2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olur kızzz..burda evler daha büyük hem çarşımız var içinde herşey varrr cafeler restoranlar burgerking simit sarayı birinden çıkar birine otururzz :))) off Aysel ne yok yere hayal kurdurtuon bna :))
nerde oturuyorsunuzki berna

bigün sırf makarna günü yapcam buluşmada :))

yapma la ben nası gelem kıskanırım bah

aman onun incisini sevsinler kemalde bugün anne dedi hemde 3 kere 1 ini babası duymuş beni çağırdı oda 2 kere daha söyledi sevindirik oldum valla eşimde bi duygulanmışki adam utanmasa ağlıycak

Ya çok hoşmuş,okurken tatlı bi merakla ve yüzümde kocaman bi tebessümle okudum.Allahım mutluluğunuzu aşkınızı daim etsin.
Arkadaşlar herkes böyle yazsa hikayesini olmazmı,eminim herkesin böyle güzel bi hikayesi vardır:)

aman onun incisini sevsinler kemalde bugün anne dedi hemde 3 kere 1 ini babası duymuş beni çağırdı oda 2 kere daha söyledi sevindirik oldum valla eşimde bi duygulanmışki adam utanmasa ağlıycak

suna baba dediği zaman napcak kız eşin ozaman kesin ağlar annede okadr duygusallaştıysa maşallah ya dilleniyorlar artık yavaş yavaş bizimkinde bişi yok daha

Merak edenlere bende açıklayayaım nickimi:) Belki anlamışsınızdır ama ben yinede yazayım.Adanalı olup İstanbulda yaşadığım için memleketime özlemimden dolayı Adananın ilk 2hecesini birleştirip "ada"yaptım.Plakasından dolayıda "01"i ekledim.Neyseki 3ayın ardından yine memleketime uçuyorum bu Pazar,çok MUTLUYUM:) Memlekete nedense hiç doyum olmuyo.

suna baba dediği zaman napcak kız eşin ozaman kesin ağlar annede okadr duygusallaştıysa maşallah ya dilleniyorlar artık yavaş yavaş bizimkinde bişi yok daha
ilk baba dedi zaten oda sevinçten hem ağladı hem 2 gün işe gitmedi bi daha söylerse duymak için kız benim kocam çok duygusaldır yazık kıyamam ona

aysel sen anlat kız hikayeni evlendikten sonramı geldin türkiyeye yoksa eşini burda mı tanıdın merak ettim bak şimdi

Du anlatayım bende:)
Eşimle biz hasta ziyaretinde tanıştık (çok romatik dimi)

Eşim annemin teyzesinin torunu,ama biz hiç tanışmamıştık, abisini arba çapmıştı haseki hastanesinde yatıyordu,bizde annemle Aksaray gitmiştik orda bi tanıdığı gördük söyledi anneme bizde onunla beraber hastaneye gittik ve eşimle orda tanıştık.Hoşlandm,hoş birisi dedim ama nerdeyse 4-5 ay bir birimizi bir daha görmedik, 7 kasım öğle saati yemeğe gittim ve bi mesaj geldi,''Ben sana aşık oldum.Behruz''diye önce bi şaşırdım,hatta manyak mı ne diye kızdım ama,devamında mesajlar,çiçekler,elinde seni seviyorum yazılı ayıcıklar gelmeye devam etti 3 ay kadar hiç cvp vermedim,ama fazla naz aşık usandırır dedim ve öyle öyle başladık.1,5 sene çıktık,2 sene nişanlı kaldık ve evliyiz

allah bozmasın datlum da bu arada kaç yaşında oluyon tanıştığınızda yani kız çok hızlısın aysel valla gülnihal kesin sana çekmiş

Ohh afiyet olsun yarasın paşaya:) Bende bu aralar Uras'a yediremiyorum 3-5 kaşık zor yiyiyo inş. hep böyle gitmez çok üzülüyorum
cnm bn kndi yaptıım yourttan yaptm..yourdu ocakta fokurdattm dibinde birikenler lor oldu..hazır sütlerden yapmak istemedm..ama kızlar başka şeklde yapıyo sanrm..
Ben dün akşam yaptım 1lt sütü kaynattım sonra içine biraz limon suyu ekledim lor oldu çok da güzeldi:)))

eline sağlık bu bi dönem merak etme iştahı zamanla açılır datlum

merakımı giderdiğin için saol aysel Allah daim etsin inşallah

hımmmmmmmmmmm,güzeeeel.E sende baya süründürmüşsün desene,hemde sende onu beğendiğin halde.Eşinde bi görüşte aşık olmuş sana anlaşılan vede hiç vazgeçmemiş.MUTLULUKLAR CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…