• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben hep buradayım da telefonum kafayı yiyor atıyo internetten veya sadece okuyabiliyorum yazamıyorum siz bana her daim mesaj atabilirsiniz ben Facebook A kaçanlardan değilim buranın yerlisiyiz evelAllah:)

Seviyorum sizi yaa

Bu arada aylardır süren diş tedavim bitti ahanda süper dişlere sahibim çok şükür
Reklam yapmadan geçemiycem dr'umun hakkını yiyemem bursadakilere tavsiyemdir jimer hastanesi Tolga bey drum.
Neyse çok ağrım var hiç bi ilaç fayda vermedi yarın sabah dra gitcem hepinizi öptüm şekerler:27::27:

canım cok geçmiş olsun bel fıtıgı cıkmıs sende :( fıtıktan cok cektim hamileliğimde, kasık fıtıgım oldu nasıl olduysa lanet olası , onun yüzünden işimden istifa etmek zorunda kaldım ve tümm hamileliğimi kös kös evde geçirdim agrı sızı içinde vee en kötüsü sırf o lanet fıtık yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım. kısmet. inşallah tez zamanda şifanı bulursun canım. doktorla görüştün mü ? tedavi için ne önerdi sana? ameliyat demedi dimi direkt? 2 tane oglun var zor olur sana şimdi off yaa Allahım agrılarını azaltsın inşallah

Merhaba şekerlerimmm :)
Geçmişe baktım az biraz gördüğüm kadarı ile keyfi iyi çoğumuzun, maşallah:nazar:
Ben yine her zaman ki gibi hastayım:53: Bayramda nereye gitsem hasta oldugu için biri bulaştırdı yine bana. Neyse idare etmeye çalısıyorum. Annemde kaldım 2 gün, bu gece geçtim evime. Özledim sizi yazısamadık konusamadık.
Benim minik kurbağa kızım sanırım obez olcak. Arkadaş 2 ay öncesine kadar kilo alsın diye yırtınırken şimdi boğazını durduramıyoruz,hadi hayırlısı diyorum.
Neyse ben şimdilik kaçar benim sıpa başladı çığlıklara yineeee:10:

Kız ben hep buradayım da telefonum kafayı yiyor atıyo internetten veya sadece okuyabiliyorum yazamıyorum siz bana her daim mesaj atabilirsiniz ben Facebook A kaçanlardan değilim buranın yerlisiyiz evelAllah:)

Seviyorum sizi yaa

Bu arada aylardır süren diş tedavim bitti ahanda süper dişlere sahibim çok şükür
Reklam yapmadan geçemiycem dr'umun hakkını yiyemem bursadakilere tavsiyemdir jimer hastanesi Tolga bey drum.
Neyse çok ağrım var hiç bi ilaç fayda vermedi yarın sabah dra gitcem hepinizi öptüm şekerler:27::27:

geçmiş olsun canm zordur bel ağrısı iki çocukla hemde dişlerini de güle güle kullan

Geçmişe baktım az biraz gördüğüm kadarı ile keyfi iyi çoğumuzun, maşallah:nazar:
Ben yine her zaman ki gibi hastayım:53: Bayramda nereye gitsem hasta oldugu için biri bulaştırdı yine bana. Neyse idare etmeye çalısıyorum. Annemde kaldım 2 gün, bu gece geçtim evime. Özledim sizi yazısamadık konusamadık.
Benim minik kurbağa kızım sanırım obez olcak. Arkadaş 2 ay öncesine kadar kilo alsın diye yırtınırken şimdi boğazını durduramıyoruz,hadi hayırlısı diyorum.
maşallah diyelim benim kızların ne zaman bu cümleyi kursam iştahı kesilir

kızım benim kopyam gibi kayınvaldecim benzetecek yerini bulamadığından arkadan aynı babası dedi :53: bu benim için gidilebilecek son nokta şaşırmıyorum artık hiçbir söylediğine :37:
iki kızım var ikisi de bana benzemiyor ama babanneye de :)

Seviyorum sizi yaa

ne güzel benim de dişeti sorunum depreşti çiğnerken ızdırap çekiyorum resmen ama burda diş doktoru bile yok :(

benimki ıssırmıyor resmen kopartıyo ..verdiğim tepkilere çok gülüyo hoşuna g,diyo farkındayım .kendimi tutiyim diyorum ama aniden ıssırınca bi an boş bulunuyorum :/
Allahtan dişlerimiz çıkmadı onlar olmadan bile bir ısırıyor ben çığlık çığlığa

