2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak kısmette burada karşılaşmakta varmış, demek bir de aynı dönemlerde anne olduk ne güzel vallahi:)

hihi ben de baktım şimdi Esra'nın fotolarından doğru kişi:) nasılsın canım bebeğin nasıl, yarın işe başlaman kötü olmuş. Ben aylıksız izindeyim daha 1 yıl kadar, biz şuan Bakü'deyiz, eşimin işinden dolayı ve burada bebeğimi yalnız büyütüyorum. bazen acayip bunalıyorum ama ne yapalım meleğim sağlıklı olsun da :)

vallahi ben de çok sevindim, aynı durumdayım ya Arda uyuyor ve hiç kalkasım yok:)

bende ücretsiz izindeydim ama yarın bitiyor senin içinde zor tek olman allah kolaylıklar versin meleğin sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o.bu siteyi yakından takip ettiğim için seni biliyorum hatta ufaklık hastaydı burnu tıkalıydı düzeldiğine sevindim.bu arada hiç ama hiç değişmemişsin gönül ya yüzünün şirinliği hala aynı :):)

ay canım benim çok teşekkür ederim:) sen değişmişsin baya eski fotoları görmesem yanlış kişiye bakıyorum derdim:) annelik çok yakışmış çok güzelleşmişin bence :))

ayyy çok teşekkür ederim canım kilo veremedim doğum kilolarım kaldı öylece.5 ay emzirebildim oda mama desteğiyle birlikte.masalın doğduğundan bu yana kusmaları vardı daha memede emerken olduğu gibi boşaltıyordu anne sütünü.ilk 20 gün sadece 40 gr aldı şaka gibiydi yani :)emziremeyincede kaldı kilolar işe başlayınca gider diye umut ediyorum :)bu arada sadece bizim minikler uyuyor galiba diğer kızlar yoklar :)

Neyse kızlar size doyum olmaz görüşürüz yine ben kaçar :)) MASAL06 öpüyorum seni ve prensesini. Bütün bebekleri de öpüyorum tebiii:))

YAAA, bu saatleri niye geriye alıyolarkiiii....off..öğlen namazını işte kılmak zorundayım artık..5 te akşam oluyo yaa..gerçi iyi kısmı eşim eve daha erken geliyo hava karardı diye..akşam tarık uyuyunca bolca zamanımız kalıyo oturacak...

benimki de uyuyor şimdi benimde kalkasım yok ama çok işim var... ne yemek yapacam diye düşünüp duruyorum her gün ya... kendimize bu kadar kasılmıyordum...

saatleri geri alınca zaten sabahın köründe kalkıyordu şimdi iyice erken kalkıyor gece uyanıyoruz artık :) yavaş yavaş düzene girer umarım...

bizde seni ve meleğini öptük :)saliha bencede alınması iyi oldu akşam kendimize vakit kalıyor melekler uyuyunca :) gece benimkide çok sık ağladı uyuudu anlık ağlamalar ama hiç böyle yapmazdı gece uyanmazdı gece uykusuna geçtikten sonra

saliha tarık kaçta uyuyorda size oturacak zaman kalıyor anacım benim oğlandamı problem anlamıyorum imkanı yok 22:00den önce uyutamıyorum ben çınarı bazen 23:00 bile oluyor o uyuyana kadar benim pil bitiyor zaten nerdeyse ondan önce sızıp kalıcam kocayı görmek bildiğin hayal yani :))

saatleri geri alınca zaten sabahın köründe kalkıyordu şimdi iyice erken kalkıyor gece uyanıyoruz artık :) yavaş yavaş düzene girer umarım...

benimde tam tersi saatler alındığından beri geç kalkıyor yok yok kesin benim oğlanda problem var geceyle gündüzümü ayıramıyor hala acaba :44::44:

esra benimki 21:00 de yada engeç 21:30 da uyuyor ondan sonrada eşimle vakit kalıyor bize :)sen sabah birde işe gidiyorsun geç yatmıyormu çınar paşa çok yorgun olursun canım yaaa bizimki yeni saate çabuk alıştı çünkü saatler alınmadan önce masalı saat 22:00 de uyutuyordum zorla ayakta tutuyordum alılştı saatler alınınca cuk oturdu yaniiii :):)

geç olduğunun farkındayım zaten tatlım ama naptımsa olmadı öyle bir ağlamak yok özlediğindenmidir nedir anlamadım yatmak istemiyor birde tatilde acaip meme düşkünü oldu illaki memede uyumak istiyor dişide var şimdi ısırıyorda işim zor yani senin anlıyacağın bir rutin oluşturamadım çınara ben zaten asi olacak galiba benim sıpa biraz bende çok fazla zorlamak istemiyorum bizimle birlikte oyun oynamak istiyor çünkü bütün gün görmüyor diye kıyamıyorum iyimi kötümü yapıyorum onuda çözemedim zaten :44::44::44:

gerçi bana şuan konuşması kolay geliyor haklısın seni özlediğinden olabilir bende yarın akşam göreceğim bakalım uyuyacakmı 11 saat göremeyecek beni ayyyyy geldiler yine bana :)

gerçi bana şuan konuşması kolay geliyor haklısın seni özlediğinden olabilir bende yarın akşam göreceğim bakalım uyuyacakmı 11 saat göremeyecek beni ayyyyy geldiler yine bana :)

hiç sıkma kendini ben çınarı bıraktığımda henüz 4 aylıktı ve sadece emiyordu senin ki yine ek gıdaya başlamış artık benim okadar zor oldu ki emmeyince sütümde azalmaya başlamıştı çoğaltmak için neler yaptım anlatamam en basiti soğan çok iyi geliyordu bana elma yer gibi soğan yediğimi biliyorum düşün yani....zamanla oda bende alıştık bu duruma sonuçta onun geleceği için çalışıyorum kendimi öyle teselli ettim hep mecbur olmasa elbette hiç bir anne ufacık bir bebeği bırakmaz ama şartlar bunu gerektiriyor şimdi sabahları anneannesiyle birlikte beni uğurlarken ağlamaya başladı içim acıyor o ağladıkça dönüp arkama bile bakamıyorum koşar adımlarla kaçıyorum evden belki birgün zamanında benim anneme kızdığım gibi oda bana kızacak ama büyüdüğünde de herşeyin onun için olduğunu anlayacak.....

çok haklısın canım ya herşey onlar için yoksa kimse bebeğini bırakıp gitmez benim çalışma saatlerimde çok uzun ve yorucu çalışıyorum yarın akşam ne halde olduğum belli olacak muhtemelen ben giderken masal uyuyor olacak ama kalktığında beni görmeyince huzursuzlanır biliyorum ayyyy allahım sen bize sabır ver :)

Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)

hoş geldin canım bende nisan annesiyim 20 nisan doğumlu bi oğlum var ismim suna oğlumda mert kemal

aynı şeyi bende hissediyorum ya hoş geldin bu arada

Esra cım pazar yapıyormuşsun diş buğdayını artık resimleri bekliyoruz canım bize gelince dün Kemalin aşılarıvardı baya huzursuzlandı gecede ateşi çıktı hala mızmız kuzum ya şu aşılar bi bitseydi ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…