2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende ocaktan beri diyetteydim bende ara olarak yiyordum yine yiyiorum fındık ve badem ve bir kutu süt içiyorum muhakkak :)
kaç kilo vermiştin diyette ben 8 kilo vermiştim

aa ben yemiyorum iyi hatırlattın alayımda yiyeyimm

geçmiş olsun canım, inş. allah yardımcımız olsun hepsi geçer.

ınsallah canım :) moraller yuksek :)

canım sabah akşam mı kullanıyorsun sen kadın doomcu bana gunde bı tane yazdı clexane 4 mlg kullanıyorum

ben hoş daha hematologuma gitmedım 10-12 iğnem kaldı 12 gun sonra gidicem heyet raporuıu fldna cıkartcam

onun ıcın sende ne sorun var bende faktör 11 ve faktr 7 eksıklıgı bi de anti rombin antijeni 3 düşük çıkıyo

genetıkte de mthfr 677 c t heterozigot cıktı doktor nromal doğum yapamazsın kan kaybedersin dedi

sanada sölediler mi öle bişi bi de bebısın kaç haftalık :) benımbulantı fln yok henuz çook şükür :)

ay_she benimde aksine ateşim yüksek hep üşüyorum normalde sıcağı pek sevmem aksam battaniyeyle yattım ilk kez

bende ocaktan beri diyetteydim bende ara olarak yiyordum yine yiyiorum fındık ve badem ve bir kutu süt içiyorum muhakkak :)
kaç kilo vermiştin diyette ben 8 kilo vermiştim

canım ben 10 kilo veerdım 79 dum 69 a düştüm :)

ama doktorum kilo vermen lazım dedi gecen gun onun ıcın yıen hafıf bi dıyet yapıyorum 4-5 aylık olana kadar bebıs

65 e inersem bebegım ıcın daha faydalı olucak kilo risk demek benım ıcın su an :)

ben de sütümü yatmadan once ıcıyorum her akşam :) mutlaka

aa ben yemiyorum iyi hatırlattın alayımda yiyeyimm
.

ye canım can kan olsun bebişee :)

ay_she benimde aksine ateşim yüksek hep üşüyorum normalde sıcağı pek sevmem aksam battaniyeyle yattım ilk kez

ya ıste bende bi yanıyorum bi donuyorum atesıme bakıyorum hep aynı

ama bi ateş basıo yanıyo yuzum yanakalrım sonra bi üşüme gelıyo ısınamıyorum ,

su an usuyorum mesela :) :) :)

ben ilk zamanlar üşüyordum şimdi sıcaklıyorum dün saat 5 gibi iyice terledim resmen beni gören iş arkadaşlarım üşümüyormusun sen diye sordular hep

kızlar bu arada bebişlerimiz akrep burcu olacakk yandık :) biraz zıpır bir çocuk benim tanıdıklarım çok bilmiş bişiler ama çok tatlılar :)

kızlar bu arada bebişlerimiz akrep burcu olacakk yandık :) biraz zıpır bir çocuk benim tanıdıklarım çok bilmiş bişiler ama çok tatlılar :)

ay evet yaa ben yay ım akreple yay azbuccuk terstir emmee mesela ben akrep aradaslarımla anlaşamazdım

ama kayınvalıdem akrep anlasıyoruz sımdı :)

bi de doktor sezeryan olcan dedi bana eger öle olursa ekimin 15-20 si gibi alır benı sezeryana

o zamanda terazi olur eheueeu ama bılmıyrozu bakıcaz durumlar nasıl olcak :)

ben ilk zamanlar üşüyordum şimdi sıcaklıyorum dün saat 5 gibi iyice terledim resmen beni gören iş arkadaşlarım üşümüyormusun sen diye sordular hep

eheuehu aman canım dıkkat et sen gene de ama terelrsen üşütürsün sonradan :)

ayy grip olmak çok zor ya ebnh hala biraz hapsırıyroum hapsırdıkça kasıgım sızlıyo

Son düzenleme:

Sezeryan bu kadar erken dönemde belli oluyormu ki şaşırdım

selam kzılar bende hastaneden geldım aslında kendı doktorumda randevum haftaya crs ama bı kan tahlılı fılan yaptırayım dedım tek testle duramadım o da kucuk bı devlet hast oldugundan ultarsonda göremedı dedıo gelısmıs deıl bunlar erken oldugu ıcın goremedım dedı baska ultrasondan randevu evrdı o da ayın 12 sıne tuvaletıne sıkısıp gelcen dedı yuh dedım gelısmısı bu mu en ıyısı ben bun agıtmedyım haftaya kendı doktoruma dedım ama kan ve ıdrar sonuclarımı alcam tabı kendı doktoruma gostermek ıcın 5 tüp kan aldırlar yaa:44:

