2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecim herşey harika olmuş bayıldım berranın inci gibi dişleri olsun inşallah. berranın bende ayrı bir yeri var buraya katılalı daha çok yeni ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum hepinizi. berra zamanında doğsaydı kızımla aynı zamanlarda doğacaktı ve benimde başlarda düşük sonlarda da erken doğum tehlikem vardı 3 kez kanama ve su gelişini atlatıp 40 +3 te 3 martta kızım nehir dünyaya geldi sen doğuma giderken heycanla telaşla haberini bekledim.aynı dönemlerde doğum çantamız elimizde bekliyorduk bizde. berra için hep dua ettim.şimdi onun herşeyi her yaptığı sanki nehir yapmış gibi heycanlandırıyor beni ...

ah canım benim ya, ne kadar duygulandım anlatamam...

allah Nehir'e de sağlıklı dişler huzurlu bir hayat nasip etsin...

hepimizin yavrularını allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın...

Yasemın ne guzel anlatmıssın canım yaaa,ama ben var anlamamak:) en ıyısı bı sekılde vıdeodan ızlım:)

canım benim kızım yemekten hemen sonrada emmek istiyor sadece açlık değilki oyun oynuyo resmen zaten memye çok düşkün benimki bişey yemesin emsin

benimkide yemekten hemen sonra emmek istiyor ama ben oyalamaya çalışıyorum hemen üzerine emmesin diye zarzor 1 saati tamamlıyoruz. aynen birşey yemesin emsin durumundayız bizde...

Alp e meyveleri karıştırarak veriyordum meğerse benim oğlum öyle sevmiyormuş... bugün tek tek verdim daha bir istekli yedi ya da yiyeceği vardı :)
pütürlü meselesinde haklısın gönül bugün patates ezeceği ile ezdim şimdi yedirecem bakalım nasıl yiyecek mi... sen nasıl yapıyorsun haşladıktan sonra çatalla mı eziyorsun?

selam kızlar nasılsınız?
biz dünden daha iyiyiz en azından öksürükten boğulmuyoruz, bu da iyi bizim için.işten gelmek için dakikaları saydım ilk defa işe gitmek bu kadar zor geldi.. neyse yarından sonra 6 gün beraberiz oğluşla :) bayramda ist. dayız, gökalp iyi olursa gezmelerimizi yapıcaz, siz neler yapacaksınız kızlar;?

Gamze kalemine sağlık arkadaşım çok güzel bir yazı olmuş, özellikle son kısımlar eşin ve kızınla ilgili olan bölüme bayıldım :) fotoğraflar da çok güzel her şey çok güzel görünüyor, orada olup kısırdan yemek isterdim. (olmak isteme nedenime bakar mısın :)))))

ben buradaki tariflerden birine göre yaptım canım Arda sevdi. ama ben yarım ölçü yaptım her şeyi belki olmaz diye:) benim yaptığım tarif:

1 çay bardağı organik tam buğday unu
çeyrek çay bardağı organik irmik
1 çay bardağı organik pirinç unu
2 yemek kaşığı tuzsuz organik tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt ve hamur kıvam alacak şekilde varsa yoğurtun suyu (ben bunu hamurun kıvamına göre ekledim) aslında tarifte un en son azar azar kıvama göre konuyordu ama ben yoğurdu ve suyunu azar azar kıvama göre koydum. biraz da kayısı pürem vardı tat versin diye onu da ekledim. önceden ısıtılmış fırında pişirdim, hafif kızarınca çıkardım:)

bebekleri öpme konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. bebek sevgiyle öpücüklerle büyümeli ki kendine güveni artsın. Şuan ben öpmesem de başkası öpse zaten anarmol gelmez ki yine. onu ayırtedebilecek zaman geldiğinde anlatmanın yolları muhakkak ki olacaktır. bu konuda endişe duymalıyız tabii ki ama öpmeyerek önlem alınabileceğine ben de inanmıyorum.

hmm bu biraz zor:)

yer yer merak etme hiçbir şey olmaz, ben de patates ezeceğiyle eziyorum canım:)

Çok şükür canım buna şükür. Biz bayrama gelemiyoruz maalesef Baki'deyiz( İlk gün benim doğum günüm zaten ilk kez oğluşumla kutlayacağız:)

ınsallah dahada ıyı olur ,gecer oksurugu tamamen..
Bız bayramı yıne klasık ritüellerle gecırıcez,oyle aman aman bı degısıklık yok ne yazıkkı
Bız

benim sıpam uyuyor şimdi... biraz temizlik yapmaya başladım... üst kat bitti de alt katta uyanır diye birşey yapmaya çekiniyorum
gönül sen istanbulda nerde öğretmenlik yapıyordun anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı

daha da iyi olur inşaallah bir an önce gökalp... biz de klasik bayram gezmelerini 2 güne sıkıştırıp sonraki günleri kendimize ayırmayı planlıyoruz... sonra da eşim izne çıkıyor zaten... bol bol günümüz olacak şu 2 gün geçtikten sonra :)

biz de ilk güne sıkıştırmayı planlıyoruz tüm ziyaretleri, çocuk oldğndan dolayı uzun uzun oturamıyoruz zaten, ya da tam tersi oluyor,uyuyor çok oturmak zorunda kalıyoruz:) geçen bayram mesela uyudukça uyuyası geldi,k.waldmlerde 3 4 saat geçirmiştik :) diğer günler de ailece geçiricez oğluşumla gezicez iyi olursa inşallah..

bayramla yıllık izni birleştirmek kadar güzel bişi olamazz :)) ama sonra işe adapte olmak daha zor oluyor..ama o da 1 günde geçiyor:)

Çok şükür canım buna şükür. Biz bayrama gelemiyoruz maalesef Baki'deyiz( İlk gün benim doğum günüm zaten ilk kez oğluşumla kutlayacağız:)

canım şimdiden d.günün kutlu olsun, ilk gün girip kutlayamam çook büyük ihtimal.. bir ömür mutlu ol çekirdek ailenle :)

bayram diyince o cafe senin bu cafe benim o akadaş toplantısı senin bu akraba gezmesi benim....eskiden bayram dendiği zaman aklıma geçireceğim bol gezmeli günler geliyordu...şimdi ise bayram oğlumla ve eşimle geçireceğim bir kaç güzel günden ibaret benim için yine gezmelere gidiliyor yine bol bol kahkahalar atılıyor ama ÇINAR beyin uyku saatlerini yemek saatlerini göz önünde bulundurarak...yaşlanıyorum galiba ben farkında değilim

canım öpmeyelim derken dudaktan öpmekten bahsettim
elbette bende çocuklarımı deli gibi öpüyorum ama dudaktan değil

Zeynep, patates ezeceğiyle eziyorum da özle çok bastırmadan bir iki eziyorum o zaman baya pütürlü oluyor. Avrupa yakasındayım canım maalesef, öyle genç öğretmen olup da iyi bir okulda çalışmak pek mümkün değil doğuda olmaktansa buna şükrediyoruz...

canım şimdiden d.günün kutlu olsun, ilk gün girip kutlayamam çook büyük ihtimal.. bir ömür mutlu ol çekirdek ailenle :)

çok teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…