ayy ben de yaa akşamları ates basıo
sabahalrı donuyorum bu nası bişeyy
kızlar bu arada badem fındık ceviz flm yemeye basladınzı mıı
ben sabhaalrı 11 gibi yıyorum sizde yıyın hem sizin hem bebısınız ıcın :)
öncesınde dıyet yaptıgım ıcınz aten yıyrodum ama sımdı bebişime kan can olsun dıye yıyorum
ayy ben de yaa akşamları ates basıo
sabahalrı donuyorum bu nası bişeyy
kızlar bu arada badem fındık ceviz flm yemeye basladınzı mıı
ben sabhaalrı 11 gibi yıyorum sizde yıyın hem sizin hem bebısınız ıcın :)
öncesınde dıyet yaptıgım ıcınz aten yıyrodum ama sımdı bebişime kan can olsun dıye yıyorum
canım seninle aynı durumdayız.bende de pıhtılaşma problemi var,hergün iğne kullanıyorum sabah akşam.hangi iğneyi kullanıyorsun ve sen kendin mi yapıyorsun iğneleri.ben kendim yapıyorum göbekten ama bacağa yapayım diyorum yer kalmadı çünkü göbekte.hayırlısı canım yaaa inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.herşey onlar içinbir de bende aşırı bir iştahsızlık başladı.hiçbişey yemek istemiyor canım,sabah kahvaltıyı zor yaptım,bulantılarım da başladı hafiften.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inş. canım herşeyin yolunda gidiyorsa neden olmasın değilmi moralimizi yüksek tutmak en iyisiii :) inş. hepimiz görürüz canım.
ben geçtiğimiz cumt gittim 5+2 idi. dr bana cumt. gel o zaman duyarız dedi inş. duyarız canım, normaldir sanıyorum.
canım seninle aynı durumdayız.bende de pıhtılaşma problemi var,hergün iğne kullanıyorum sabah akşam.hangi iğneyi kullanıyorsun ve sen kendin mi yapıyorsun iğneleri.ben kendim yapıyorum göbekten ama bacağa yapayım diyorum yer kalmadı çünkü göbekte.hayırlısı canım yaaa inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.herşey onlar içinbir de bende aşırı bir iştahsızlık başladı.hiçbişey yemek istemiyor canım,sabah kahvaltıyı zor yaptım,bulantılarım da başladı hafiften.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bende ocaktan beri diyetteydim bende ara olarak yiyordum yine yiyiorum fındık ve badem ve bir kutu süt içiyorum muhakkak :)
kaç kilo vermiştin diyette ben 8 kilo vermiştim
aa ben yemiyorum iyi hatırlattın alayımda yiyeyimm
.
Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]:44:[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]24[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]63[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]niltt[/td]
[td]30[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]55[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teachercnn[/td]
[td]27[/td]
[td]mersin[/td]
[td]57[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ensarnaz[/td]
[td]30[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]85[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] ikinci bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]incifen[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]50[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beysal[/td]
[td]26[/td]
[td]sakarya[/td]
[td]??[/td]
[td]03/02/2012[/td]
[td]09/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sesevda[/td]
[td]30[/td]
[td]denizli[/td]
[td]??[/td]
[td]24/02/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilalmenteskaya[/td]
[td]26[/td]
[td]kütahya[/td]
[td]58[/td]
[td]26/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angelgirln[/td]
[td]27[/td]
[td]şehir[/td]
[td]61[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdilara[/td]
[td]26[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]07/02/2012[/td]
[td]13/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesininbirtanesi[/td]
[td]28[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]70[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyooooooo [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ay_she benimde aksine ateşim yüksek hep üşüyorum normalde sıcağı pek sevmem aksam battaniyeyle yattım ilk kez
ay_she benimde aksine ateşim yüksek hep üşüyorum normalde sıcağı pek sevmem aksam battaniyeyle yattım ilk kez
kızlar bu arada bebişlerimiz akrep burcu olacakk yandık :) biraz zıpır bir çocuk benim tanıdıklarım çok bilmiş bişiler ama çok tatlılar :)
