2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde aynıyız özgecim( doyumluk zaten yemiyo emdiği için..bazen oluyoki ağzına hiçbişe koymuyo..koyduğu zamanda en fazla 4-5 kaşık(

kız ben istanbula gelicektim ablama annemler otobüsle gittim sanıyor ben uçakla gittim ne gezdik be 24 saat ankara zaten kayseriye yakın nevsehir ürgüp hiç durmuyoduk valla annem de yazık beni işte sanıyordu garibim

ooo oda güzelmiş hep hayalimdi camdan cama :)) ama biz hep ayrıydık hep ayrı şehirlerde olduk aynı şehirde oturmamıza rağmen..aslında evlenene kdr sayılıydı yıl içinde görüştüümüz..oda daha bi heycanlı oluyodu aslında..zorluklarıda vardı tabi..

ayy nerde bizde öyle kaçamaklar yaaa biz nişankıyken gezmeğe gittiğimizde eve geç kaldımmı annem evin bütün lambalarını açar öyle beklerdi beni sokaktan girdikmi görür anlardık kzdığını sonra eşimi işten her gelişinde balkonda beklerdim camdan cama konuşurduk bıraksan saatlerce ayakta kalabilirdim şimdi hoşgeldin diyip koltuğa atıveriyorum kendimi

kızlar ben hamileyken bigün doktorum programını izlerken, yoğurt mayalamadan bahsediyolardı..doktor yoğurdunuzu eczanede probiyotik tabletleri var ama içinde lakto basilis bulunan. 2 tane tableti ezip toz haline getirip sütü mayalayın demişti..müthiş bir probiyotikli yoğurt oluyo çok faydalı demişti..şimdi aklıma geldide acaba bu yoğurdu bebeklerde yiyebilirmi? yakın zamanda doktoruna gidecek varsa sorabilirmi?

bizde aynıyız özgecim( doyumluk zaten yemiyo emdiği için..bazen oluyoki ağzına hiçbişe koymuyo..koyduğu zamanda en fazla 4-5 kaşık(

Aynen Uras da öyle resmen kitliyo ağzını bende zorlamıyorum düzelir heralde belkide dişlerdendir

kardeşim 2 ay önce askere gitti iskenderuna kız arkadaşıda yemin törenine gelmiş gizlice annemde ne cesaret diyor nasıl gelmiş bende dedimki anne sen kendi kızına bak ben bi yurtdışına gitmedim sizden habersiz artık evlendim ya söylüyorum kadının azı açık kaldı ne cesaret babandandamı korkmadın diyor korksam yapmazdım dimi

Biz nişanlıyken,bize gelecekleri zaman ,aman ya rabbi ne kadar çok kek,pasta ,börek, kurabiye türü biliyorsam yapardm,şimdi adam bi kurabiye isteyince zor geliyor ya ama kapıda karşılama işi hep annemlere imrenerek bakardm,şimide öyle yapıyorum o içeri geçen kadar ben gitmiyorm sabahta apartamdan çıkana kadar içeri girmiyorum böyle işte :)

biz aynı mahallede olunca sık sık görüşebiliyorduk o yüzden öyle özel hazırlık yapmama gerek kalmıyordu ama hep bakımlı olmak zorundasın pazar günleri kalkar kalkmaz ilk işim duşumu alıp makyaj yapmak oluyodu pazara bile öyle gidiyordum vay be ne günlerdi ama şimdi de yapıyorum ama eskisi kadar zaman olmuyor haliyle...hele daha nişanlanmadan önce eşim her pazar sabahı son ses bizim şarkımızı açar dinlerdi bende duyardım karşıdan nasılda hoşuma giderdi annemde bu ne yaaaa pazar pazar bu kadar yüksek sesle dinlemek zorundamı aşıkmıdır nedir gitsin kime aşıksa onun kapısında açsın şarkıyı diye kızardı

Bizde aynı okulda çalıştık bir sene boyunca o zaman öğretmenlik yapıyodum eşimde müdürdü orda çapkın müdür:)))ama çok güzeldi yaaa okula gitmek için can atardım:)))

aa ne işe yarıyomuş cnm..prebiotik bnm bildiim baırsakları çalıştırıyodu sanki..eczanelerdeki tabletler güvenilirmiymiş

Bizde aynı okulda çalıştık bir sene boyunca o zaman öğretmenlik yapıyodum eşimde müdürdü orda çapkın müdür:)))ama çok güzeldi yaaa okula gitmek için can atardım:)))

insan o heyecanları özlüyor demi allah bozmasın canım meleklerimizle bir ömür mutlu yaşayalım inşallah

aman benim bilgisayara yine virüs girmiş sayfa ilerlemiyor ha bire girip çıkmak zorunda kalıyorum ya

vaay örenciler arkanızdan az makara yapmamıştır biliyolarsa :)) hep olurya biri bi dedikodu başlatr ortalık yıkılır şakalar espiriler

aynı mahallede olmak çok işime gelirdi benimde akşamları görüyorum eşimi diye sevinirdim evlendikten sonrada aynı mahallede oturdum ama hiç çekici gelmedi ozaman kayınvalide eltim bide biz 3ümüz aynı mahallede olunca senesine varmadan ev alıp kaçtım mahalleden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…