanmadım henüz elyaflı olduğu için terletir diye terletme yapıyor mu ??
evet elyaflı..c&a dan aldım..kolları çıkıyo falan..yoo nieye terletsinki..geceler soğuk artık..içinede patikli tulum aldım..onunla yatırıyorum..kafam rahat..üstü açıldı mı üşüdü mü derdi yok..
sen işi çözmüşsün maşallah ya :)) dur bende bu akşam deneyeyim benim oğlan hemen terleyen cinslerden de o yüzden biraz daha zamanı var diye düşünmüştüm ama bu gece giydireyim umarım içinde durur benim sıpa...
sen işi çözmüşsün maşallah ya :)) dur bende bu akşam deneyeyim benim oğlan hemen terleyen cinslerden de o yüzden biraz daha zamanı var diye düşünmüştüm ama bu gece giydireyim umarım içinde durur benim sıpa...
selam kızlar özlemişim topiği ne zamandır girmiyorum
hemmen konuya dahil olayım ben konyadayım buralar geceleri çok serin oluyo
haftalardır uyku tulumu ile yatırıyorum elyaf yok bizimkinin içinde çok güzel sıcacık tutuyo ve de terletmiyo
ama kolsuz kolları nı örtüyorum ama açıyor kolları üşüse üşütür mü ki
bende uyku tulumuna erken diye düşünmüştüm hiç giydirmedim ama çok mantıklı ayçanın dediği.üstü açıldımı üşüttümü vs kalkıp kaç kere bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?