2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mirayy gözüm gönlüm açıldı,ana kız ne güzelsiniz ya ,hem özledik seni ya,Liday büyümüş maşallah ona
Merve cnm çok geçmil olsun Zeynep'e

Ayselim sağol tatlım, o araba süren Güloş u da yerim ben, o halinin resmini koy da görelim benim de gözüm gönlüm açılsın

Kızlar Mehmet can çok hasta geceden beri ateşli,öksürük de var ne yapmam lazım ne veriyorsunuz siz?

Nalancım geçmiş olsun canım

çok güzel çıkmışssınız maşallah sübhanallah..mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin

sağolasın canım Allah razı olsun.

ilk lor denememi yapmış bulunmaktayım. umarım Liva beğenir yarından itibaren kahvaltıya başlayacağız.

Liva ne kadar da hoş bir isim kulağa çok hoş geliyor.

İyi geceler kızlar,
Lidya'nın mevlidi hayırlı olsun çok güzel olmuş Maşallah prenses gibi:)

teşekkürler teyzesi, prensen öper sizi

Kızlar vallhi çookk şey kaçırmışım ne güzel muhabbetler etmişsiniz siz öylee. O zamann bende anlatım duu :)) Eşimle nasıl tanıştık nasıl tanıştıkkk :)) Biz canım kocamla bankada aynı şubedeydik,ozamanlar terfi etmemiştim gişedeydik ikimizde,bankolarımız da yanyana. Eşimle çokk sıkı fıkı kankaydık ama öyle böyle değil, o kadar çookkk eğleniyor o kadar çokk gülüyorduk ki ben bizim kadar daha kimseyi görmedim. Serviste otobüste bile tutamazdık kendimizi. O hep benim abim gibiydi benden 6 yaş büyük oysaki sadece,nedense ona çok saygı duyardım. Ama böyle benden başka hiç bir kızla samimi olmaz, hep böyle bir mesafeli,ağır abi beyefendi tiplerinde hasbam. Yaklaşık 1,5 sene çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Maç yaparlardı bu gol senin için kanka diye laf atardı. Birlikte ps oynardık iddaa yapardık. Sonradan yavaş yavaş yeşerdi bir şeyler Gittikçe samimileşiyoruz ama hala itiraf yok :) Bir gece ansızın internette yazışırkene bana Seni çok özledim dedi ama o an kalbim beynim herşeyim durdu,arkadaş daha işten yeni çıkıp eve gelmiştik oysa ki :)) Böyle benim yanaklar al al Biz ilişki başladıktan sonra herkesten gizledik yoksa şubelerimiz ayrılırdı, tam 1 sene :) Hep gizledik hepp hepp sanırım gizli olması çok eğlenceliydi :) Anlayanlar vardı ama yakalayanlar yok :)) Evlilik için gün alıyoruz biz o zaman bile sakladık, sabah erkenden gittik hallettik işimizi. Napalım yoksa ayırcaklardı bizi Evlenmemize 19 gün kala kocacım gitti başka şubeye Yaaa böyle iştee o günleri o kadar çookk özlüyorum kii şimdide hamdolsun çokk mutluyuz ama flört bambaşka yaaa

cevap veren oldu mu bilmiyorum ama kabizlikta bizde ise yarayan tek seyi paylasayim dedim. bir suru sey denemistim ve ise yaramamisti cunku. buyuk siyah erikler var, onlardan iki taneyi bir bardak suda kaynattim 10-15 dk kadar. suyunu icirdim kizima ve ancak oyle normal kaka yapabildi. erikleri de blenderdan biskuviyle beraber gecirip yedirdim, sevdi gibi.

maaşallah kırbir kere çok tatlısınız ya iki kere baktım resimlere

Kızlar Mehmet can çok hasta geceden beri ateşli,öksürük de var ne yapmam lazım ne veriyorsunuz siz?

çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik ve ıhlamur eğer bulabilirsen şekersiz kuşburnu marmelatı c vitamini açısından pek bilinenden farklı bişeyler değil ama inşallah hemen iyileşir allahım esirgesin yavruyu

günaydın herkese
mersinde inanılmaz bi yağmur var dün geceden beri devam ediyıo bereketli bi gün olucak inşallah hepimiz için

Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz

Lor peynirimiz

Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)

Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer

İrmikli balkabağı püremiz

Muzlu evde yaptığım muhallebi

O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize

Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor

Günaydın şekerler
7000. sayfaya yetişemedim. bu organik sebze-meyve alma olayı nereye kadar devam edecek bilemiyorum. sebze-meyvelerimi ya ipek hanımın çiftliğinden getirtiyorum ya da organik pazara gidiyorum. çiftlik annemlere çok yakın çiftlik. son gidişimde eşimle oraya uğrayıp görmek istiyordum ama olmadı. bayram için gittiğimde fırsat bulursam gideceğim. marketlerde satılanlar ne kadar organik bilemiyorum. bir de hormon kullanılmasa bile ekilen topraklar ne kadar ilaçsız önceden hiç mi hormon kullanılmadı o alanda. tüm bunlar kafamı çok karıştırıyor kızlar.

günaydınnnn kızlarrr,, gamzenin dediği kitabı dün aldım..akşam 50 sayfa kadar okuyabildim..ve ne kadar çok hatalar yaptığımı anladım yedirme konusunda..bu kitabı çok daha önce okuyor olmayı isterdim( kitabı bitirdiğimde tam olarak bir yarar sağlıyacağının umudu içerisindeyim..herkesinde okumasını şiddetle tavsiye ederim..

buarada AYSELL irmikli püreyi nasıl yaptın??

Son düzenleme:

aysel maşallahın var çok hamaratsın.

hangi kitaptı canım dediğin?

bencede merveciğim ne kadar mutlu da olsak o zamanlar daha bı başkaydı yaa şimdi eşimden 1 haftadır uzaktayım özlediğini biliyorum ama söylemıyo bi türlü:)ama eskiden şu günler bi geçse evlensek şunu yapsak dıye hayaller kurardık..ah ahhhh

Cnm 4 kibrit kutusu kadar balkabağını iyice yumuşayana kadar haşladım ezdim çatalla,ocaktan almaya yakın 1 kaşık irmik koydum sürekli karıştırdım,irmik kabarana kadar.Pek iyi ezemediğim için blenderdan geçirdm sonra da.

günaydın hanımlar nasılsınızz ankarada da yağmur yağıyor.(şuan ankarada annemlerdeyım haftasonu yerköye evime geçicem)hava yağmurlu olunca benım içim sıkılıyo yaaa.ayselciğim maşallah sana çok imreniyorum hem işe koşturuyorsun hem kızınla gayet güzel ilgileniyosun maşallah sana yaaa...

Son düzenleme:
Fulyacım gamzenın gonderdıgı kıtapta sana faydalı olan bılgılerı burdada yazarmsn canım,ne tur yanlıslar yapıyomussun canım yaaa,banada ıyı gelecek yazacakların merakla beklıyorum

yozgatta farklı değil cnm. yağmurlu, kasvetli, gri bir yozgat sabahına uyandık. uyanmak istemedim o derece kötü hava ama liva kuş sabahın 7.30'unda ötüverdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…