- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.681
kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çökmesini beklmeden yaptırsan olmuyormu sunacım kendine işkence çektiriyorsun böyle o virüs çok pis bişi temizlenmek bilmiyor illaki format istiyor...
yok tatlım seninle benimle bir alakası olduğunu sanmıyorum oraya gitmelerinin tek sebebi hamilelikten beri görüşen arkadaşlar var burda çoğu telefondan girmek zorunda oldukları için kkda telefon formatını desteklemiyor maalesef onlarda böyle bir yol tercih ettiler kendilerine haklı olarak...biz burdayız ama yazmaya ve yazışmaya devam ediyoruz belki topiğimiz eskisi gibi kalabalık değil ama yeni katılan arkadaşlarımızla çoğalıyoruz tekrar günden güne eski arkadaşlarımızda gelebilenler geliyor ara sırada olsa yine istediğin herşeyi paylaş sormak istediklerini sor neden çekineceksin ki burası herkese açık bir yer ve emin ol burdaki arkadaşlarda çok içten ve samimi kimse kimseyi yadırgamaz sen ben yazmazsak topik hepten sessiz kalacak zaten yazki şenlensin sayfalar ilerlesin....
biz 4 aylıkken yawaştan ek gıdaya geçtik kızlar. o zaman yoğurdu güzel yiyodu.1 ay kadar yedi şuan ise yoğurdu sadece biberonla içio kaşıkla ağzını açmıo.biberonla luplup yuttuu için diorum heralde tadını daha az alıo içip bitiro 120 cc falan ama kaşıkla hiç beğenmio. zamanla düzelirmi.kahwaltıda da aynı oldu önceleri bulamac yapılan kahwaltıyı yiyodu sora sewmez oldu anlamadım gitti.bende tek tek weriorum ama öyle karın doyurmuo ki arkadan mutlaka mama weriorum.corbaları falan sewio. ama korkuorum zamanla onları da sewmezmi die.mamaya daha düşkün olamya başladı. bu bi süreçmi gecermi?
ayyy nasıl becermiş öyle bari temizlikten önce yapsaymış yazık kadıncağıza yaa
biz 4 aylıkken yawaştan ek gıdaya geçtik kızlar. o zaman yoğurdu güzel yiyodu.1 ay kadar yedi şuan ise yoğurdu sadece biberonla içio kaşıkla ağzını açmıo.biberonla luplup yuttuu için diorum heralde tadını daha az alıo içip bitiro 120 cc falan ama kaşıkla hiç beğenmio. zamanla düzelirmi.kahwaltıda da aynı oldu önceleri bulamac yapılan kahwaltıyı yiyodu sora sewmez oldu anlamadım gitti.bende tek tek weriorum ama öyle karın doyurmuo ki arkadan mutlaka mama weriorum.corbaları falan sewio. ama korkuorum zamanla onları da sewmezmi die.mamaya daha düşkün olamya başladı. bu bi süreçmi gecermi?
afferin çınara sizi şimdiden parmağında oynatıyor kız ne güldüm bakalım daha neler görücez
ben seni hatırlıyorum canım merak etme herkes gitmedi sen yaz sıksık ismini hatırlayamadım ama
anlamadım
ben diyil canım eşim bekliyor hem ben format atmayı biliyorum garanti dışına çıkar diye attırmıyorda bekliyoruz öyle iyi akşamlar bayy
kızlar hepinize iyi akşamlar ben evime gidiyorum daha doğrusu annemin evini temizlemeye...
yarında gelin oldumu boş bırakmayın topiği...
benim yerime öpünüz koklayınız bebişlerinizi....
çok saolun arkadaşlar.warsın mama yesin aslında iştahı yerinde.allah korusun hiç yemek mama istemeyenler de war. ama zayıf benimki 6,ay 3 haftalık 6,600 kilosu. çorbayı falanda yemezse sanki mama onu hiç büyütemicek gibi gelio.neyse görcez.annelik zor iş
ayyy çok teşekkür ederim canım kilo veremedim doğum kilolarım kaldı öylece.5 ay emzirebildim oda mama desteğiyle birlikte.masalın doğduğundan bu yana kusmaları vardı daha memede emerken olduğu gibi boşaltıyordu anne sütünü.ilk 20 gün sadece 40 gr aldı şaka gibiydi yani :)emziremeyincede kaldı kilolar işe başlayınca gider diye umut ediyorum :)bu arada sadece bizim minikler uyuyor galiba diğer kızlar yoklar :)
saatleri geri alınca zaten sabahın köründe kalkıyordu şimdi iyice erken kalkıyor gece uyanıyoruz artık :) yavaş yavaş düzene girer umarım...
