- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.081
dur kız daha hayata geçirmedk planı o yüzden beklesnler..:))
vaay örenciler arkanızdan az makara yapmamıştır biliyolarsa :)) hep olurya biri bi dedikodu başlatr ortalık yıkılır şakalar espiriler
doğru valla bu hızla bırak 7000 i bugün 8000 yaparızne plani yaptiniz bakiimm.birlikte dis bugdayi mi yaoacaksiniz yoksaaa
bu arada 7000 i kacirmisim ne kadar cabuk ilerletmissiniz.bugun herkes nurhayat bakiyorum:)
Başta bilmiyolardı ama hep yakıştırma yapıyolardı hatta eşimin bi öğrencisi gelinle damat resmi yapıp altına bizim isimlerimiz yazmıştı hala saklıyorum o resmi:))))Hatta biz aynı sınıfı kullanıyoduk eşimle o sabahçı ben öğlenciydim okulda köy okulu gibiydi küçüktü tenefüslerde eşim çayı koyar beraber yemek yerik 10dk.tenefüs 20dk olurdu:))))Sonrada 1 saat ders yapardım:)))
yoruldum artık ben ya ne versem istemiyo yemiyo..kaç hafta oldu başlayalı yok işte hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz..yemiyo bu cocuk yemiyo..bunaldım..hergün aynı hergün....oturup ağlıcam artık
ne plani yaptiniz bakiimm.birlikte dis bugdayi mi yaoacaksiniz yoksaaa
bu arada 7000 i kacirmisim ne kadar cabuk ilerletmissiniz.bugun herkes nurhayat bakiyorum:)
İvet Nurhayata bağadık hepberaber canımm,öyle bi procemiz var işte ama ben izne çıkabilirsem tabi,mavili pempeli bi diş bugdayı
biraz sabır annesi alışır kuzucuk
yoruldum artık ben ya ne versem istemiyo yemiyo..kaç hafta oldu başlayalı yok işte hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz..yemiyo bu cocuk yemiyo..bunaldım..hergün aynı hergün....oturup ağlıcam artık
7 aylık oldu alışır diyorum ama hiçbir ilerleme yok( benmi bi yerlerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bilmiyorum
Canım sabırlı olmak lazım bende neler yapıyorum bazen bi kaşık bile almıyo çöpe gidiyo zamanla alışıcaklar bende üzülüyorum yemiyo diye ama zorlarsak ilerde daha çok sorun olur sonuçta emiyo aç kalmıyo alışıcaklar dr bana 6-9 ay alışma dönemi acele etme dedi üzülme sende...yoruldum artık ben ya ne versem istemiyo yemiyo..kaç hafta oldu başlayalı yok işte hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz..yemiyo bu cocuk yemiyo..bunaldım..hergün aynı hergün....oturup ağlıcam artık
yakıştırdıklarına göre hissediyolardır ne güzel ya torunlarımıza anlatıcamız aşk hikayelerimiz var
İvet Nurhayata bağadık hepberaber canımm,öyle bi procemiz var işte ama ben izne çıkabilirsem tabi,mavili pempeli bi diş bugdayı
7 aylık oldu alışır diyorum ama hiçbir ilerleme yok( benmi bi yerlerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bilmiyorum
aysel hani devlet sırrıydı çok kınadım şu an seni bana söylemedin sırrınız ortaya çıktı emme
fulyacım sakin ol biraz canım alışır mutlaka hiçbirimizin bebeği kendiğiliğinden ağzını açarak yemek yemiyor emin ol onların emme güdüleri şu an daha kuvvetli o yüzden zorluk çekiyordur
aysel hani devlet sırrıydı çok kınadım şu an seni bana söylemedin sırrınız ortaya çıktı emme
fulyacım sakin ol biraz canım alışır mutlaka hiçbirimizin bebeği kendiğiliğinden ağzını açarak yemek yemiyor emin ol onların emme güdüleri şu an daha kuvvetli o yüzden zorluk çekiyordur
onlarınki ortaya çıktıda ben garip diş buğdayı yapamıycam kimse yokki kimle yapim ya çok istiyodum seneye yaza kayseride yapsam olmamı biraz rötarlı kız abesmi olur söylesenize
önce linkteki sevgili Elif'in yazısını okuyup, ardndan da kitabı okumanı öneririm canım...
benimde şuan okuduğum kitap o...
Çocuğum Yemek Yemiyor | Blogcu Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?