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et

canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 1 buçuk ay oldu ben okula başlayalı ilk günümü hiç unutamıyorum ama şimdi daha iyi herkes,n bana söylediğini ben sana söyleyeyim caNIM cidde ilk zamanlara göre dah iyiyim ve kendimi inanki evde olduğum zamanlardan daha işe yarar hissetmeye başladım en azından aynaya bakmama vesile oldu ben çok az ayrı kalıyorrum ve allahtan hepimize kolaylık diliyorum:nazar::nazar::nazar:

yine geçmiş olsun..kurşun mu döktürsek sana, ne yapsak..sana ve deryaya....buarada sana da yaranamıyo çocuk..yese suç, yemese suç :) yesin annesi yaa, boşver, uyuz olmasından iyidir...

canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 1 buçuk ay oldu ben okula başlayalı ilk günümü hiç unutamıyorum ama şimdi daha iyi herkes,n bana söylediğini ben sana söyleyeyim caNIM cidde ilk zamanlara göre dah iyiyim ve kendimi inanki evde olduğum zamanlardan daha işe yarar hissetmeye başladım en azından aynaya bakmama vesile oldu ben çok az ayrı kalıyorrum ve allahtan hepimize kolaylık diliyorum:nazar::nazar::nazar:

ben de öyle düşünüyorum..çalışmak iyi geliyo..çocukla da eve geldikten sonra dolu dolu ilgileniyorum..özlediğim için verimli zaman geçiriyorum..çalışırken çok bişey de beklenmiyo, yemeği filan çok takmıyorum..oğlum da mutlu çok şükür...

Seviyorum sizi yaa

ben de seviyorum seni :) yeni sağlıklı dişlerinle mutlu gülüşler emi...

haa, buarada, bi bedriye vardı, berkerdem hani, sen onla telefonda filan görüşüyodun sanki yanlış hatırlamıyosam, haberin var mı.merak ettim..nasıl,,sıkıntılıydı biraz..

kızım benim kopyam gibi kayınvaldecim benzetecek yerini bulamadığından arkadan aynı babası dedi :53: bu benim için gidilebilecek son nokta şaşırmıyorum artık hiçbir söylediğine :37:

hi hi hiii :1: güldüm valla..kayınvalde sürahilik merdivenlerini tırmanıyo anlaşılan :) yüzü sana benziyo diye poposuna yorum yapmış çocuğun...bizimkiler de aynı, eşimin tek bi akrabası bile bana benzetmedi..aayynı durmuş diyo her gören..ama bozulmuyorum ben ya, psikolojik bişey kanımca

hanımlar günaydın yam 6 sayfa birikmiş dün geceden beri nasıl mutlu oldum anlatamam hepinize iyi bir sabah güzel bir gün diliyorum izmirden koskocaman sevgiler....

bi şey sorucam bizde 4 tane diş var şimdilik ve oğlum inanılmaz ıssırıyo.tuttuğu yeri uyuşturuyo resmen ve çok hoşuna gidiyo.ıssırılmadık yerim kalmadı nerdeyse.sizin bebişlerde de var mı bu?

oooo ısırmak ne demek dünde yazmıştım resmen sarktı göğüslerim çınar yüzünden ısırıyor birde çekiştiriyor sıpa öyle yaptığı zaman hemen burnunu sıkıyorum bende başka türlü imkanı yok bırakmıyor napiimm:19::19:

bir biz dişsiziz yaaa...
diş buğdayı için sabırsızlanıyorum ama diş yok bizde...
gerçi bu ay dişi çıksın istemiyorum kayınvalidem sefa ya çekmiş deyip duruyor eşimde 8.ay da çıkarmış... 8.ayda çıkarmasın da en azından babasına çekmiş deyip duramasın...
sürekli sefa da böyleydi diyor yahu...:52::52::52::52:

çıkar inşallah canım takma kafana sen yavaş yavaş hazırlıklara başla istersen sonra sıkışmazsın hem iyi olur :))
kayınvalideler sanırım hep aynı benim oğlum sima olarak zaten babasına benziyor ben bu gerçeği kabullenmiş durumdayım ama yinede her hareketinin de eşime benzetilmesi gerekmez öyle değilmi sanki çocuğu eşim tek başına yaptı allam yarebbeemm yaaa :31::31::31:

kesinlikle sana katılıyorum evet ilk başlardan hepimiz zorlandık hepimize zor geldi bebeklerimizi bırakmak ama alışıyor insan üstelik çalışan olduğun için ister istemez bir sisteme oturtuyorsun hayatını yemek saatin uyku saatin ne bilim herşey yani çocuklarımızda bize ayak uyduruyor ister istemez farkında olmadan onlarıda sistemli bir hayata alıştırmış oluyoruz bu ilerleyen zamanlarda onlara çok fayda sağlayacak eminim elbette ki herşeyi saati saatine yapmıyacaklar yapmasınlarda zaten ama en azından günlerini nasıl verimli bir şekilde geçireceklerini planlayabilcekler...

Back