2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yeni gelen arkadaslar hosgedlınız
hamılelıgınız hayırlı olsun ıns sag saglım bebıslerınıze kavusursunuz

teşekkür ederim.
inşallahh hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.

aramıza hoşgeldin canım ne güzel kalabalıklaşıyoruz, Allah gönlüne göre versin

ay pardon 28 ocak olucak şubat yazmışım:40

hoşgeldin

kızlar beklenen doğum 3 kasım gibi ama ekim sonuda olabilir :) ben iki tarafada yazıyorumm 27 yaşındayım

hoşgeldin

hoşgeldin

yeni gelen arkadaslar hosgedlınız
hamılelıgınız hayırlı olsun ıns sag saglım bebıslerınıze kavusursunuz

hoşgeldin

kızlar herkese ayrı ayrı hoşgeldin demek istedim ne güzel hergün birimiz daha öğrenip buraya geliyor galiba
benim 2. bebeğim olacak, 6 yaşında kızım var yarın doğum günü 7 yaşına giricek
çalışıyordum işten ayrıldım tekrar çalışıyımı derken bebek bize büyük süpriz oldu çokkk mutluyuz
yaşım 31 ilk 25 yaşında anne oldum ondada çok heyecanlıydım şimdide öyle

kızlar sizi ekledim eksık yerleri bildirirsenız doldururum :)

hayırlı olsun canım hoşgeldın :) ekledım listeye :)

canım ınsallah bi sorun yaşamazsın ben de ıkjı bebegımı kaybettım azbucuk ben de diken üstündeyım
ama çok şükür şu an gayet iyiyiz 6 haftalık olunca gidicem ben de doktoruma tekrar ınsallah iyi şekılde
görürüz 3+6 da gittim iyiydi ve kese olusumu başlamıştı ınsallah kalp atıslarını da görürürz :)

hayırlı olsun bekleip bekleip de gelınce öle oluyor cidden bunu anladım ben bu sefer :)
doktora ne zmaan gidiceksın sanırım kese gozukur ama hem ekse hem kalp atısını bi arada görmek için
beklıyosun sanırırm ınsallah hakkımızda hayırlısıolur canım hoşgedın :)

merhaba hoşgeldın canım basın sağolsun ileri ayalrda bebek kaybetmek çok acı ben de kızımı 7 aylıkken
kaybettım nromal doğum yaptım Allah ım kımseye yasatmasın çok zor ınsallahh
bu sefer sağlıkla kucakalrızz

kızlar beklenen doğum 3 kasım gibi ama ekim sonuda olabilir :) ben iki tarafada yazıyorumm 27 yaşındayım

merhaba hoşgeldın canım benımkıde bğyük ıhtımal ekımde olucak ama adet yerını bulsun dedim :)
sezeryan olucak hemofıulılı oldugum ıcın ekımın ortası gibi olur tahmınımce doğum kısmet belkı hıc sorun olmıycak
normal yoldan doğurucam belli mi olur :) hayırlı olsun canım

Selam kızlar bende tam emin olmamakla birlikte 2012 Kasım annesi olacağım galiba.

Salı günü ilk muayene mi olacağım.
Son reglime göre 4+6'yım..

Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

hoşgeldın canım hayırlı olsun ınsalah sağ salşim kucaklarız bebeıslerımızı :)

canım hyayırlı olsun hoşgeldın sen emın olmak ıstıyorum dediğin için eklemedım listeye inşallah
muayenene git sonra güüzel haberlerinle beraber ekleyelım :)

kızlar belirti neym yaşayan var mı benım gecen gebelıgımde aylaaarca bulantım olmsutu
gene başliycakdiye korkuyorumm acıkcası sabahları az az bulantım oluyo çok diil sonra gecıo
ama baş ağrısı var fena öğleden sonra ayyuka çıkıyo bi de basım dönüyo
ağrıdan sanırım

kızlar bende varım hepinizi tebrik ederim. Allah ım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder. 4+6 benim. muhtemel doğum tarihi 4 kasım görünüyo.
dur ayşecim bilgilerimi vereyim beni de ekle.