geç olduğunun farkındayım zaten tatlım ama naptımsa olmadı öyle bir ağlamak yok özlediğindenmidir nedir anlamadım yatmak istemiyor birde tatilde acaip meme düşkünü oldu illaki memede uyumak istiyor dişide var şimdi ısırıyorda işim zor yani senin anlıyacağın bir rutin oluşturamadım çınara ben zaten asi olacak galiba benim sıpa biraz bende çok fazla zorlamak istemiyorum bizimle birlikte oyun oynamak istiyor çünkü bütün gün görmüyor diye kıyamıyorum iyimi kötümü yapıyorum onuda çözemedim zaten :44::44::44:
çok haklısın canım ya herşey onlar için yoksa kimse bebeğini bırakıp gitmez benim çalışma saatlerimde çok uzun ve yorucu çalışıyorum yarın akşam ne halde olduğum belli olacak muhtemelen ben giderken masal uyuyor olacak ama kalktığında beni görmeyince huzursuzlanır biliyorum ayyyy allahım sen bize sabır ver :)
Esra cım pazar yapıyormuşsun diş buğdayını artık resimleri bekliyoruz canım bize gelince dün Kemalin aşılarıvardı baya huzursuzlandı gecede ateşi çıktı hala mızmız kuzum ya şu aşılar bi bitseydi ya of
bencede ama burda tek başımamı yapayım canım diş buğdayını kimseyi tanımıyorum bile doğru düzgün la ben de kayseride toplu yaş günü diş buğdayı artık ne varsa hepsini yapacam
evet canım erzurumdayım sanki türkiyede başka yer yok çok soğuk buralar ya allahtan kaloriferler yanmaya başladı canım ufaklığı yerim ben
ya kızlar masal acayip parmak emiyor sol elinin 2 parmağı ağzında ama nasıl somuruyor anlatamam.emzik veriyorum kenarından parmaklarını sokuyor yaramaz kızım korkuyorum hep böyle devam ederse yaaaa
biraz önce annemle konuştum...çınarı yürüteçe koymuş iş yapıyormuş annem evi bir güzel silmiş süpürmüş ondan sonra çınara mama yapmak için mutfağa geçmiş arkasını bir dönmüş yerde siyah siyah bişiler var ne olsa beğenirsiniz benim paşanın kakası düşmüş yere annemde farkına varmadan üzerine basmış bir güzel birde bastığı terlikte evde bir ordan bir oraya koşturmuş akşam gelince evi sen temizlicen diyor bana oğlun bütün emeklerimin içine ıçtı diyor ama bir yandan da kahkaha atıyor kıyamam kadıncağız toplamış halıyı yıkamaya göndermiş...nasıl düşer anlamadım ya paçasından aşağı eşortmanından nasıl düşer...nasıl tepiniyordu o yürüteçte kim bilir
kızlar mrb bende az az yazanlardanım.1 ay kadar önce buraya tanışmak için yazı yazmıştım. 7000inci sayfalara girmek üzereyken.o sırada ben gibi çok yeni üyeler yazdı. çok kısa bi süre sonra bazı arkadaşlar face e girince acaba dedim biz gibi yeniler çoğaldı da ondanmı gidiolar.o günü çok ii hatılarım 2-3 hafta önce bi pazartesi günü bi soru sormuştum çamaşırlarla ilgili.kaç saat geçti iş günü olmasına rağmen kimse bi yazı bile yazmıo.1 gün öncesi çok kalabalıkken resmen 1 gün sora kimse yok dedim savaşmı çıktı bi gündemmi war bayrammı seyranmı benim haberim yok ki kimse yazı yazamaıo.2 gün öölllee paylaşımsız geçti 1 sayfa ilrelemedi.face e geçiş aşaması pat die 1 günde olunca dedim heralde herkesin haberi warki kimse yazmıo buraya. bi biz yenilerin haberi yok.ondan sora soru sormaya cesaretim kırıldı.yeni üye olmuşken gene dedim ziyaretçi gibi okumaya dewam
oley oley oley,
bizimde artık bir otri bebemiz var :))