2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canım. tez zamanda biter inşaallah... senden aldığım gazla mutfağa girdim bende biraz toparladım mutfağı :)

ek gıdaya başlamadan önce çok yumuşaktı canım şimdi koyu sıklığa gelince bazen günde 1 defa bazen 2 günde 1 yapıyor

Arda 3-4 aylıkken hep öyleydi şimdi geçti.ben hemen ışığı açıp balkona çıkarıyordum ancak öyle sakinleşiyordu o da dakikalar sonra.

çok geçmiş olsun, ben ateş konusunda pek tecrübeli değilim canım ama duş ve ılık bezler işe yarayabilir.

temizlik güzel oluyor da yalnız çok zor. kalan işler için bence birini bul yazık bir de çalışıyorsun bak.

ek gıdayla birlikte katılaştı. 2 gündür yapmadı mesela.

tarık benim yaptığım bisküviyi yemedi..hazır da vermek istemiyorum..alternatif varmı aklında...ekmek içi filan mı doğrasam..çorbaya doğrayınca yiyo

o zmn ona özel ekmek yap bebek ekmeği ondan ufalar koyarsn içine..
hazır bisküvilerdn kullanma derim

Son düzenleme:
gece yatarken pirinç unu veriyormusunuz?
sade pirinç unu çok tatsız olması sebebinden ben anne sütü katıyorum. (fakat anne sütü dışında başka bir çözüm bulmam lazım)
dr. mama öneriyor fakat ben istemiyorum.
muzlu arı mama pirinç unu varmış ve tadı güzelmiş kullanan varmı?
başka alternatifi olan varmı?
artık kendi sütüm tek başına yetmiyor. gece yatarken pirinç unuda yemesi gerekiyor.
7.ayımız bitti.

Selam selam selam... Nasılsınız hatunlar.. Ya giriyorum oluyorum ama yazamıyorum ben cepten cok zor kk kim derdi bi gün ben bile zor giricem buraya.. Aylarca tek tek oku, listeyi güncel tutmaya çalış sonra böyle olsun haziran ayında sabit neti kapattırmamizla başladı herşey... Şimdi face grubu daha kolay geliyor.. Ama burdakilerdende kıyısından köşesinden haberim var:)

benim kızlar yine hasta.. Defnenin ishali çabuk geçti cok şükür, didemin henüz geçmedi üstüne birde nezle oldular bende temizlige kalkıştım ev kalk gidelim diyo..

Bu arada yeni gelen arkadaşlar sizlerle görüşme fırsatım olmadı's hepiniz hoşgeldiniz.. Esra, gönül, mrtkml nickli arkadaş ve başka varsa..

Fehminin yerinde paylaşımlarimiz özel hayatı sınırlandırmıyor çünkü KAPALI GRUP.

Öpüyorum sizleri ve minik kuşları.. Yoruldum ama iş yapmam lazım.. Bye

kızım ek gıdaya başlamadan önce mama da veriyoruz o yüzden günde bir kere ancak yapardı ama ek gıdadan beri meyve falan sanırım çok çalıştırıyor. günde 3kere bile yaptığı oluyor bazen.hafta sonu doktoruna sormayı düşünüyorum. çok değilmi?

canım seni o kadar çok iyi anlıyorumki oğlum bir yıl kabızlık nedeniyle ilaç tedavisi gördü
hamilelere verilen magnezyum içeren yeşil bir şişede toz vardı adını şimdi net hatırlamıyorum
hergün çay kaşığının ucuyla yemeklerine katıp veriyordum yan etkisi sıfır olan bir ilaç onu sor doktorunuza
benim oğluma 6 aydan sonra verilmişti
birde kesinlikle keçi boynuzu pekmezi ve yulaf unu tavsiye ederim,hatta ben yulaf unuyla muhallebi yapıyordm
çok faydasını göreceksin kesinlikle dene birde hippin kayısı püresi çok iyi onu kullanın
canım yapacağın en önemli şey her gün kaka yapmasını sağla bacaklarını ileri geri sürekli hareket ettir
ben çok kere lavman yaptığımı bilirim artık oğlumdan kan geliyordu yani durumumuz baya kötüydü
ama zamanla bebek iyice hareketlenince geçiyor korkma

oooooo. pollycim nerelerdesin yaa..bi sevindirik oldum valla görünce seni.. ama buralarda daha sık görmek isteriz. geçmiş olsun kızlarına da.. bir de şu face deki grubun ismşni yazın da bari arada biz de bakalım

ah canım normali ne acaba bilmiyorum ki....biz kaka görünce sevinçten ne yapacağımızı şaşırıp ALLAHA şükrediyoruz ...
kilo alımında problem yoksa normaldir diye düşünüyorum...senin bebeğinin ek gidaya tepkisi de böyle olmuş bence...

teşekkür ederim yaaa...birileri geçecek deyiince yüreğime su serpiliyor valla ...helede bunu yaşamış biirinden duymak...önerilerini kesinlikle dikkate alacağım...
bazı bebekler sindirim sistemi yönünden şanssız doğuyor demişti doktorumuz...hayatları boyunca yaşadıkları tek şanssızlık bu olsun inşallah...benim kızımınkide tez zamanda geçer inşallah...

merhaba hanımlar,
Arda'nın huzursuzluğu bu gün dindi çünkü 5. dişimiz nihayet gün yüzüne çıktı. ama o nasıl bir yarmaktır çok fena, yavrumun uyuyamadığı kadar varmış gerçekten. bugünse keyfimiz gayet yerindeydi maşallah, çok güzel uyudu, ben de 2 haftadır gelmeyen yardımcım nedeniyle başını almış giden evimi bir güzel temizledim:) şimdi de oğluşumla oynadık yoruldum bir bakayım dedim, Arda çığlık çığlığa bana bir şeyler anlatıyor fonda:) arada da öpücük atıyor:)

ben pirinç unu, yulaf unu, kuru kayısı, hurma karıştırıp pişiriyorum içine pekmez ekliyorum, çok seviyor.

hoşbuldum:) geçmiş olsun ve kolay geldin.

zor tabi sizinkide canım Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir bir arkadaş da yazmış yulafı kesinlikle bende öneririm.inşallah faydası olur.

lilyum nereye gitti bunlar yaa. kimsecikler yok, yeni arkadaşlar sağolsunlar yaşatıyorlar burayı. neyse yine dönerler umarım buralara da

ben pirinç unu, yulaf unu, kuru kayısı, hurma karıştırıp pişiriyorum içine pekmez ekliyorum, çok seviyor.
oğluşunun dişi hayırlı uğurlu olsun maşallah ardı arkası kesilmiyor dişinin ARDA nın:) darısı 32 inci dişlere pekii bi sorum olacak. bunu yatmadan mı yediriyorsun. kaç saat önce mesela. bir de süt mü koyuyorsun içine. yoksa mama falan mı? hurmanın da kabuğunu soyuyormusun? detayıyla bir tarif bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…