2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar sadece ben varım zaten bende kaçayım bari

Eklentiler

• $182395_393787477325987_1308146893_n.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
oo sorma sabah 8 den öğlen 1 e kadar ev temizledim. 1.30 dada hastaneye gittim ama geldiğimde ölyordum yorgunluktan.
ooo basına ıs almıssın canım parkeler zor ıs,toptan temızlık ıster...

valla bilmiyorum cnm ben o sebeple hiçbirşey kullanmıyorum. bu konuda mine sormuştu doktoruna vitagil kullan demiş oda vitagil kullanıyordu biri daha vardı multitabs kullanıyordu bende ikisinde biri alcam. mineye sor facede istersen.
nasıl yani..ne kullancaz biz ya onda bu var şunda bu var..daral geldi valla..monovitte d vitaminiyle ayçiçek yağı yazıyo içeriğinde..
dr.lar ne veriyoki?

valla oğlum ne pirinç unuyla yapılan birşeyi ne kaşık mamalarını ne kahvaltıları yiyor. hepsini aldım tek biskivili mamalar hariç hepsinin de kullanma tarihi geçti attım yemedi
kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım

cnm hazır sularıkaynatmayın diyor doktorlar bebeğin içme suyu hazır su olsun kaynatmayın sadece yapacagınız mamalara kaynamış su kullanın. ama genede bir araştır istersen. benim oğlumda hiç ama hiç su içmiyor. agzına akıtsam bile yandan dısarı cıkartıyor.
nasılsını zkızlar? kimseler yok sanıyorum. herkes nerelerde.

moralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm

kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım

Ben yulaf unuyla hazırlıyorum canım, ama içine kıvamı tutsun diye pirinç unu da ekliyorum.Mamadan daha iyidir bence.

Bir adam, karısı ve yaşlı babası. Kadın kayınpederini istememekte, huysuzluk etm...ekte, evin huzurunu bozmaktadır.

Bir gün kocasına:

- Bey... bey.. Bezdim bezdim. Bir gün göremedim. Gençliğim gidiyor. Ya ayrılalım, babanla kal., ya da al babanı al da nereye getirirsen getir beraber kalalım. Yoksa ben gidiyorum.

Adamcağız şaşkınbiraz da sitemli bir vaziyette:

-Ne diyorsun hanım, o babam babam; öldüreyim mi, atayım mı? Kimi var bizden başka bakacak, dese de karısı ısrarda ısdrar ediyordu.

Adam baktı olacak gibi değil babasını dağa bırakmaya karar verdi. Yanına oğlunu da alarak yola koyulurlar. Babasına da:

- Baba, torununla beraber dağa oduna gidiyoruz, istersen sen de gel" der.

Baba gelinin dırdırını dinlemektense onlarla beraber dağın yolunu tutar. Ormanın içlerine girip bir müddet gittikten sonra, oğlan babasına:

- Baba sen burada biraz dinlen. Bizde odun toplayalım, der ve oradan ayrılırlar

Odun toplamadan, babasını orada bırakarak dönerler.

Yolda torun:

- Dedemi almadık baba.

- Dedeni oraya bıraktık. Artık ihtiyarladı orada kalacak.

Torun ısrar eder:

- Dedemi isterim... . En sonunda babasına ne dese desin fayda etmeyceğini anlayan çocuk:

- Baba, sen ihtiyarladığında ben de senin gibi seni getirip dağa mı bırakacağım? der demez adamın aklı başına gelir.

Babasını almaya karar verir İhtiyar, kendisini almak için yoldan geri dönen oğluna:

- Evlâdım, sen beni bırakıp gidemezsin. Çünkü ben babamı bırakmadım. Ölünceye kadar hizmet ettim.

Adam babasını alıp eve getirir.
«Bu dünya etme-bulma dünyası» diye... Sen ne yaparsan sana da onun aynısının yapılacak...!!!

hoşuma gitti paylaştım. ne ekersen onu biçiyorsun şu hayatta..

yok canım suyu değil. hayat suyun içinden suluk çıkıyor ya onu ilk kullanımda kaynatın diyor onu kaynattım...

selam arkadaşlar
sayfalar çok birikmeden okumak için giriş yaptım ama sadece 1 sayfa artmış,şaşırdım valla.kal mı geldi hepinize,hayırdır?
erdemi uyuttum,ya inşallah bu gece bari biraz az uyanır da ben de rahat ederim.şu 7. ay doldu dolalı düzen kalmadı bizde,bi de ateşlenmeler çıktı başımıza.
Allah hepsine sağlık sıhhat versin,amin

bizde de aynı durumlar geceleri deliksiz uyuyordu şimdi başladı geceleri kalkmaya... cuma bugün ya ondan... haftasonları sayfa ilerlemiyor pek...

bizde de aynı durumlar geceleri deliksiz uyuyordu şimdi başladı geceleri kalkmaya... cuma bugün ya ondan... haftasonları sayfa ilerlemiyor pek...

bizde deliksiz uyku değilse de yahu yarım saatte bir uyanırmı insan,gece 3kez kalkardı eskiden...eskiden dedimse bunların mazisi nekadar olabilirki:)7 ayda mum etti beni,zombiye döndüm artık.uyanmam sorun değil de mızmızlanmasına çözüm bulamıyorum diye kızıyorum kendime

sayfa ilerlememesine gelelim,eskiden haftasonları yavaş ilerlerdi,şimdi cuma da mı eklendi?

anaaaam,uyanıyo galiba benim meleğim,dur bi bakayım

Nedır bu face olayı yahu,adı hergectıgınde huzursuz oluyorum ve songunlerdede benı ıyıce huzursuz ettı,burası babamın yerı degıl lakın burda gonul bagımızın oldugunu dusundugum arkadaslarımız var,egerkı o arkadaslar gızlıden gızlıye facebook grubunda daha aktıflerse bunun adı bence ayrımcılıktır...
Kım facede kım degıl bılmıyorum lakın berna sana nedense kırgınım...
Burda faceye gıdıp burada paylasımda bulunmayan arkadaslara okadar laf soyledınız sımdı aynı seyı sız yapıyosunuz,evet yerınız bellı oluyor faceyle alakalı acıklama yapmadan evvel aktıf bı grup vardı lakın sız orayı tercıh ettıgınızden berı burda sohbet epey durgunlastı,kı burası hepımız ıcın cok onelı cogumuz yenı annelerız ve bır cok seyı burdan ogrenıyoruz,hepımızın bırbırıne ıhtıyacı var,egerkı ayselınde buraya eskısı kadar gelmeme sebebı faceyse onada kırgınım...
Icımde kalmasın...
Grup ıcınde grup olamayalım lutfen...

çok çok güzel bir yazı keyifle okudum teşekkür ederiz :))

fatmacım aşağıda görüyorum seni yaptın mı mamaları aysima sevdi mi?

yok canım bgn evde dııldım,aysımanın kırdıgı gozlugumle ugrastım,sımdı not aldım tarıflerı,yarın denıcem,yarın ılk defa kıymada verıcem ınsallah sever cımcımem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…