2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

esramm 34.haftadayım 117 kıloyum aradakı boslugu dolduramadım ıkı hafta sonra yıne gıtcem dra ıstersen ozaman yazalım öptum cnm

32. hafta 72.8
ben son iki ayda çok kilo aldım. hele son üç haftada 3 kilo almışım. Aslında dikkat de ediyorum ama her kontrolde dr. nerdeyse fırçalıyor:)

ekliyorumm kızlarrrrr

cnm 32 haftadayım evdekıne göre 74.6 onu yazalım yoksa orta yol zor olcak gözukuyo

32 haftalık kg 72

ben yazmayı unutmuşum neden acaba

14/09/2012 itibari ile 70 kg

sedefim bunu 32. hafta kilon olarak yazıyorum... umarım doğru anladım.

32. haftamın sonunda kilom 62,3
Allahım bu ay az almışım çok mutluyum, zira 24-28. haftalar arası uçuşa geçmiştim
nşallah max 65 ile kapatırım ben bu hamileliği

Esracım 32. hafta sonu kilom 76,6

32.haftamda 76 oldum :/

esramm 34.haftadayım 117 kıloyum aradakı boslugu dolduramadım ıkı hafta sonra yıne gıtcem dra ıstersen ozaman yazalım öptum cnm

mervemm 32.yi verdiysen bidaha 36yı ver, karışmasın.

32. hafta 72.8
ben son iki ayda çok kilo aldım. hele son üç haftada 3 kilo almışım. Aslında dikkat de ediyorum ama her kontrolde dr. nerdeyse fırçalıyor:)

32. hafta kilom tam olarak 72kg

çok mutluyum her ay 3-4 kilo civarında alıyordum ama bu ay sadece 500gr almışım. tabi yaklasık 20 gündür seker çıktığı için diyetisyenin verdiği herşeye uydum. keşke en başından beri diyetisyene gitseymişim bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim

süpersin canım yaa... gerçekten çok büyük etkisi olmuş diyetisyenin.

Esracim 36.haftada kilom 79.8

ekliyorummm :)

36. haftamızda 72 kg.

EE artık ben finish yaparım sanırım 10 kiloyla kapatıorum bu dönemi :)

esraaaaa 83 kiloyum şekerimmmm sağlık ocağında tartılar

32. haftada 69,8 kg
36. haftada 71,8 kg
almak istemiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…