2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım eline sağlıkk kilom 63 çanakkale :)

canım ne guzel artmışş maşallahh :) oh hastanede olmak guselmıs cidden :)

ben iyiyimm de işte iğnelerım var her gün vurunuyorum pıhtılaşma bozuklugu var bende hemofili

hergun iğne kullanmam gerekıyor dün akşam iğne yaparken kasa mı denk geldı ne bi şişti kızardı

o acıdı az bucuk bi de çok uykum oluyo yaa :) onun dısında ıyıyım :) senın nsl gidio

eklıyorum canım hoşgeldın Allah bagıslasın canım ıkısınıde :) sğallıkla gelir inş bebecıklerımıss :)

ben bu perşembe gidicem işte dayanamıyorum çok merak ediyorum bakalım inşallah görürüm

görürüsün canım ınşallah kese gozukur snaıyorum :)

günaydın tüm anne adayları.....

günaydın canım :)

tatlım eline sağlıkk kilom 63 çanakkale :)

rica ederimm :)

kızlar dün manavdan ekşi elma aldım bulantılara çok iyi geliyor tavsiye ederim :)

canım başladı mı ki bulantılarınn benım daha baslamadı çook şükür :)
sabahalrı az oluyo ama gecıyo kahvaltı yapınca :)

zeytınde ıyı gelıyo bulantıya

güncellendiii

canım başladı mı ki bulantılarınn benım daha baslamadı çook şükür :)
sabahalrı az oluyo ama gecıyo kahvaltı yapınca :)

zeytınde ıyı gelıyo bulantıya

güncellendiii

adet zamanıma 3 gün varken bulantılarım başladı :) ordan anladım bişiler olabilme ihtimalini geçen haftasonuna kadar bayağı bulanıyordu ama dünden beri biraz daha iyi. yemekleri güzel güzel yiyorum sonra doru lavobaya

kızlar benı akşamalrı ateş basıyo ya nası diyeyım yanıyo böyle yuzum ellerım boynum

atesımı ölçüyorum nromal 34,5 fln cıkıyo

ama çok rahgatsız edıyo benı sizde de varmı bu durum 3. gebelıgım ılk kez böle bişi yasıyorum

ayy canım ya çok üzüldüm ınsallah artmaz bulantılar çok fena oluyo hayattan sogtuyo ınsanı :)

ben bu sefer bulantısız bi gebelık dılıyorum ınsallah

tatlım senin 3. gebeliğin miii maşallah diyorum sana yaşında 24 benim daha ilkk :)

canım 3. ama ılk bebegım olucak ılk ıkısını kaybettım ben 10 haftalık ve 7 aylık

karnımdayken kalpleri durdu hemofılı varmıs bende iğne kullanıyorum sımdı hergun

3. gebelık ama ılk bebeıs olcak ınsallahhhh

ahh bitanem anladım canım, geçmiş olsun moralini bozma inş. bu sefer olur canım benim.

ahh bitanem anladım canım, geçmiş olsun moralini bozma inş. bu sefer olur canım benim.

inşallah canım bu sefer umutluyum ya :) genetıkte hematolojıde tahlıllerım yapıldı

sorunlar anlaşıldı ilaclarımı kullanıyorum vekullandıgım ılaöların faydasını da goruyroum yanı

gevcen gebelıkelrımde ılk haftalarda göremedıgımız yanı gec gordugumuz keseyı bu sefer erkenden gördük

inşallah kalp atısını da zamanında görürüsek büyük bi olayıda atlatmış olucaz :) inşallah 7 haftalık olunca

hematologuma gidicem testlerımı yapıcak aynı yerde kadın doğumcum onada gozukucem kalp atısınıda görrürüz ıns.

heyet raporumu cıkartıp iğnelerımı de alıcam ınsallah Allah ım bu sefer sağlıkla nasib eder ınsallah

benim 6+5 miş kese de 16,3 ama kalp atışı için 15 günsonra dedi.sizce sorun olabilirmi

kızlar ben çok üşüyorum elim ayağım buz kesiyor

inş. canım herşeyin yolunda gidiyorsa neden olmasın değilmi moralimizi yüksek tutmak en iyisiii :) inş. hepimiz görürüz canım.

benim 6+5 miş kese de 16,3 ama kalp atışı için 15 günsonra dedi.sizce sorun olabilirmi

ben geçtiğimiz cumt gittim 5+2 idi. dr bana cumt. gel o zaman duyarız dedi inş. duyarız canım, normaldir sanıyorum.

kızlar ben çok üşüyorum elim ayağım buz kesiyor

ayy ben de yaa akşamları ates basıo

sabahalrı donuyorum bu nası bişeyy

kızlar bu arada badem fındık ceviz flm yemeye basladınzı mıı

ben sabhaalrı 11 gibi yıyorum sizde yıyın hem sizin hem bebısınız ıcın :)

öncesınde dıyet yaptıgım ıcınz aten yıyrodum ama sımdı bebişime kan can olsun dıye yıyorum

canım seninle aynı durumdayız.bende de pıhtılaşma problemi var,hergün iğne kullanıyorum sabah akşam.hangi iğneyi kullanıyorsun ve sen kendin mi yapıyorsun iğneleri.ben kendim yapıyorum göbekten ama bacağa yapayım diyorum yer kalmadı çünkü göbekte.hayırlısı canım yaaa inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.herşey onlar içinbir de bende aşırı bir iştahsızlık başladı.hiçbişey yemek istemiyor canım,sabah kahvaltıyı zor yaptım,bulantılarım da başladı hafiften.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…