kızlar asırı kılo alanımız olmamıs gercı 4.aydan sonra baslanılıyormus kılo alınmaya hadı bakalım 1er 2ser kıloyla gecırırsek aylarımızı super olcak
kızlar 5 ve 6 aylarda özellikle çok kilo alınıyo dikkat yaglı şeyler tüketmeye bakmayın ben oglumda 1 ayda 6 kilo birden almıştım inanılır gibi degil ama öle
Evet topiğin en kısa kadınını da not edin bakalım :)
Boy:1,55
1.ay:57
2.ay:58
3.ay:60
4.ay:62
merak etme canım bende sendenim.
boy : 1,55
1. ay 60
2. ay 60
3. ay 56
4. aya haftaya bakacaz inş.
kızlar 5 ve 6 aylarda özellikle çok kilo alınıyo dikkat yaglı şeyler tüketmeye bakmayın ben oglumda 1 ayda 6 kilo birden almıştım inanılır gibi degil ama öle
evet haklısınız, ikinci trimesere dikkat etmemiz lazım, gerçekten 5-6 da çok kilo alınabiliyormuş dikkat etmek, abur cubur yememek lazım, 30. haftadan sonra kilo alımı azalıyormuş hatta alınmıyormuş bile
halbuki son aylarda alınır derler :44: kafam karıltı benim...
öyle ya da böyle çok dikkat etmemiz gerek
Anaaa yalnız değilmişim ama sen zayıflamışsın canım..
son aylar derler ama ben de bi yerde öyle okudum esracım, zaten havalar sıcak, gögüsler bile fazla geliyor şu an bana
ayy inşallah canım yaaa...çok almayalım çabuk verelim :)
ben senin çok alacağını sanmıyorum...
Koca bir tabak patates kızartması yedim vicdan azabı duyuyorum :18::18:
BOY : 1.68
KİLO : 71
3.AY : 69
4.AY : 70
son aylar derler ama ben de bi yerde öyle okudum esracım, zaten havalar sıcak, gögüsler bile fazla geliyor şu an bana
kızlar ben deneyimimi paylaştım çevremdede öle oldu genelde doktorumda 5, ayda sebebi bilinmeyen bir artık oluyo genelde demişti ama geç kalmıştı sölemek için çoktan almıştım kiloyu