2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

boy 1.66

kilo 52 ile hamile kaldım

2. ayda 50 kiloya düştüm
3. ayda 51 kilo idim
4. ayda 52 kiloya döndüm

boy: 1.68
başlangış kilo:70 kg
3.ay:71.8
4.ay: 74
5.ay:76.7

gerçeklerle bi kere daha yüzyüze gelmiş bulunmaktayımmm ekle şekerim benide sana zahmet...bakalım doktor perşembe ne diyecekk bana?:18::18::18::18::18::18::18:

20. haftan dolmamış ama

neyseee.. sana kıyak geçiyorum

ekliyorum canımmmm

He hehhh aslında benim bebiş iki gün geriden geliyordu yaa,,son gittiğimde tam satıma uyumlu çıkmıştı tatlımm yani 4 kasım beklenen doğum tarihi ama ben değiştirmemiştim Bu hesaba göre 20+1 iz biz bebişimle yaaaaa

heee tamam o zaman :)

sudem başabaş gidiyorusssss

temmuz 15 te felan 6. ayki kilomuzla yarışırız...

ama sen şanslısın 11 gun sonra tatile gidicez kayınvalidecimin güzel yemeklerini yiyip kilo alma ihtimalim yüksek...tamda tatil dünüşüne geliyo 6. ayım....

ama sen fotoda benden ince gözüküyosun yaaaaaaaaa...kıskanıyorum seniiiiiiii....

bende basenli olduğum için şişman görünüyorum.....

ben mi şanslıyım annemlerle kalıyoruz ve her akşam çeşit çeşit yemekler koyuyor önüme :)

ay canım çok ta ince değilim aslında... ama bacaklarım ve belim incedir... karnım azıcık vardı hamilelikten önce.. ha bir de benim omuzlarım sırtım falan geniştir, küçükken çok yüzdüğüm için olsa gerek... zayıflasam bile iri kemik yapım var...

bende diyorum bu kız nasıl kilo alıyor....aman canım ya bende yemek yapmaya üşeniyorum valla...adam bazen akşamları meyveyle geçiştiriyo....rahatına bak ya...bende isterim valla...evede birileri olsun okuldan gelince yemek hazır olsun mis gibi....ev temiz olsun..ne güzel işte....

bazen dıyom kaynanmda kalıp gelmesem mi diyorum ekmek elden su gölden yan gel yat....bakalım tatılde belirlerim ne yapacağımı...

canım evde hiç bir iş yapmıyorum... sabah-öğle akşam çok düzenli yemek yiyorum.. ara öğünleri de hiç atlamıyorum ve kilo alıyorum işte...
bence kayınvalidende falan kalma... evde hareket oluyodur hem sana.. böyle tembelliğe alışıyor vücut çünkü. bak sen diyosun tatilde kilo alıcam kayınvalidemin sayesinde diye... ne gerek var ki buna? zaten alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…