mersin
57 kg
29ocak sat
yaş27
Allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bi duygu

Son düzenleme:
slm kızlar benimde ikinci bebişim olacak bu 20 aylık bi beklemein sonunda kavustum bebişime...benim satım 02.02.2012 beklenen doğum tarihim 08.11.2012 yasım 30....inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız...dün baktırdım ben kanda adetimin bir gün gecikmesiyle b hcg 65 çıktı sizi kaç çıktı sonuçlar...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2011 Kasım anneleriydik bizzzz
topic i görünce bi fena oldum
TADINI ÇIKARTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ekledım kızlarr :)

hoşgeldın canım hayırlı olsunnn ınsallah sağ salim malırız kucaklarımıaaa :) :) :)

canım hayırlıolsun hoşgeldın ooo ıkıncı bebıs hem de :) topikte cogunun ıkıncı bebıs maşallah :)
ınsallah sağlıkla alırız kucagımıza hepımzz :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2011 Kasım anneleriydik bizzzz
topic i görünce bi fena oldum
TADINI ÇIKARTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inşallah sorunsuz gecırrırz ayarımıza da tadını doyaa doyaa ckarırız canım :)

2013 kasım annelerıne ben de aynısını yacem eheueheuee ınsallah o zmn gelsınde bı

tskler beni listeye eklmişsiniz burada yasaıgım şehir zonguldak kilo 85...kızlar bende bas agrısı ve birdeiştahsızlık ve mide bulantısı var hiç bir şey yiyemiyorum kasık agrılarımda oluyor bazen sizde nasıl belirtiler.......

ay _she seninle aramızda bir gün var :)) senin ilk bebeğin mi ...benimki 2. ilki sezarysndi buda sanırım öyle olur...

kızlar mrb,
bende pcoluyum 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıl bebek istiyorduk ben ilaç falan kullanmadım doktorum tedaviye başlama istiyordu ama ben erteliyordum.en son 10 şubatda gittim adetim yine 1 ay gecikmişti en son 23 aralıkta adet olmuştum. neyse hem ultrasondan baktı hem kan testi negatif gebelik yoktu. benim yumurtalıklar pcolu ama hormonlarım normal eşimin testleride çok iyi olmasada idare eder. ben eylül - ekim ve kasımda 15 er gün soğan kürü yaptım aksatmadan eşimede içirebildiğim kadar keçiboynuzu kürü evde kendim hazırlıyordum. birde geceleri eşime armut pekmeziyle taze böğürtlen suyu içirdim. biyerden duymadım ablam yapmış bende şifa olsun diye içirdim. neyse doktor bana 10 şubatda farlutal verdi adetim gelsin diye adetim bittikten 5 gün içinde de rahim filmi çekilecekti belki tüplerim kapalıdır diye sonra işte tedviye başlıcaktı. ben içtim farlutai 16 sında bitti ilaç 9 gün geçti hala yok adetim gelmedi ama bu arada bebek falan gitti aklımdan ben artık hani tüplerim kapalı benim açılacak modundayım. 24 ü sabah kalktım işe gitmedn evde idrar testi vardı dur yoktur ama bakayım dedimm aaaaaaaa bi baktım çift çizgi gidiyom geliyom bakıyom gittim oturma odasına salya sümük hiçkıra hıçkıra bi güzel ağladım eşimi aradım işteydi hamileyim diyorum yok test yanlıştır diyo, neyse arkadaşlar şuan 1 aylık hamileyim. sizinle bu deneyimimi paylaşmak istedim. dualarınızı benden esirgemeyin. rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nsaib etsin inşallah.
canım benide listeye eklermisin... yaş 30 tahmini doğum 1 kasım şehir denizli çok mutlu :) ilk bebek