kızlar bu arada bebişlerimiz akrep burcu olacakk yandık :) biraz zıpır bir çocuk benim tanıdıklarım çok bilmiş bişiler ama çok tatlılar :)
ben ilk zamanlar üşüyordum şimdi sıcaklıyorum dün saat 5 gibi iyice terledim resmen beni gören iş arkadaşlarım üşümüyormusun sen diye sordular hep
ay evet yaa ben yay ımakreple yay azbuccuk terstir emmee mesela ben akrep aradaslarımla anlaşamazdım
ama kayınvalıdem akrep anlasıyoruz sımdı :)
bi de doktor sezeryan olcan dedi bana eger öle olursa ekimin 15-20 si gibi alır benı sezeryana
o zamanda terazi olur eheueeuama bılmıyrozu bakıcaz durumlar nasıl olcak :)
eheuehu aman canım dıkkat et sen gene de ama terelrsen üşütürsün sonradan :)
ayy grip olmak çok zor ya ebnh hala biraz hapsırıyroum hapsırdıkça kasıgım sızlıyo
selam kzılar bende hastaneden geldım aslında kendı doktorumda randevum haftaya crs ama bı kan tahlılı fılan yaptırayım dedım tek testle duramadım o da kucuk bı devlet hast oldugundan ultarsonda göremedı dedıo gelısmıs deıl bunlar erken oldugu ıcın goremedım dedı baska ultrasondan randevu evrdı o da ayın 12 sıne tuvaletıne sıkısıp gelcen dedıyuh dedım gelısmısı bu mu en ıyısı ben bun agıtmedyım haftaya kendı doktoruma dedım ama kan ve ıdrar sonuclarımı alcam tabı kendı doktoruma gostermek ıcın 5 tüp kan aldırlar yaa:44:
onun harıcınde bende bı halsızlık uyuma ıstegı varkı sormayın resmen mallastım ben yatöbe ama dun aksam 7 bucukta bı yattım sabaha kadar ıste bıde kucuk oglum var uzuluyom yavruma ıns bıranonce gecer su bulantı depresıf hallerde alsıırım sızde ne var ne yok
ınsallah canım :) moraller yuksek :)
canım sabah akşam mı kullanıyorsun sen kadın doomcu bana gunde bı tane yazdı clexane 4 mlg kullanıyorum
ben hoş daha hematologuma gitmedım 10-12 iğnem kaldı 12 gun sonra gidicem heyet raporuıu fldna cıkartcam
onun ıcın sende ne sorun var bende faktör 11 ve faktr 7 eksıklıgı bi de anti rombin antijeni 3 düşük çıkıyo
genetıkte de mthfr 677 c t heterozigot cıktı doktor nromal doğum yapamazsın kan kaybedersin dedi
sanada sölediler mi öle bişi bi de bebısın kaç haftalık :) benımbulantı fln yok henuz çook şükür :)
Sezeryan bu kadar erken dönemde belli oluyormu ki şaşırdım
canım benım baska bi sorunum var daha hamıel kalmdan bellıydı cerrahı mudehale oncesı
yapılamsı gereken ıslemler var onun cıın doğpumun kontrol altında olması gerekıyor ve nromal yapmam
yasak doktorumdan habersiz diş çektirmem dahı yasak.onun için kan kaybı yasamam için sezeryan
ama degerelrım çok iyi olur bebegım çok iyi olur hastalıgım alevlenmezse yanı herseyım nromal olursa normal
doğum yapmayı cok ısterım ama olucak gibi gozukmuyo....kaybettıgım bebegımı nromal olrk doğurdum
hastalıgım bellı değildi henuz ve büyük tehlıek atlattım yanı Allah korusun benım sağlıgımda tehlıkeye gırıyo
selam kzılar bende hastaneden geldım aslında kendı doktorumda randevum haftaya crs ama bı kan tahlılı fılan yaptırayım dedım tek testle duramadım o da kucuk bı devlet hast oldugundan ultarsonda göremedı dedıo gelısmıs deıl bunlar erken oldugu ıcın goremedım dedı baska ultrasondan randevu evrdı o da ayın 12 sıne tuvaletıne sıkısıp gelcen dedıyuh dedım gelısmısı bu mu en ıyısı ben bun agıtmedyım haftaya kendı doktoruma dedım ama kan ve ıdrar sonuclarımı alcam tabı kendı doktoruma gostermek ıcın 5 tüp kan aldırlar yaa:44:
onun harıcınde bende bı halsızlık uyuma ıstegı varkı sormayın resmen mallastım ben yatöbe ama dun aksam 7 bucukta bı yattım sabaha kadar ıste bıde kucuk oglum var uzuluyom yavruma ıns bıranonce gecer su bulantı depresıf hallerde alsıırım sızde ne var ne yok
canım ben fragmin 2 ml kullanıyorum,doktorum ilk üç ay sabah akşam üç aydan sonra günde bitane doğuma kadar vurunacaksın dedi.bende mthfr c677t,mthfr a1298c,protrombin g20210a var ve hepsi de hetorozigot.bana normal doğum yapamazsın demedi,ama bunu bi kaç kişiden daha duydum sezaryen daha sağlıklıymış bizim açımızdan,bakalım benim doktorum ne diyecek.bebişim internete göre 4+5 teyzesi :) ilk doktor randevumuz perşembe günü.inşallah keseyi görürüz canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?