2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vaay örenciler arkanızdan az makara yapmamıştır biliyolarsa :)) hep olurya biri bi dedikodu başlatr ortalık yıkılır şakalar espiriler

Başta bilmiyolardı ama hep yakıştırma yapıyolardı hatta eşimin bi öğrencisi gelinle damat resmi yapıp altına bizim isimlerimiz yazmıştı hala saklıyorum o resmi:))))Hatta biz aynı sınıfı kullanıyoduk eşimle o sabahçı ben öğlenciydim okulda köy okulu gibiydi küçüktü tenefüslerde eşim çayı koyar beraber yemek yerik 10dk.tenefüs 20dk olurdu:))))Sonrada 1 saat ders yapardım:)))

yoruldum artık ben ya ne versem istemiyo yemiyo..kaç hafta oldu başlayalı yok işte hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz..yemiyo bu cocuk yemiyo..bunaldım..hergün aynı hergün....oturup ağlıcam artık

yakıştırdıklarına göre hissediyolardır ne güzel ya torunlarımıza anlatıcamız aşk hikayelerimiz var

yoruldum artık ben ya ne versem istemiyo yemiyo..kaç hafta oldu başlayalı yok işte hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz..yemiyo bu cocuk yemiyo..bunaldım..hergün aynı hergün....oturup ağlıcam artık

biraz sabır annesi alışır kuzucuk

ne plani yaptiniz bakiimm.birlikte dis bugdayi mi yaoacaksiniz yoksaaa
bu arada 7000 i kacirmisim ne kadar cabuk ilerletmissiniz.bugun herkes nurhayat bakiyorum:)

İvet Nurhayata bağadık hepberaber canımm,öyle bi procemiz var işte ama ben izne çıkabilirsem tabi,mavili pempeli bi diş bugdayı

önce linkteki sevgili Elif'in yazısını okuyup, ardndan da kitabı okumanı öneririm canım...

benimde şuan okuduğum kitap o...

Çocuğum Yemek Yemiyor | Blogcu Anne

7 aylık oldu alışır diyorum ama hiçbir ilerleme yok( benmi bi yerlerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bilmiyorum

Fulya sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama ne yapılır,ne yedirilir,nasıl sevdirilir yemek bilmiyorum ki,keşke elimden gelen bişey olsa

Canım sabırlı olmak lazım bende neler yapıyorum bazen bi kaşık bile almıyo çöpe gidiyo zamanla alışıcaklar bende üzülüyorum yemiyo diye ama zorlarsak ilerde daha çok sorun olur sonuçta emiyo aç kalmıyo alışıcaklar dr bana 6-9 ay alışma dönemi acele etme dedi üzülme sende...
yakıştırdıklarına göre hissediyolardır ne güzel ya torunlarımıza anlatıcamız aşk hikayelerimiz var

Evet yaaa ne güzel günlerdi akşama kadar benim dersimin bitmesini bekler eve beraber dönerdik hatta geçen hafta sonu okula gittik anılarımız depreşti resmen:)))

İvet Nurhayata bağadık hepberaber canımm,öyle bi procemiz var işte ama ben izne çıkabilirsem tabi,mavili pempeli bi diş bugdayı

aysel hani devlet sırrıydı çok kınadım şu an seni bana söylemedin sırrınız ortaya çıktı emme

7 aylık oldu alışır diyorum ama hiçbir ilerleme yok( benmi bi yerlerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bilmiyorum

fulyacım sakin ol biraz canım alışır mutlaka hiçbirimizin bebeği kendiğiliğinden ağzını açarak yemek yemiyor emin ol onların emme güdüleri şu an daha kuvvetli o yüzden zorluk çekiyordur

Kınama beniii:)araya aşk hikayeleri girdi unuttum Kerime direk söyledi ya yan çizemedim :)

onlarınki ortaya çıktıda ben garip diş buğdayı yapamıycam kimse yokki kimle yapim ya çok istiyodum seneye yaza kayseride yapsam olmamı biraz rötarlı kız abesmi olur söylesenize

Son düzenleme:
ve Kemal uyanır Suna kaçar başbaş anneler meleklerinizle iyi eğlenceler ...................bolbol kaynatın

Offff o kadar çok işim varki yetiştirmem gereken ama hiçççç canım çalışmak istemiyo(((

onlarınki ortaya çıktıda ben garip diş buğdayı yapamıycam kimse yokki kimle yapim ya çok istiyodum seneye yaza kayseride yapsam olmamı biraz rötarlı kız abesmi olur söylesenize

olur hayatım olur neden olmasın.haftaya fatmayı davet ediyorum annemlere sabah tel de konuştuk.bende o gelince aysimaya ve yoncaya bi sürprizim var.
ama diş için değil yapacağım sürpriz sadece kişisel ama 2 kişilik yapınca görürsünüz sürprizzzzzzzzzzzzz

merhaba canım üzlme düzelir zamanla aç kalıncadmı yemiyor?yada kaşığımı istemiyor?anne sütü yada mamamı yiyor.nebileyim kendi sütnlü cicibebe felan yada biberon kullanıyorsan milupanın mamaları biraz daha tatlımsı şefteli elma suyu muz gibi karışımlar yapabilirsin.yada işatı yoksa doktorlar iştah açıcı gelan veriyor sen zaten elinden geleni yapıyorsundur benimki naçizane fikir.zamanla düzelir benim oğlum hiç emmedi çok çabaladım istemedi mama yedi ek gıdya geçtik şimdi bebek sütü istemiyor sanırım kaşık ve ek gıdalar cazip geldi doktorda dedi süt muhakkak içicek ek gıdayada ihticı var ama süt de önemli biberon istemiyor sütü mamayla yapınca koca kase oluyor 2 saat yemeye çalışıyoruz.geçen doktora gittik yanıma mama aldım yemedi uyudu yol felan derken 5 saat felan aç kaldı biberonu bi içişi vardı anlatamam sanırım herkesde benzer problemler oluyor allah yardımcımız olsun saende üzlme elbet biyerden başlıcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…