2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

benim doktorum da dedi benim tatrı fazla tartıyor diye.. o yüzden evdeki tartımda tartılıyorum her zaman.... bi de sabah erken randevuyu alıyorum aç karnına gidiyorum:

ben kendi tartımı baz alıyorum, çünkü tok karna gidiyorum + üzerimde bi ton kıyafet oluyor, bir de aynı oranda kilo aldım, doktorun tartısında 54 le başlamıştım kendi tartımda 52, sadece orda konuştuğum diğer bayanlarda 2 kilo fazla tartıyor diyor, ayrıca bu sabah 61.1 geldim, akşamları yemiyom artık :))

akşamları yememezlik yapma... bi çorban salatan yoğurdun olsun mutlaka... gündüz yediklerine dikkat et.

esracım cnm benım 30 hafta ıtıbarıyla 4 kg almış bulunmaktayımmmm
toplamda 15.5 olduuu

24.hafta 72 28.hafta 75 yazamamıştım bu zmana kadar gerçi 24 haftadan da emin değilim ama bu civardaydı

Son düzenleme:
esram kilo bekçim bende bu sabah itibari ile 98,2 olarak çıktım

ben şuan 30 haftalık hamileyim 2ayda 10 kilo aldım 73 kilodayım sizce normal mi?

merhaba 28. hafta sonu kilom 69.2.
Bu ay çok almışım maalasef

cnm benım dr kontolu bayram dolayısyla kaldıgından ben 28 de gıdemedım de 30 da gıttım ne olcak şimdi kı şu andada 31 haftalıgım

canımcım benım 28. hafta kılom 59.5 kaydedersın mucuks

24.hafta 72 28.hafta 75 yazamamıştım bu zmana kadar gerçi 24 haftadan da emin değilim ama bu civardaydı

esram kilo bekçim bende bu sabah itibari ile 98,2 olarak çıktım

ekliyorum kızlar :)

yarenim 28i bilmiyor musun? evde tartılmıyor musun hiç? istersen 28e 30u yazayım. ama karışır boşuna..

Esrammmmm silmee bizi silmeee :)

28.haftam: 81 kg
bu sabah tartılmadım ama dün itibariylee 82.7 falan geliyordumm... Sen 83 yaz düz hesap olsunn en iyisi

Esrammmmm silmee bizi silmeee :)

28.haftam: 81 kg
bu sabah tartılmadım ama dün itibariylee 82.7 falan geliyordumm... Sen 83 yaz düz hesap olsunn en iyisi

ayy hiloşumm ne silmesi blöf yapıyorum

24ü yazmayanlardan uzun zamandır topice girmeyenleri silicem sadece :)
ekliyorum balımm.

güncelledim tatlımmm.......

esra merhabalar 28.haftda tartıldım arkadaşın tartısıyla 62 kg canım.inş doğrudur tartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…