onun harıcınde bende bı halsızlık uyuma ıstegı varkı sormayın resmen mallastım ben ya töbe ama dun aksam 7 bucukta bı yattım sabaha kadar ıste bıde kucuk oglum var uzuluyom yavruma ıns bıranonce gecer su bulantı depresıf hallerde alsıırım sızde ne var ne yok

bende ayakta uyuyorum mide bulantısı gece uyandığımda ve sabahları kahvaltı yapana kadar oluyor haricinde çok şükür olmuyor ama başım çok ağrıyo ve çok uykum var akşam 8 de yatıom sabaha kadar deliksiz

canım ben fragmin 2 ml kullanıyorum,doktorum ilk üç ay sabah akşam üç aydan sonra günde bitane doğuma kadar vurunacaksın dedi.bende mthfr c677t,mthfr a1298c,protrombin g20210a var ve hepsi de hetorozigot.bana normal doğum yapamazsın demedi,ama bunu bi kaç kişiden daha duydum sezaryen daha sağlıklıymış bizim açımızdan,bakalım benim doktorum ne diyecek.bebişim internete göre 4+5 teyzesi :) ilk doktor randevumuz perşembe günü.inşallah keseyi görürüz canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Sezeryan bu kadar erken dönemde belli oluyormu ki şaşırdım

canım benım baska bi sorunum var daha hamıel kalmdan bellıydı cerrahı mudehale oncesı
yapılamsı gereken ıslemler var onun cıın doğpumun kontrol altında olması gerekıyor ve nromal yapmam
yasak doktorumdan habersiz diş çektirmem dahı yasak.onun için kan kaybı yasamam için sezeryan
ama degerelrım çok iyi olur bebegım çok iyi olur hastalıgım alevlenmezse yanı herseyım nromal olursa normal
doğum yapmayı cok ısterım ama olucak gibi gozukmuyo....kaybettıgım bebegımı nromal olrk doğurdum
hastalıgım bellı değildi henuz ve büyük tehlıek atlattım yanı Allah korusun benım sağlıgımda tehlıkeye gırıyo

anladım canım Allah sağ sağlim bebişlerimize kavuşuruz inşallajh

kizlar benim bat 4 martti.1 martta lekelenmeler oldu cok az olunca test yaptim pozitif cikti.5 martta aile hekimine gittim 72cikti hcg.doktor haftaya carsamba gel yine olcelim tam kesin olsun dedi.sizin hcg kac cikti benimki cokmu dusuk? bide lekelenme olunca acaba kimyasal gebelikmi diyom.gerci lekelenme yok 2 gundur.

canım uyku konusudna bend eöyleım kafayı bi koydummu uyyorum saatlerce :)

canım akrıdnan mı baktı ultrasoın senın bebeıs buyuk gozukrudu o baya eksı bi ult aletı sanırırm
ay o idrara sıksıma die bi olay kalamdı kı artyık bakırelere bakıoalr öle
ısnallah kendı doktoruna git canım aa şaşırdım :)

canım mthfr 1298 hafif olanıymıs ama g20210a yı ılk kez sende duyuyorum
677 ct lermz aynı zaten sende fgaktörlerde sorun cıkmadı mı benım gfaktçrler düşük ya hep bi de anti trombin antıjenım
bakıldı mı sneın o degerlerıen ? ben henuz hematologuma gitmedım son gittiğimde hamıel kalrı kalmaz bi kadın doğumcuya git
iğnenı yazır demıstı normalde aspirin kulalnıyorum ama gebelıkte ıgne ıste

inşallah 10-12 gun sonra hematologuma gıdıcem bakalım ne dıcek iğneye senın iğnende değişikmıs
send etoplamda 4 ml alıson gund e2 milden 2 iğne aynıs ayılrı
canım bana kadın doğumcu sölemedı hematologum daha teshısı koydugu an söyledi yasak üzülerek söyluyorum
ama senı oracıkta kaybederiz bebek de belkı kurtulur benı yanlsı anlama senı uyarmak cıın söyluyorum
durumun riskli dedi....safra kesesi amelıyat ı oldum ben ondna önce 4 ünite faktör ilavesi yaptılar.
sonra alındım amelıyata sonrada sık sık kotnrol ettıler. böyle ıstee

inşallah sağlıkla kucaklarız bısde bebekelrımızı daha once kaybın var mı senın hastalıgını nasıl analdıalr ?

kızlar ben de akrep burcuyum,kısmet olursa kuzucuğumla aynı burç olucaz yani.şöyle izah edeyim : bebişlerimizin çenesi çok kuvvetli olacak,herşeye bir yorumu olan hazır cevap,zeki ve espirili olacaklar.kesinlikle haklarını yedirmeyecekler kimseye.girdiği her ortamda kendini hemen hissettirecek ve ilgileri üstüne toplamayı başaracaklar.ama kızdı mı fena kızacaklar,dediğim dedik olacaklar ve doğru bildiklerinden asla şaşmayacaklar.fakat bir o kadar vicdanlı ve yardımsever,anneye baya saygılı evlatlar olacaklar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…