gel bacım gel, hoşgeldin..zati şu sessiz takipçiler accik harekete geçse bu topik coşardı.eski müdavimlerimizin bi çoğu faceye gitti malum..ama biz burdayız..ben de çok üzülüyorum bura ıssız kalınca, aynen dediğin gibi, çok sevdiğin eski bi dostla artık görüşemememk gibi bişey...
hoşbulduk bacım coşturalım burayı hehe
ne demek gerçek arkadaşlar edinip gidenlerden olma da...
olmam olmam kimseyi yarı yolda bırakmam tabiatıma aykırı
kalıcı olmanız dileğiyle hoşgeldiniz
hoşbuldumm
Ne demek canım, güzel paylaşımlarda herkes için yerimiz var, hoşgeldin...
hoşbuldum alıntı yapmak ne zormuş becerebilsem neler paylaşıcam da
Ay gel gel şekerim neden gelmiyorsun, ilerletiriz işte sayfaları, hoşgeldin:)
geldim rahatladım oh bee
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
hoşbuldum tatlım
günaydın hanımlar yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz efendim çok memnun olduk tanışalım ben esra ve oğluşumda çınar...
sayfaların ilerlemiyor olması üzücü evet ama yapıcak bir şey yok bu bir tercih meselesi ve bizde ancak saygı duymak düşüyor...
gelelim bizden haberlere bu hafta pazar günü kısmetse çınarın diş buğdayını yapıyoruz hazırlıklar tam gaz devam ediyor ve ben şimdiden yoruldum bile eşimin ısrarla bu yaptıklarının hazırları var demesine rağmen ben herşeyi el emeği göz nuru yapmaya çalışıyorum ve başardım sanırım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
istediğim oğlum için unutulmaz bir gün olması ileride fotoğraflara bakarken birlikte güleriz bol bol belki bir gün gelinime gösteririm
oooo ben iyice uçtum yaaa daha 8 aylık bebek için düşündüğüm şeylere bak ama zaman su gibi akıp giderken 60 yaşlara hatıralar toplamak çok hoşuma gidiyor konu evlat olunca hele....
hoşbulduk esracım ben de rukiye.diş buğdayı bizde yaptık güzel oldu bi anı işte