- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.881
valla iş başa düşünce inanki yapılıyor. yakınım olsa nazım geçen çağırırdım yardıma eşimin ailesiylede bir sournum yok yolunda herşey ama gelin bana iş yapın diyemem. öyle işte ama bugün yarın akşam bitiremezsem hafta sonu yarım günde olsa çağırıcam biriniç
ayy bu kk her msj dan sonra beni atıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum yaa...
neyse arkadaşlar pek hoş bi konu değil biliyorum ama affınıza sığınarak bebeklerininzin kakası çok mu yumuşak ve ne sıklıkta yapıyorlar diye bir soru soruyorum...
çok özür dilerim ama bu benim için önemli...
bebeklerinizin kakası benim için çok önemli gibi bişey çıktı ortaya ay
kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyoronu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???
kızlar moralim çok kötü bebeğimin ateşi var ve ben ateşten çoooooook korkuyorumdoktora gittik boğazı kızarmış dedi kulakta bir şey yok çok şükür iburamin cold diye bir şurup verdi antibiyotiğe gerek yok dedi dün hiç ateşi çıkmamıştı bu sabah tekrar ateşlendi 38.2 oldu surubunu verdim ve bir fitil verdim düştü. aslında ateşi yokken keyfi fena değil hiç dişte çıkarmadı henüz 3 mart doğumlu belki dişinde etkisi vardır bu ateşte diyerek kendimi avutuyorum ama diş etleri ne kızardı ne de şişti.
merhaba kızlar şuan o kadar yorgunumki işteyim başıma bir temizlik çıkardım temizle temizle zor bitirdim ama şimdi halıların serilmeden son kez silinip süpürülmesi kışlıkların yerleşmesi offf ütü bir sürü iş daha kadın tutmadığıma o kadar pişmanımki yine haftsonum gidecek boşu boşuna temizliğe
ayy bu kk her msj dan sonra beni atıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum yaa...
neyse arkadaşlar pek hoş bi konu değil biliyorum ama affınıza sığınarak bebeklerininzin kakası çok mu yumuşak ve ne sıklıkta yapıyorlar diye bir soru soruyorum...
tarık benim yaptığım bisküviyi yemedi..hazır da vermek istemiyorum..alternatif varmı aklında...ekmek içi filan mı doğrasam..çorbaya doğrayınca yiyo
Allah kolaylık versin canım. tez zamanda biter inşaallah... senden aldığım gazla mutfağa girdim bende biraz toparladım mutfağı :)
teşekkür ederim canım yaaa...o kadar üzülüyorum ki kızım için...doktor lavman yap dedi bağırsakları boşalsın faydası olur dedi...kendi elimle o minicik kuzuma lavman yaptım nasıl yaptım hayret ediyorum...gerçi hiç ağlamadı ama yinede sinir oluyorum kendime...
peki duphalacı kaç gün kullandınız?
3 yaşına kadar geçmeyenleri duydukça sinirlerim zıplıyor yaa...öfff
2-3 hafta kullandık biz. alp de kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyordu... şa an biraz daha iyiyiz ama hala patates fln yedirmiyorum ben...
oooooo. pollycim nerelerdesin yaa..bi sevindirik oldum valla görünce seni.. ama buralarda daha sık görmek isteriz. geçmiş olsun kızlarına da.. bir de şu face deki grubun ismşni yazın da bari arada biz de bakalımSelam selam selam... Nasılsınız hatunlar.. Ya giriyorum oluyorum ama yazamıyorum bencepten cok zor kk kim derdi bi gün ben bile zor giricem buraya.. Aylarca tek tek oku, listeyi güncel tutmaya çalış sonra böyle olsun haziran ayında sabit neti kapattırmamizla başladı herşey... Şimdi face grubu daha kolay geliyor.. Ama burdakilerdende kıyısından köşesinden haberim var:)
benim kızlar yine hasta.. Defnenin ishali çabuk geçti cok şükür, didemin henüz geçmediüstüne birde nezle oldular bende temizlige kalkıştım ev kalk gidelim diyo..
