- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.001
ESRA !!
Başlamışsın diş buğdayı hazırlıklarına ne güzel. benim işler o kadar yoğunlaştı ki daha araştırmaya fırsat bulamadım. nasıl gidiyor hazırlıkların?
evet canım başladım anca hazırlanabilcem çünkü bir çok şeyi kendim yapıyorum bitmek üzere inşallah yani çınar beyimiz izin verirse akşamdan akşama çok zor oluyor malum bayramdan sonraki pazar yapıcaz kısmet olursa haber vericem sana zaten
filiz bu zilli kime dudak büküyor böyle yicem şimdi dudaklarını şuna bak yaa :)))
o gün aşıya gidiyorduk canım hisetti galiba :))
evet canım başladım anca hazırlanabilcem çünkü bir çok şeyi kendim yapıyorum bitmek üzere inşallah yani çınar beyimiz izin verirse akşamdan akşama çok zor oluyor malum bayramdan sonraki pazar yapıcaz kısmet olursa haber vericem sana zaten
ne güzel kolaylamışsın . yapabileceğim bir şey varsa yardım ederim canım söylemen yeter. nasip olursa gelmeyi çok isterim ben de:))
2-3 san. bşi ama salladı..çokda şiddetli deildi
ay maşallahBi cuma fotosu :)))
Eki Görüntüle 536163
2-3 san. bşi ama salladı..çokda şiddetli deildi
Hadi bakalım yapın diş buğdayınızı bizim daha diş yok ortada çıksın bende yapıcam sizden kopya çekerim artık :)) Yorucu ama güzel şeyler bunlar :)))
filiz bu zilli kime dudak büküyor böyle yicem şimdi dudaklarını şuna bak yaa :)))
o gün aşıya gidiyorduk canım hisetti galiba :))
ne güzel kolaylamışsın . yapabileceğim bir şey varsa yardım ederim canım söylemen yeter. nasip olursa gelmeyi çok isterim ben de:))
canım çok teşekkür ederim şimdilik en büyük yardımcım eşimmutlaka haber vericem sana bende gelmeni çok istiyorum sen bak beğendiğin bir fikir olursa aynısını umayımada yaparız :)))
kızlar bebeklerinize pirinç unu kullanıyormusunuz bazı sitelerde kofti kilo yaptığı yazıyor ben onun yerine kaşık maması daha iyidir diye düşünüyorum ama bide size sorayım
muhallebi yapmak için devam sütüde eklemen gerekiyor demi ben emzirdiğim için devam sütü almıyorum daCanım ben arada muhallabi yapmak için kullanıyorum ama çok sık değil zaten onunda anca çeyreğini yiyiyo bazen o kadar da yemiyo :))))
muhallebi yapmak için devam sütüde eklemen gerekiyor demi ben emzirdiğim için devam sütü almıyorum da
özgecim gerçekten uğraşması çok zevkli insanın içi kıpır kıpır oluyor o cicili bicili işleri yaparken işe gitmiyor olsam biterdi belki şimdiye kadar ama maalesef gündüzleri ilgilenemiyorum ki
canım çok teşekkür ederim şimdilik en büyük yardımcım eşimmutlaka haber vericem sana bende gelmeni çok istiyorum sen bak beğendiğin bir fikir olursa aynısını umayımada yaparız :)))
yazacam diyorum dünden beri hep unutuyorum...
Alp su içmiyordu pek... şu hayat suyun suluğunu kaynatmaya da üşeniyordum. dün bir gazla kaynattım. Ondan mecbur su içiyor şimdi mahmutalp. Mama sandalyesini hafif yatırıyorum suyu da kafasına dikiyorum ağzına damladığı için yutmak zorunda kalıyor...
ben normal su kaynatıp içiriyorum.öyle çok içmiyor ama...
bazen kaşık kaşık içiriyorum,bazen de fincanla içirtmeye çalışıyorum.bardaktan içmeye alışması lazım sonuçta.fincanı sert plastik bişey.alt dişlerini ona vurmayı çok seviyor.o esnada yaşadığımız tek sorun şu ki suyu ağzına alınca ilk sefer yutuyo sonrakilerde gırrrr diye gargara yaparak oyun çıkarıyor,kalan suyu da döküyo ağzından doyduğunda :) yoğurdu da yemediğinde seyreltip koyu ayran gibi içiriyorum
bende aldım bardak aslında ama bardağıyla oynuyor resmen kedi gibi dilini içeri sokuyor ama içmiyor oynuyor suyuyla o yüzden suluğu denedim onla mecbur içiyor. ama dediğin gibi bardağa da alışmaları lazım yavaş yavaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?