- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.161
Mirayy gözüm gönlüm açıldı,ana kız ne güzelsiniz ya ,hem özledik seni ya,Liday büyümüş maşallah ona
Merve cnm çok geçmil olsun Zeynep'e
Kızlar Mehmet can çok hasta geceden beri ateşli,öksürük de var ne yapmam lazım ne veriyorsunuz siz?
çok güzel çıkmışssınız maşallah sübhanallah..mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin
ilk lor denememi yapmış bulunmaktayım. umarım Liva beğenir yarından itibaren kahvaltıya başlayacağız.
İyi geceler kızlar,
Lidya'nın mevlidi hayırlı olsun çok güzel olmuş Maşallah prenses gibi:)
Liva ne kadar da hoş bir isim kulağa çok hoş geliyor.
günaydın kızlar...
nisan2003 geçmiş olsun canım. ne yapılır bende bilmiyorum valla...
gamzecim taktiğin çok işe yaradı, oğluşumun burnunu temizleyebildik sonunda...
bizim de kabızlığımız geçmiyor ya ne yaparsak yapalım geçmiyor... haftasonu yine kontrolümüz var bakalım ne diyecek... ilaca da alışsın istemiyorum ama bilmiyorum nolacak böyle...
Canlarım nasılsınız umarım herkes iyidir, bebişler huzurludurrrrrrrr. Ben 3 gün yoktum annemlerdeydik. Mevlüdünü yaptık Lidyacığın, çok güzeldi herşey, foto koyucam şimdi. Szileri çoooooooooooook özledim. Artık her gün bakıcam buraya yoksa çok özlüyorumm çokkk. Berna, Aysell, Fatma sizleri de çoooooooooook özledim ben. Güloşum nasıl? Selçuk nasıl? Aysima sultandan naber?
Eki Görüntüle 530000 Eki Görüntüle 529999
Eki Görüntüle 529998 Eki Görüntüle 529996 Lokumlarımız Eki Görüntüle 529994 Lidyacığın elbisesi Eki Görüntüle 529995 şerbet bardaklarımız Eki Görüntüle 529997
Kızlar Mehmet can çok hasta geceden beri ateşli,öksürük de var ne yapmam lazım ne veriyorsunuz siz?
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor
Eki Görüntüle 530664
günaydınnnn kızlarrr,, gamzenin dediği kitabı dün aldım..akşam 50 sayfa kadar okuyabildim..ve ne kadar çok hatalar yaptığımı anladım yedirme konusunda..bu kitabı çok daha önce okuyor olmayı isterdim( kitabı bitirdiğimde tam olarak bir yarar sağlıyacağının umudu içerisindeyim..herkesinde okumasını şiddetle tavsiye ederim..
buarada AYSELL irmikli püreyi nasıl yaptın??
Kızlar vallhi çookk şey kaçırmışım ne güzel muhabbetler etmişsiniz siz öylee. O zamann bende anlatım duu :)) Eşimle nasıl tanıştık nasıl tanıştıkkk :)) Biz canım kocamla bankada aynı şubedeydik,ozamanlar terfi etmemiştim gişedeydik ikimizde,bankolarımız da yanyana. Eşimle çokk sıkı fıkı kankaydık ama öyle böyle değil, o kadar çookkk eğleniyor o kadar çokk gülüyorduk ki ben bizim kadar daha kimseyi görmedim. Serviste otobüste bile tutamazdık kendimizi. O hep benim abim gibiydi benden 6 yaş büyük oysaki sadece,nedense ona çok saygı duyardım. Ama böyle benden başka hiç bir kızla samimi olmaz, hep böyle bir mesafeli,ağır abi beyefendi tiplerinde hasbam. Yaklaşık 1,5 sene çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Maç yaparlardı bu gol senin için kanka diye laf atardı. Birlikte ps oynardık iddaa yapardık. Sonradan yavaş yavaş yeşerdi bir şeyler Gittikçe samimileşiyoruz ama hala itiraf yok :) Bir gece ansızın internette yazışırkene bana Seni çok özledim dedi ama o an kalbim beynim herşeyim durdu,arkadaş daha işten yeni çıkıp eve gelmiştik oysa ki :)) Böyle benim yanaklar al al Biz ilişki başladıktan sonra herkesten gizledik yoksa şubelerimiz ayrılırdı, tam 1 sene :) Hep gizledik hepp hepp sanırım gizli olması çok eğlenceliydi :) Anlayanlar vardı ama yakalayanlar yok :)) Evlilik için gün alıyoruz biz o zaman bile sakladık, sabah erkenden gittik hallettik işimizi. Napalım yoksa ayırcaklardı bizi Evlenmemize 19 gün kala kocacım gitti başka şubeye Yaaa böyle iştee o günleri o kadar çookk özlüyorum kii şimdide hamdolsun çokk mutluyuz ama flört bambaşka yaaa
günaydınnnn kızlarrr,, gamzenin dediği kitabı dün aldım..akşam 50 sayfa kadar okuyabildim..ve ne kadar çok hatalar yaptığımı anladım yedirme konusunda..bu kitabı çok daha önce okuyor olmayı isterdim( kitabı bitirdiğimde tam olarak bir yarar sağlıyacağının umudu içerisindeyim..herkesinde okumasını şiddetle tavsiye ederim..
buarada AYSELL irmikli püreyi nasıl yaptın??
günaydın hanımlar nasılsınızz ankarada da yağmur yağıyor.hava yağmurlu olunca benım içim sıkılıyo yaaa.ayselciğim maşallah sana çok imreniyorum hem işe koşturuyorsun hem kızınla gayet güzel ilgileniyosun maşallah sana yaaa...
yozgatta farklı değil cnm. yağmurlu, kasvetli, gri bir yozgat sabahına uyandık. uyanmak istemedim o derece kötü hava ama liva kuş sabahın 7.30'unda ötüverdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?