Bu arada yeni gelen arkadaşlar sizlerle görüşme fırsatım olmadı's hepiniz hoşgeldiniz.. Esra, gönül, mrtkml nickli arkadaş ve başka varsa..
Fehminin yerinde paylaşımlarimiz özel hayatı sınırlandırmıyor çünkü KAPALI GRUP.
Öpüyorum sizleri ve minik kuşları.. Yoruldum ama iş yapmam lazım.. Bye
kızım ek gıdaya başlamadan önce mama da veriyoruz o yüzden günde bir kere ancak yapardı ama ek gıdadan beri meyve falan sanırım çok çalıştırıyor. günde 3kere bile yaptığı oluyor bazen.hafta sonu doktoruna sormayı düşünüyorum. çok değilmi?
canım seni o kadar çok iyi anlıyorumki oğlum bir yıl kabızlık nedeniyle ilaç tedavisi gördü
hamilelere verilen magnezyum içeren yeşil bir şişede toz vardı adını şimdi net hatırlamıyorum
hergün çay kaşığının ucuyla yemeklerine katıp veriyordum yan etkisi sıfır olan bir ilaç onu sor doktorunuza
benim oğluma 6 aydan sonra verilmişti
birde kesinlikle keçi boynuzu pekmezi ve yulaf unu tavsiye ederim,hatta ben yulaf unuyla muhallebi yapıyordm
çok faydasını göreceksin kesinlikle dene birde hippin kayısı püresi çok iyi onu kullanın
canım yapacağın en önemli şey her gün kaka yapmasını sağla bacaklarını ileri geri sürekli hareket ettir
ben çok kere lavman yaptığımı bilirim artık oğlumdan kan geliyordu yani durumumuz baya kötüydü
ama zamanla bebek iyice hareketlenince geçiyor korkma
gece yatarken pirinç unu veriyormusunuz?
sade pirinç unu çok tatsız olması sebebinden ben anne sütü katıyorum. (fakat anne sütü dışında başka bir çözüm bulmam lazım)
dr. mama öneriyor fakat ben istemiyorum.
muzlu arı mama pirinç unu varmış ve tadı güzelmiş kullanan varmı?
başka alternatifi olan varmı?
artık kendi sütüm tek başına yetmiyor. gece yatarken pirinç unuda yemesi gerekiyor.
7.ayımız bitti.
Selam selam selam... Nasılsınız hatunlar.. Ya giriyorum oluyorum ama yazamıyorum bencepten cok zor kk kim derdi bi gün ben bile zor giricem buraya.. Aylarca tek tek oku, listeyi güncel tutmaya çalış sonra böyle olsun haziran ayında sabit neti kapattırmamizla başladı herşey... Şimdi face grubu daha kolay geliyor.. Ama burdakilerdende kıyısından köşesinden haberim var:)
benim kızlar yine hasta.. Defnenin ishali çabuk geçti cok şükür, didemin henüz geçmediüstüne birde nezle oldular bende temizlige kalkıştım ev kalk gidelim diyo..
Bu arada yeni gelen arkadaşlar sizlerle görüşme fırsatım olmadı's hepiniz hoşgeldiniz.. Esra, gönül, mrtkml nickli arkadaş ve başka varsa..
Fehminin yerinde paylaşımlarimiz özel hayatı sınırlandırmıyor çünkü KAPALI GRUP.
Öpüyorum sizleri ve minik kuşları.. Yoruldum ama iş yapmam lazım.. Bye
ah canım normali ne acaba bilmiyorum ki....biz kaka görünce sevinçten ne yapacağımızı şaşırıp ALLAHA şükrediyoruz ...
kilo alımında problem yoksa normaldir diye düşünüyorum...senin bebeğinin ek gidaya tepkisi de böyle olmuş bence...
oğluşunun dişi hayırlı uğurlu olsunben pirinç unu, yulaf unu, kuru kayısı, hurma karıştırıp pişiriyorum içine pekmez ekliyorum, çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?