merhaba arkadaslar ben rose26 yasindayim iki yillik evliyim son bir yildir bebis icin ugrasiyorum hic bi sorun olmamasina ragmen beklemeye devam modundayken daha dun guzel bi gelisme yasadim kendi kendime psikolojiktir kesin dye hic ihtimal vermeme ragmen reglim gecikince test yaptim ve dun ogrendim kan ve idrar testinden sonra hamis oldugumu..
ve henuz keseyi gorme asamasinda degilim nasipse pztesi gorulebillirmis bakalim:18:
ben ekim ayinda bi tane dusuk yaptigim icin bu kez haliyle evhamliyim hemen havaya girmek istemiyorum ama o kadar yolunu gozledim sonucta kipir kipir olan oteki yanima soz geciremiyorum Allahim insaallah bu kez saglikla bebegimi kucagimda gormeyi nasip eder bana ve tum hamislerimize....
dayanamadim netten hesaplayicilara baktim ve tahmini dogum tarihi 1 kasim gorununce kendimi burda buldum
bakalim bu kez nasil bi surec bekliyo beni insaalah hersey yolunda gider ve burda sizinle yazismaya devam ederiz
gelismeler oldukca yazarim ins. opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin...
ay pardon 28 ocak olucak şubat yazmışım:40
kızlar beklenen doğum 3 kasım gibi ama ekim sonuda olabilir :) ben iki tarafada yazıyorumm 27 yaşındayım
22 şubat ve 24 şubat kan testlerime göre hamileyim ve tahmini kasımın ilk hastasına denk geliyor. ancak haftaya 7sinde gideceğim doktora şuan birşey görmeden inanamıyorum.
beklenmedik bir misafir oldu çok güzel oldu ama hala şoktayım
yeni gelen arkadaslar hosgedlınız
hamılelıgınız hayırlı olsun ıns sag saglım bebıslerınıze kavusursunuz
Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]:44:[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]31[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] :) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]niltt[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Salı günü ilk muayene [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
merhaba bayanlar
bende kasım annesi olucam inşallah. Muhtemel doğum tarihim 4 kasım benide listeye eklermisiniz özel mesaj atmalımıyım
yaşım:31
sat : 29/01
Muhtemel doğum tarihi: 4 kasım
Kilom : 59
kızıma kardeş geliyor
selam arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah rabbimin izniyle benim sat 28 şubatdoğumum 3 kasıma geliyo
fakat ben endişeliyim çünkü iki ay arayla iki düşük yaptım bunuda kaybetmekten çok korkuyorum bugün doktoruma randevu aldım salı günü için inşallah bende sağlıklı bir bebiş daha kucağıma alırım ha bu arada benim 16 aylık bir kızım var rabbim onada sağlık versin
merhaba arkadaslar ben rose26 yasindayim iki yillik evliyim son bir yildir bebis icin ugrasiyorum hic bi sorun olmamasina ragmen beklemeye devam modundayken daha dun guzel bi gelisme yasadim kendi kendime psikolojiktir kesin dye hic ihtimal vermeme ragmen reglim gecikince test yaptim ve dun ogrendim kan ve idrar testinden sonra hamis oldugumu..
ve henuz keseyi gorme asamasinda degilim nasipse pztesi gorulebillirmis bakalim:18:
ben ekim ayinda bi tane dusuk yaptigim icin bu kez haliyle evhamliyim hemen havaya girmek istemiyorum ama o kadar yolunu gozledim sonucta kipir kipir olan oteki yanima soz geciremiyorum Allahim insaallah bu kez saglikla bebegimi kucagimda gormeyi nasip eder bana ve tum hamislerimize....
dayanamadim netten hesaplayicilara baktim ve tahmini dogum tarihi 1 kasim gorununce kendimi burda buldum
bakalim bu kez nasil bi surec bekliyo beni insaalah hersey yolunda gider ve burda sizinle yazismaya devam ederiz
gelismeler oldukca yazarim ins. opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin...
merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar kasım annesi olucam bende inşallah.Daha önce 4.5 aylık oğlumu kalp atışının durması nedeniyle kaybetmiştim. İnşallah bunu kucağıma alırım. Doğum yapacağım tarih 5 kasım
yaşım:32 sat : 30 Ocak
Beklenen doğum tarihi: 5 kasım
Kilom : 75
benimde 5.5 yaşındaki kızıma kardeş geliyor inşallah
kızlar beklenen doğum 3 kasım gibi ama ekim sonuda olabilir :) ben iki tarafada yazıyorumm 27 yaşındayım
Selam kızlar bende tam emin olmamakla birlikte 2012 Kasım annesi olacağım galiba.
Salı günü ilk muayene mi olacağım.
Son reglime göre 4+6'yım..
Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
22 şubat ve 24 şubat kan testlerime göre hamileyim ve tahmini kasımın ilk hastasına denk geliyor. ancak haftaya 7sinde gideceğim doktora şuan birşey görmeden inanamıyorum.
beklenmedik bir misafir oldu çok güzel oldu ama hala şoktayım
Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]31[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]niltt[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Salı günü ilk muayene [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teachercnn[/td]
[td]27[/td]
[td]mersin[/td]
[td]57[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ensarnaz[/td]
[td]24[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar bende varımhepinizi tebrik ederim. Allah ım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder. 4+6 benim. muhtemel doğum tarihi 4 kasım görünüyo.
dur ayşecim bilgilerimi vereyim beni de ekle.
mersin
57 kg
29ocak sat
yaş27
Allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bi duygu
slm kızlar benimde ikinci bebişim olacak bu 20 aylık bi beklemein sonunda kavustum bebişime...benim satım 02.02.2012 beklenen doğum tarihim 08.11.2012 yasım 30....inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız...dün baktırdım ben kanda adetimin bir gün gecikmesiyle b hcg 65 çıktı sizi kaç çıktı sonuçlar...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2011 Kasım anneleriydik bizzzz
topic i görünce bi fena oldum
TADINI ÇIKARTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tskler beni listeye eklmişsiniz burada yasaıgım şehir zonguldak kilo 85...kızlar bende bas agrısı ve birdeiştahsızlık ve mide bulantısı var hiç bir şey yiyemiyorum kasık agrılarımda oluyor bazen sizde nasıl belirtiler.......
ay _she seninle aramızda bir gün var :)) senin ilk bebeğin mi ...benimki 2. ilki sezarysndi buda sanırım öyle olur...
kızlar mrb,
bende pcoluyum 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıl bebek istiyorduk ben ilaç falan kullanmadım doktorum tedaviye başlama istiyordu ama ben erteliyordum.en son 10 şubatda gittim adetim yine 1 ay gecikmişti en son 23 aralıkta adet olmuştum. neyse hem ultrasondan baktı hem kan testi negatif gebelik yoktu. benim yumurtalıklar pcolu ama hormonlarım normal eşimin testleride çok iyi olmasada idare eder. ben eylül - ekim ve kasımda 15 er gün soğan kürü yaptım aksatmadan eşimede içirebildiğim kadar keçiboynuzu kürü evde kendim hazırlıyordum. birde geceleri eşime armut pekmeziyle taze böğürtlen suyu içirdim. biyerden duymadım ablam yapmış bende şifa olsun diye içirdim. neyse doktor bana 10 şubatda farlutal verdi adetim gelsin diye adetim bittikten 5 gün içinde de rahim filmi çekilecekti belki tüplerim kapalıdır diye sonra işte tedviye başlıcaktı. ben içtim farlutai 16 sında bitti ilaç 9 gün geçti hala yok adetim gelmedi ama bu arada bebek falan gitti aklımdan ben artık hani tüplerim kapalı benim açılacak modundayım. 24 ü sabah kalktım işe gitmedn evde idrar testi vardı dur yoktur ama bakayım dedimm aaaaaaaa bi baktım çift çizgi gidiyom geliyom bakıyom gittim oturma odasına salya sümük hiçkıra hıçkıra bi güzel ağladım eşimi aradım işteydi hamileyim diyorum yok test yanlıştır diyo, neyse arkadaşlar şuan 1 aylık hamileyim. sizinle bu deneyimimi paylaşmak istedim. dualarınızı benden esirgemeyin. rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nsaib etsin inşallah.
canım benide listeye eklermisin... yaş 30 tahmini doğum 1 kasım şehir denizli çok mutlu :) ilk bebek
Hanımlar hamilelikleriniz hayırlı olsun... İnşallah sorunsuz bir hamileliğin ardından kolay doğumlarla sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi...
Ben ekim 2011 annesiyim ama kasım 2012 de hala olacağım...))
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
EMANETİN VAR RABBİM.. SEN KORU ONLARI
arkadaşlar benide topiğe eklermisiniz ben denedim ama olmadı
ben 24 yaşındayım 21 mart 1988 doğumluyum
sat 28 şubat beklenen doğum tarihim 3 kasım
eklerseniz sevinirim
ayy hepinize hayırlı uğurlu olsun bende 2011 kasım annesiyim 14 kasımda oğluşa kavuştum.hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler dilerim.hamileliğin keyfini çıkarın bol bol zaman çok çabuk geçiyor :))
mrb kızlar. nasıl gidiyor bebişlerle aranız nasıl? ya benim arada çok feci kasıklarım ağırıyo. geçen hafta sık sık ağırıyodu. bu hafta daha az oluyo ama bi geldi yetiyo valla. sizde nasıl durumlar. bu arada bugün başımda hafif dönmeye başladı ya.
Allah tan mide bulantısı falan yok
sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?