2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

kızlar asırı kılo alanımız olmamıs gercı 4.aydan sonra baslanılıyormus kılo alınmaya hadı bakalım 1er 2ser kıloyla gecırırsek aylarımızı super olcak

kızlar 5 ve 6 aylarda özellikle çok kilo alınıyo dikkat yaglı şeyler tüketmeye bakmayın ben oglumda 1 ayda 6 kilo birden almıştım inanılır gibi degil ama öle

kızlar 5 ve 6 aylarda özellikle çok kilo alınıyo dikkat yaglı şeyler tüketmeye bakmayın ben oglumda 1 ayda 6 kilo birden almıştım inanılır gibi degil ama öle

uwwwwwwww inanamıyorummmm..... ayy canım dikkatli olmak lazım gerçekten de... yoksa 20 kilo alırız mazallahh

Evet topiğin en kısa kadınını da not edin bakalım :)

Boy:1,55
1.ay:57
2.ay:58
3.ay:60
4.ay:62

evet haklısınız, ikinci trimesere dikkat etmemiz lazım, gerçekten 5-6 da çok kilo alınabiliyormuş dikkat etmek, abur cubur yememek lazım, 30. haftadan sonra kilo alımı azalıyormuş hatta alınmıyormuş bile

halbuki son aylarda alınır derler :44: kafam karıltı benim...

öyle ya da böyle çok dikkat etmemiz gerek

halbuki son aylarda alınır derler :44: kafam karıltı benim...

öyle ya da böyle çok dikkat etmemiz gerek

son aylar derler ama ben de bi yerde öyle okudum esracım, zaten havalar sıcak, gögüsler bile fazla geliyor şu an bana

Anaaa yalnız değilmişim ama sen zayıflamışsın canım..

evet çünkü adam akıllı bişey yiyemiyorum.meyve meyve suyu ve hafif yiyecekler yiyebiliyorum.ekmek sadece kahvaltılarda yiyorum biraz.bu hamileliğimde y,iyemediğim çok şey oldu.

Koca bir tabak patates kızartması yedim vicdan azabı duyuyorum :18::18:

BOY : 1.68

KİLO : 71

3.AY : 69

4.AY : 70

son aylar derler ama ben de bi yerde öyle okudum esracım, zaten havalar sıcak, gögüsler bile fazla geliyor şu an bana

kızlar ben deneyimimi paylaştım çevremdede öle oldu genelde doktorumda 5, ayda sebebi bilinmeyen bir artık oluyo genelde demişti ama geç kalmıştı sölemek için çoktan almıştım kiloyu

kızlar ben deneyimimi paylaştım çevremdede öle oldu genelde doktorumda 5, ayda sebebi bilinmeyen bir artık oluyo genelde demişti ama geç kalmıştı sölemek için çoktan almıştım kiloyu

ayy canım yapma yaaa.. benim de iştahım açıldı tam bu zamanda...

boy..1.64
başlangıç kilo....71
3. ay kilo 67
5 ay kilo 68.500

Son düzenleme:
ömrüm rejimle geçti en son 11 kilo vermiştim ama hamile kalana kadar 7 kilosunu geri aldım hamile kaldığımdada rejimdeydim ve öğrenınce bıraktım şimdi herşeyi yiyorum ve hıc pişmanlık duymuyorum. kendimi nasıpse dogumdan sonrasına bırakıyorum zaten rejime girmek farz olucak yıne :) o yuzden şimdi gönlümce yiyorum

ad:hayathc

boy:1.65

baş. kilosu:74

3. ay:76

4. ay:77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…