- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.021
bunlarda bizden
Selam... Bütün bebişlere maşaAllah... Hepsi birbirinden tatlı... Cuma günü resim koyma günü anladığım kadarıyla.
Bende oğlum Selimhan ve kızım Aybüke'nin bir kaç hafta önceki fotolarını koyayım bari..
Eki Görüntüle 536217 Eki Görüntüle 536224
ooo basına ıs almıssın canım parkeler zor ıs,toptan temızlık ıster...
nasıl yani..ne kullancaz biz ya onda bu var şunda bu var..daral geldi valla..monovitte d vitaminiyle ayçiçek yağı yazıyo içeriğinde..
dr.lar ne veriyoki?
kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım
yazacam diyorum dünden beri hep unutuyorum...
Alp su içmiyordu pek... şu hayat suyun suluğunu kaynatmaya da üşeniyordum. dün bir gazla kaynattım. Ondan mecbur su içiyor şimdi mahmutalp. Mama sandalyesini hafif yatırıyorum suyu da kafasına dikiyorum ağzına damladığı için yutmak zorunda kalıyor...
kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım
cnm hazır sularıkaynatmayın diyor doktorlar bebeğin içme suyu hazır su olsun kaynatmayın sadece yapacagınız mamalara kaynamış su kullanın. ama genede bir araştır istersen. benim oğlumda hiç ama hiç su içmiyor. agzına akıtsam bile yandan dısarı cıkartıyor.
he benimkide sağır duymaz uydurura döndüyok canım suyu değil. hayat suyun içinden suluk çıkıyor ya onu ilk kullanımda kaynatın diyor onu kaynattım...
selam arkadaşlar
sayfalar çok birikmeden okumak için giriş yaptım ama sadece 1 sayfa artmış,şaşırdım valla.kal mı geldi hepinize,hayırdır?
erdemi uyuttum,ya inşallah bu gece bari biraz az uyanır da ben de rahat ederim.şu 7. ay doldu dolalı düzen kalmadı bizde,bi de ateşlenmeler çıktı başımıza.
Allah hepsine sağlık sıhhat versin,amin
bizde de aynı durumlar geceleri deliksiz uyuyordu şimdi başladı geceleri kalkmaya... cuma bugün ya ondan... haftasonları sayfa ilerlemiyor pek...
Bebeim ve Ben - 7 Aylk Oldum
burayı ziyaret ettiniz mi hiç? bebeklerin ağzından gelişimleri anlatılmış,güzel de olmuş bence
çok çok güzel bir yazı keyifle okudum teşekkür ederiz :))
fatmacım aşağıda görüyorum seni yaptın mı mamaları aysima sevdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?