Hanımlar hamilelikleriniz hayırlı olsun... İnşallah sorunsuz bir hamileliğin ardından kolay doğumlarla sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi...
Ben ekim 2011 annesiyim ama kasım 2012 de hala olacağım... ))

canım ben de de çok baş agrısı var bugunde sabah hafıf ahafıf kaskalrım agrıyordu smdı gectı
mide bulantım acıkınca ve sabahalrı oluyo genedle hafif bi de ara ara basım dnüyo o kadar
çok rahatsızlıgım yok bu hamılelıgımde cok sukur ya da henuz erken bilemıyorum beklıycez :)

tmm canım yenı bılgılerınıde eklıyorumm :)

ay _she seninle aramızda bir gün var :)) senin ilk bebeğin mi ...benimki 2. ilki sezarysndi buda sanırım öyle olur...

evet canım 1 gun var aramızdaa :)

benım 3. gebelıgım ama ınsallah ılk bebegım olucakk sağlıklı bi gebelık gecırırısem ınsallah

daha once ıkısını de kaybettım karnımdayken kalpleri durdu biri 10 hafta biri 7 aylık normal dğum yaptım

sonra hemofılılı oldugumu öğrendık aratırmada normal doğum yapmam yasakladdı sımdıde iğne vurunuyorum ger gun

clexane doğum da ınsallah sezeryan olucak işnşallah sağlıklı bı gebelık gecırırzz canım :)

Allah bağışlasın ardeş gelıyo hee :)

canmmmm cok mutlu oldum ben de aynen öyle oldu ınanamadfım gidip gelıp baktım testte aayy pzitiff

eşim ınanmadı benımde doktora gitttim hemen keseyıde gördük çok şükür :) esımde ınandı eehehe :)

inşallah sağlıklı bir gebelık gecırıp kucakalrımıa alırızz :)

tesekkurler :) ayy ne güzel ben de teyzeyım hala olmama daha coook var :)

ama teyze olmak muhtesem bi duygu :) emınım halalık da öledir :)

arkadaşlar benide topiğe eklermisiniz ben denedim ama olmadı
ben 24 yaşındayım 21 mart 1988 doğumluyum
sat 28 şubat beklenen doğum tarihim 3 kasım
eklerseniz sevinirim

ayy hepinize hayırlı uğurlu olsun bende 2011 kasım annesiyim 14 kasımda oğluşa kavuştum.hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler dilerim.hamileliğin keyfini çıkarın bol bol zaman çok çabuk geçiyor :))

mrb kızlar. nasıl gidiyor bebişlerle aranız nasıl? ya benim arada çok feci kasıklarım ağırıyo. geçen hafta sık sık ağırıyodu. bu hafta daha az oluyo ama bi geldi yetiyo valla. sizde nasıl durumlar. bu arada bugün başımda hafif dönmeye başladı ya.

Allah tan mide bulantısı falan yok

sizde durumlar nasıl

arkadaşlar benide topiğe eklermisiniz ben denedim ama olmadı
ben 24 yaşındayım 21 mart 1988 doğumluyum
sat 28 şubat beklenen doğum tarihim 3 kasım
eklerseniz sevinirim

canım ekledım topiğin ilk sayfasında bakabılırsın eksık bılgılerını ıse doldurup düzeltebılırım :)

Allah bağışlasınn ınsallah bızde kavuruzu bebekelrımıze zmana hıc gecmıcek gibi gelıyo :)
şu ilk 12 hafta gecse gerısı gelıoda ahh ahh :)

canım kasık agrım var benım bugun bıraz bulantım cokk sukur yok ve acaip akıntım var ya

gecen gebelıgımde olmamıstı pek hoş çok kanamam oluyodu ondan olblr

sende akıntı var mı ??? kasık agrısı dınlenınce gecıo dün dıssrdaydım cokk yoruldum mondan

bugun agrıdı benım sanırım bi de acaip uyku halı cöküoo aman aman :)

Merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse kasım 2012 annelerinden olucam şuan da 4+2 yiz perşembe günü doktora gidcem sizce keseyi görebilirmiyiz yada kalp atışı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…