2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

20 haftalıgım cnm kg 62 aynı yım yanee inş almam bebegim alırrr kg

esra ben dün sana yazmıştım hatta 2761 sayfada diğer topikte beni eklememişsinn

Hayatbanaguzell1.7264,064,865,365,6

canım benide eklermisin 170 boy 20. haftam bitti kilo 58 hamileliğin 3. ayda 57 ye düşmüştüm cok şükür geri aldım 58im şu an
hiç iştahım yok balık yagı kullanan arkadaşlar hergünmü alıyorsunuz bana iki gün al dedi doktor meyve tüketiyorum severek onun dışında yemek bana işkence bulantılar hala gecmedi dua edin nolur

esracım benide yazabilirsin canım,

boy 1,65,
hamile kaldığım kilom 58
3. ay 59,1
4.ay 59,6
5. ay 62,3

Son düzenleme:
bulemsu boy 168 hamile kaldığı ay 69 kg 2.ay 66 kg 3.ay 67 kg 4. ay 69 kg 5.ay 72 kg
geleceğim çok parlak çoookkkkk:78:

hamile kaldığın kilo?
4. ay sonu kilosu?

bunları da yazar mısın tatlım...

ben hergün alıyorum...

esracım benide yazabilirsin canım,

boy 1,65,
hamile kaldığım kilom 58
3. ay 59,1
4.ay 59,6
5. ay 62,3

ekliyorum canım.

bulemsu boy 168 hamile kaldığı ay 69 kg 2.ay 66 kg 3.ay 67 kg 4. ay 69 kg 5.ay 72 kg
geleceğim çok parlak çoookkkkk:78:

sen hala eklememişmiydinnn.. Allahım öldürücek bu kızlar beniiii

hamile kaldığın kilo?
4. ay sonu kilosu?

bunları da yazar mısın tatlım...

ben hergün alıyorum...

ekliyorum canım.

sen hala eklememişmiydinnn.. Allahım öldürücek bu kızlar beniiii
eşim evdeydi ya canım ondan sebeb eklemedim kendimi kem küm :78::78::78:

bulemsu maşallah 3 kilo almışsın sadece... ayy ne güzel yaaa biraz dikat edicem artık ben de :)
olsun 66 olduktan sonra 72 baya bir kilo olarak gözüküyor gözüme canımdaha önümde zamanım var ve emin adımlarla kilo alacağımdan eminim ben

kem kümünü yerim ben seninnnn.. affettim bilemmmmm görümcem benimmmmmmmm
affettin mi beniigörümceyim değil mi

olsun 66 olduktan sonra 72 baya bir kilo olarak gözüküyor gözüme canımdaha önümde zamanım var ve emin adımlarla kilo alacağımdan eminim ben

affettin mi beniigörümceyim değil mi

ben de tam dikkat edicem artık diyorum sabah kahvaltıda başlıyorum kurabiylere poğacalar tereyağlı yumurtalar annem izin vermiyor birazcık dikkat etmeme... sen uzun boylusun kaldırırsın diyor... bi de dün karnım o kadar küçüldü ki bi anda annem kızdı "sen bu çocuğu büyütemiceksinnn kuru bişey doğurcaksın" diye başladı söylenmeye....

valla senin gibi görümceye can kurban.. benimkini görsennnn soğuk nevale :):)

gelde bizim gelinlere sor nasıl cadıyım ben sevmezler beni korkarlar benden
şimdiden sonra dikkat etsen bile boş canım benim esranın dediği gibi içimize bişey kaçmış müsade etmiyor aç kalmamıza
eltim hiç kilo almadı hamileliğinde ama doğumdan sonra bir kilo aldı vücudu çok bozuldu bir değişk oldu önemli olan doğumdan sonra kilo almamak

şöyle acıklayım tatlım boy:170 1.ay:58 2. ay:58 3. ay:57 4. ay:58 5. ay:58 artık kilo alsam iyi olacak bulantısı olmayanlar cooooook şanslısınız serumlarla ayakta durdum bulantılar beni maddi manevi yıprattı (((dualarınızı bekliyorum

boy 170 kilo başlangıç 58 2. ay 58 3. ay 57 4. ay 58 5. ay 58 not:21 haftalıkmışım az önce baktım:))) balık yagın hagi marka esracıgım ben özel mesaj atamıyorum henüz çok evhamlı bir insandım hepten kendimi kaybettim((bulantılar beni çoook üzüyor

tamam tatlım ekliyorum...
ben benexol kullanıyorum.. günde iki defa al dedi ama ben 1 kere alıyorum...

hiç kilo alınmaması da sağlıksız zaten...
her yerde diyetisyenler profesörler bas bas bağrıyor, normal kilodaki kadın için 12-15 kilo normal diye... ben de çok aşırı yemediğimi düşünüyorum demek ki sağlıklı kilo alıyorum... bebeğim sağlıklı doğsunda başka bişey istemem...
benim annem de hamilelik sonrasında kilo alırmış hep... doğurduğu en küçük bebek 3.750 ama :) hamilelikte çirkinleşirdim hep diyo... normalde çok çok güzel bi kadındır maşallah

yaz kızım +2 kılo 1 ayda 2 kılo aldım yuh dıyorum çüş dıyorum toplamda 5 oldum.5.ay kıloma 108 yazabılırsın kuzum doktor hiii dedı ekmek tatlı yaglı yemıyosunnn hareket edıyosuuunn dedı bakalım önumuzdekı ay ne olacak

bende yazayım bari ama bende çok kilo aldım. gerçi doktorum zayıfsın bişey olmaz diyor ama

50 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum. 21+1. haftamdayım. yani 6 kilo almışım.

şimdik şöyle oluyor ben bu sabah tartıldım hani 5.ayımın son günü ya bakıyımda kızlara söliyim dedim de şimdik ne gördüm biliyormusunuz Ay ben 90 kilo olmuşum 3 kiloyu ne ara aldım daha iki gün önce 88.7 çıkmıştım sizce anlıkmıdır şoklardayımda :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…