2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ESRA !!
Başlamışsın diş buğdayı hazırlıklarına ne güzel. benim işler o kadar yoğunlaştı ki daha araştırmaya fırsat bulamadım. nasıl gidiyor hazırlıkların?

evet canım başladım anca hazırlanabilcem çünkü bir çok şeyi kendim yapıyorum bitmek üzere inşallah yani çınar beyimiz izin verirse akşamdan akşama çok zor oluyor malum bayramdan sonraki pazar yapıcaz kısmet olursa haber vericem sana zaten

Hadi bakalım yapın diş buğdayınızı bizim daha diş yok ortada çıksın bende yapıcam sizden kopya çekerim artık :)) Yorucu ama güzel şeyler bunlar :)))

ay maşallahcanım kirpikleri ne güzel allah kaderinide güzel etsin inşallah

2-3 san. bşi ama salladı..çokda şiddetli deildi

ondan geçmiş olsun canım berna örümcekten memnunmusun ya bende istemiyorum ama kemal büyüdükçe şaşırdı napıcanı dana yalnız bırakınca küsüyor yüzüme bile bakmıyor sıpa hiç diyise ben ev işi yapana kadar oyalasa diye düşünmüyorda diyilim hey allahım o kadar karşıyken şimdi fikir soruyorum

Hadi bakalım yapın diş buğdayınızı bizim daha diş yok ortada çıksın bende yapıcam sizden kopya çekerim artık :)) Yorucu ama güzel şeyler bunlar :)))

özgecim gerçekten uğraşması çok zevkli insanın içi kıpır kıpır oluyor o cicili bicili işleri yaparken işe gitmiyor olsam biterdi belki şimdiye kadar ama maalesef gündüzleri ilgilenemiyorum ki

yapalımda canım inşallah beğenirseniz sizde yaparsınız bebişlerinize...

kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım

kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım

Canım ben arada muhallabi yapmak için kullanıyorum ama çok sık değil zaten onunda anca çeyreğini yiyiyo bazen o kadar da yemiyo :))))

bebişlerimizin hepsi ayrı ayrı güzeller... maşallah hepsine... Allah nazarlardan saklasın...
yasemince34 çok geçmiş olsun canım... hastanedeki kadına da ayrı uyuz oldum... az yesin biraz...

yazacam diyorum dünden beri hep unutuyorum...
Alp su içmiyordu pek... şu hayat suyun suluğunu kaynatmaya da üşeniyordum. dün bir gazla kaynattım. Ondan mecbur su içiyor şimdi mahmutalp. Mama sandalyesini hafif yatırıyorum suyu da kafasına dikiyorum ağzına damladığı için yutmak zorunda kalıyor...

tamam canım teşekkür ederim :))

Selam... Bütün bebişlere maşaAllah... Hepsi birbirinden tatlı... Cuma günü resim koyma günü anladığım kadarıyla.
Bende oğlum Selimhan ve kızım Aybüke'nin bir kaç hafta önceki fotolarını koyayım bari..

eşim ankaradaydı bugün dönecek. bizde dedesi ile karşılamaya gidicez. oğlum uyudukça iş yapıyorum evde. resmen canım çıktı. yap yap bitmiyor ya...

ben normal su kaynatıp içiriyorum.öyle çok içmiyor ama...
bazen kaşık kaşık içiriyorum,bazen de fincanla içirtmeye çalışıyorum.bardaktan içmeye alışması lazım sonuçta.fincanı sert plastik bişey.alt dişlerini ona vurmayı çok seviyor.o esnada yaşadığımız tek sorun şu ki suyu ağzına alınca ilk sefer yutuyo sonrakilerde gırrrr diye gargara yaparak oyun çıkarıyor,kalan suyu da döküyo ağzından doyduğunda :) yoğurdu da yemediğinde seyreltip koyu ayran gibi içiriyorum

maşallah tüm bebeklere,hepsi şirinlikte birbiriyle yarışır durumda
biz de resim eklemeyi istedik ama baktım da bu hafta çektiğimiz pek yok.en son resmi de böğürtlen yedikten sonraki haliyli,ağzı kıpkırmızı ,gören korkar
neyse çok heves ettim,belki bugün belki de haftaya bi resim de biz ekleriz noolcak

bende aldım bardak aslında ama bardağıyla oynuyor resmen kedi gibi dilini içeri sokuyor ama içmiyor oynuyor suyuyla o yüzden suluğu denedim onla mecbur içiyor. ama dediğin gibi bardağa da alışmaları lazım yavaş yavaş...

suluk da alıştırmak için iyi,ama bardağa deneme yapsan daha iyi olur bence ,bizde ilk annem denettirdi,olmaz,boğulur dedimse de dinlemedi.bu dediğim 1 ayı geçiyor.şimdi bardaktan suyu çekmeyi bile öğrendi sayılır.okuduğum yazılarda da bahsedildiği gibi bardağa önce az miktarda su konulup denenmeliymiş,başlarda oynıcakmış zaten,sonradan alışcaklar.bizmkinin elleri bardağın içinde hep,seninki dilini sokuyomuş,mantıklısı da o benceçok güldüm yaaa,hepsinin ayrı sevimlilikleri var,başta deliriyorum niye böyle yapıyolar diye ama gece gün içinde yaptıklarını düşündükçe gülüyorum hep.Allah hepsinin canını sağ etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…