2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onu nasıl yapıyorsunuz bir göğsü emerken ötekini sağsam benimkinin elinde kalır süt sağma makinesi... değişik odada bile etrafa bakmaktan emmiyor. annem yanımda olsun konuşsun emmeyi bırakıp anneme homurdanıyor hayatta öyle süt sağdırmaz bana... en iyisi o oyalanırken süt sağmak o zaman...
zaten iki kere sağsam yeter heralde... bir sabah kalkınca bir de öğlen sağsam yeter heralde...

valla aynı kemali tarif etmişsin

çok tşk ederiz teyzesi:) eve gidince yorgunluğumu bir gülüşü alıyor.oynamak istiyor sırnaşıyor. önceleri bazen eve gititğimde yüzüme bakmıyordu çok üzülüyordum.
herşey onların bir gülüşü için deyilmi zaten

kızlar bugün cumamı şaka yapıyosunz..bn perş zannediyodm

ya topiğe o kadar az girersen feleğin şaşar işte daha çok girki günleri şaşırma tatlım

cuma evet yaşasın kızımla doya doya bi haftasonu:nazar::nazar::nazar:

çalışınca insan öyle haftasonunu iple çekiyor demi

hayırlı cumalar kızlar

aklıma takılan birşey var. şimdi 7 ay 1 haftalığız... günlük beslenmemiz kahvaltı meyve püresi sebze çorbası yoğurt şeklinde geri kalanı emzirme... bu kadar saat ek gıda verirsek sütümüz azalmaz mı napıyorsunuz kızlar o öğünlerde süt mü sağıyorsunuz? artık süt sağmak istemiyorum ama sütüm azalsın da istemiyorum... siz nasıl yapıyorsunuz?

biz sabah uyandığında emziiryorum sonra ahvaltı öğlen sebze çorbası sonra meyve püresi yoğurt akmaşa yine sebze püresi ama benm kızım bunları yesede emiyor sürekli emziiryorum bende zaten şu sıralar çok düşkün oldu memeyi koklayarak emiyor

karnıbahar,kabak,havuç ve çok azda kıyma bunları bi güzel pişirdim sonra z.yağı sonrada blenderdan geçirdim ohhh miss kızım severek yedi

heyt yerim ben sizi be şunların güzelliğine bak ayselcim bitirdin sanırım hesap kitap işlerini gözün aydın seni burda görmek çok hoş doğrusu :16::16:

$131020121041.jpg $131020121045.jpg

bunlarda bizim cuma fotoğraflaımız kızlar :nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayy bu kk her msj dan sonra beni atıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum yaa...:6:

neyse arkadaşlar pek hoş bi konu değil biliyorum ama affınıza sığınarak bebeklerininzin kakası çok mu yumuşak ve ne sıklıkta yapıyorlar diye bir soru soruyorum...
çok özür dilerim ama bu benim için önemli...
bebeklerinizin kakası benim için çok önemli gibi bişey çıktı ortaya ay :52:

of sorma canım benimki kabız değil ishalde değil normal ama günde 3 4 kez yapıyo bıktım artık:)))))

Hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..

kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştü:14: of ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..

çook kötü bir gece geçirdik :( akşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor :( duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime:(( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı:( çok üzülüyorum onu öyle görünce...

çook kötü bir gece geçirdik :( akşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor :( duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime:(( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı:( çok üzülüyorum onu öyle görünce...

çok geçmiş olsun canım... gökalp bir an önce iyileşir inşaallah...

kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştü:14: of ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..

cnm çok geçmiş olsun oluyor maalesef böyle kazalar meleklerimizi Allah koruyor çok şükür bişi olmamış kızına :nazar::nazar:

ay çok geçmiş olsun canım yaaa geçen haftalarda aynen bizde öyleydik oğlum ne bişiler yiyordu nede emebiliyordu burnu tıkanıktı gerçekten çok zor bir durum dediğin gibi keşke onların yerine biz hasta olsak en azından derdimizi anlatabiliyoruz onlar anlatamıyorda insan çok üzülüyor gerçekten çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar kuzucuk...

Hayırlı cumalar kızlar Beren e Gökalp e Selçuk a geçmiş olsun anneleri atladığım varsa kusura bakmayın ne olur Zeynep beni bende aldı:) çok yaramaz oldu kızlar bi dk yerinde durmuyo nerde tehlike orda Zeynep:)

işte bizim cuma resimlerimiz:)

Eklentiler

• $Fotoðraf-0176.jpg
    $Fotoðraf-0176.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoðraf-0185.jpg
    $Fotoðraf-0185.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 31

geçmiş olsun canım ya... ne kadar kollamaya çalışsak da olacak böyle kazalar üzme kendini...
benim eşimde alp i emzirmeye bizim yatağa alıyorum gözünün ucunu açıp alp i görüyor sonra alp i emzirip geri yatırıyorum. eşim yarım saat sonra uyanıyor hep... yatak odasında alp i arıyor yatağın altına bakıyor sonra da naptın çocuğu diyor bana... haftada 1 fix oluyor bu bizde...

hayırlı cumalar kızlar

biz sabah uyandığında emziiryorum sonra ahvaltı öğlen sebze çorbası sonra meyve püresi yoğurt akmaşa yine sebze püresi ama benm kızım bunları yesede emiyor sürekli emziiryorum bende zaten şu sıralar çok düşkün oldu memeyi koklayarak emiyor

karnıbahar,kabak,havuç ve çok azda kıyma bunları bi güzel pişirdim sonra z.yağı sonrada blenderdan geçirdim ohhh miss kızım severek yedi

ya aslında bende emziriyorum ama tam öğüne geçseler emzirmeyeceğiz o da bu aralar olacak o yüzden sordum ben...

Bende ayselin msjını görünce anladım cuma olduğunu... gülnihalin güzel yüzünü görünce aaa dedim cuma mı :):):)
selçuk nasıl oldu berna...

Selçuk çok fena cnm yaa..valla bunalıma gircem..1 haftadr bi iş yaptırmıyo ve sırf bu yüzden almam dediim yürüteci almak zorunda kaldm..artık evde yere bastıın zmn tozda ayak izin belli oluyodu yani :))

ya topiğe o kadar az girersen feleğin şaşar işte daha çok girki günleri şaşırma tatlım

Sunacım imkanım olunca giriyorm topiğe..ama Selçuk bna arkamı bile döndürtmüyo o yüzden bilgisayar başına oturamıyorm bzm bilgisayar sabit..telefondan bakiim diorm bazen 10 saat aç bilmem ne alıntıda olmuyo..o yüzden cnm..

Bernam sen kendini bi resetle,bi uyu uyan düzelirsin :)
bu arada deprem oldu iyi salladı

uyandım Ayselim yaa..
yaa Aysel snle konuştuk yattım ya yatak bi sallandı..bi hızla kalktım avizelere bakıyom..sallanmıyo..meğer bzm avizeler 5 tonluk olduundan sallanmıyomuş..hmn grp yazcaktm burda yani o panikle bile aklıma siz geldiniz..ama bilgisayarı kapamıştm..sonra dedm heralde bni sallıyolar kalk bi banyo yap cuma cuma :)) banyo yaptm..yattm..
meğer gerçekten deprem olmş..fena sallandı yatak yaa..hmn Selçuğu alıpğ fırlıcaktım dışarı sonra yanıldım sandm..zaty o kdr uykum vardıki hmn yatıverdm

Back