- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.601
bak kısmette burada karşılaşmakta varmış, demek bir de aynı dönemlerde anne olduk ne güzel vallahi:)
evet canım çok güzel tesadüf oldu :)sevindim seni gördüğüme :)masal hala uyanmadı aslında son evin işlerini yapmam lazım ama kalkmak istemiyorum hiç yerimden sadece kızımın çorbasını yaptım o kadar
YAAA, bu saatleri niye geriye alıyolarkiiii....off..öğlen namazını işte kılmak zorundayım artık..5 te akşam oluyo yaa..gerçi iyi kısmı eşim eve daha erken geliyo hava karardı diye..akşam tarık uyuyunca bolca zamanımız kalıyo oturacak...
saatleri geri alınca zaten sabahın köründe kalkıyordu şimdi iyice erken kalkıyor gece uyanıyoruz artık :) yavaş yavaş düzene girer umarım...
YAAA, bu saatleri niye geriye alıyolarkiiii....off..öğlen namazını işte kılmak zorundayım artık..5 te akşam oluyo yaa..gerçi iyi kısmı eşim eve daha erken geliyo hava karardı diye..akşam tarık uyuyunca bolca zamanımız kalıyo oturacak...
saatleri geri alınca zaten sabahın köründe kalkıyordu şimdi iyice erken kalkıyor gece uyanıyoruz artık :) yavaş yavaş düzene girer umarım...
esra benimki 21:00 de yada engeç 21:30 da uyuyor ondan sonrada eşimle vakit kalıyor bize :)sen sabah birde işe gidiyorsun geç yatmıyormu çınar paşa çok yorgun olursun canım yaaa bizimki yeni saate çabuk alıştı çünkü saatler alınmadan önce masalı saat 22:00 de uyutuyordum zorla ayakta tutuyordum alılştı saatler alınınca cuk oturdu yaniiii :):)
gerçi bana şuan konuşması kolay geliyor haklısın seni özlediğinden olabilir bende yarın akşam göreceğim bakalım uyuyacakmı 11 saat göremeyecek beni ayyyyy geldiler yine bana :)
Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)
slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?