- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.981
çok tatlılar maşallah..fotolar da çok güzelheyt yerim ben sizi be şunların güzelliğine bak ayselcim bitirdin sanırım hesap kitap işlerini gözün aydın seni burda görmek çok hoş doğrusu
Eki Görüntüle 536026 Eki Görüntüle 536027
bunlarda bizim cuma fotoğraflaımız kızlar![]()
Fulyacım cnm bnm yaa dünde düşmüştü konuştuk snle gerçi ama dediim gbi Allah koruyo ama çok dikkatli ol cnm..garantiye almadn gitme..bn artk yer dışında bi yere koyup arkamı bile dönmüyorm..çünkü saniyelik işler..geçmiş olsnHayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştüof ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..
Bahar çok geçmiş olsn yaa..huysuzluu ondandı belkide yavrucaın.. ne enfeksiyonuymuş yoksa üst solunum yolu flnmı?çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor
duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime
( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı
çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Hayırlı cumalar kızlar Beren e Gökalp e Selçuk a geçmiş olsun anneleri atladığım varsa kusura bakmayın ne olur Zeynep beni bende aldı:) çok yaramaz oldu kızlar bi dk yerinde durmuyo nerde tehlike orda Zeynep:)
işte bizim cuma resimlerimiz:)
maşallah..sema çok tatlı..