2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hala doktora gidip bebeğimi görmedim ama yaptığım idrar testinde pozitif çıkınca iyice inandım ve bugün eşimede söyledim.:)

yaş. 26
kilo.50
sat. 30 ocak
beklenen d.tarihi : 5 kasım
şehir. istanbul

bendede sadece kasık ağrısı ve bol akıntı var. şuan 5+0 olmam lazım. inşallah çarşamba günü kesemiz görünür..

Liste için bilgilerimi vermemişim afedersiniz.

Yaş 30
Kilo 55

şehir İstanbul
sat 28.01.2012

Tahmini doğum tarihi 3 Kasım

İlk bebişim salı günü dr a gideceğim kısmetse

Teşekkürler...

kızlar dr a gidipte keseyi gören oldu kaç günlükken görünür ben 5 hafta dolunca cuma günü gitmeyi düşünüyorum....kan testi yaptırdınız mı kanda degerler kaç çıktı benim 4+1 iken deger 65 çıktı.......

gercekten zaman gecıcek mı ya:44:bana hıc gecmıycekmıs gbı gelıyor cunku cok zorlanıyorum

hayırlı olsun hamılelıgın bende 31 yasındayım sen ara vermıssın 2 ncıye nasıl zor oluyo mu valla ben psıkolojıkman cok zorlanıyroum ayrıca mıde bulanılarım da var kusma yok ama herseyden ıgrenıp tıksınıyorum yaa

gunaydın kızlar bı suru hamıs gelmıs ne guzel hepınız hosgeldınız

günaydın arcak81

evet arası 6 yaş odu ama kızım çok mutlu inşallah sonuda böyle gelir kardeşimi ben sallıcam bezini ben getiricem annecim sana çok yardım edicem falan diyor inşallah bebek doğduğunda işler değişmez :)

bende bulantı yok henüz başlamadı sanırım kızımda aşırı derecede olmuştu
bende doktora gitmedim ben geçen hafta kan testi yaptırdığımda 132 çıktı adetim 1 gün geçmişti , dr gitmeyi biraz ertelemek istiyorum gittiğimde inşallah kalp atışlarını duymak istiyorum

canım hayırlı olsun :) ben 3 hafta + 6 da gitmiştim doktora ççooook şükür kesemızı gördük :)
doktorda bekelmıodu ama mınnak bi kese gördük kan testı yaptırmadım canımm :)

hayırlı olsun canım senı de ekleyım listemıze baya kalabalıklaştık :)

Liste için bilgilerimi vermemişim afedersiniz.

Yaş 30
Kilo 55

şehir İstanbul
sat 28.01.2012

Tahmini doğum tarihi 3 Kasım

İlk bebişim salı günü dr a gideceğim kısmetse

Teşekkürler...

estf hemen yenıden düzenlıyorummm canım :)

Merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse kasım 2012 annelerinden olucam şuan da 4+2 yiz perşembe günü doktora gidcem sizce keseyi görebilirmiyiz yada kalp atışı çok merak ediyorum

hayırlı olsun canımm belli olmaz gelısıme göre ne zmana gorulru ama

genelde 5 haftada kese 6-7 haftada kalp atısı gozukmesi

lazım diye beklıyro doktorlar :)

ekledım kızlaar :)

beni eklememişsiniz listeye

ekledım canımm :)

günaydın canım evet testi yapan gelıo :) :) :)

ıns oyle olur canım benım oglum kucuk bakalım napıcaz:26:
ben sızden ondeyım bıraz ama bende gıtmedım doktora calsıtıgım ıcın senın gıbı hepsını bıranda gormek ıstıyorum ınsallah
bulantılarda 8.haftada en yuksek sevıyede oluyormus yandık dı ne yandık asırı olursa:18:14 ncu haftada da gecıyormus genelde

merhaba canım 26 yasındayım kütahyada yasıyorum kilo:58 sat:26 ocak 2012 muhtemel dogum tarihim 1 kasım ilk bebişim olucak inşallah eklersen sevinirim..

Merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse kasım 2012 annelerinden olucam şuan da 4+2 yiz perşembe günü doktora gidcem sizce keseyi görebilirmiyiz yada kalp atışı çok merak ediyorum

canım ilk başta bebişin hayırlı ugurlu olsun...kese genelde 5haftada gözüküyor kalp atısıda 6.hafta baslıyor..bende 5+5 günlük hamileyim keseyi gecen cumartesi gördük kalp atısını haftaya duyarız dedi ama ben 13 gün sonra gidicem 7.haftamda net olsun diye inşallah duyarız ve sagsalım bebişlerimizi kucagımıza alırız...

selam kızlar ben de varım. cumartesi gördük çift çizgiyi ve bu perşembe doktor randevumuz var

yaş 27
kilo 61
sat 2 şubat
beklenen doğum tarihi 8 kasım
şehir giresun

internete göre şuan 4+4 üz. baklalım doktorumuz ne diyecek.rabbim hepimize sağlıkla ve sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba canım 26 yasındayım kütahyada yasıyorum kilo:58 sat:26 ocak 2012 muhtemel dogum tarihim 1 kasım ilk bebişim olucak inşallah eklersen sevinirim..

hoşgeldın canım hayırlı olsun listeye ekleıdm
sağlıkla kucakalrız ınsallahh :)

hoşgeldın canım hayırı olsun aramızda 1 gün :)
sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah ben gecen hafta gişttim keseyı grorduk 6-7 haftada tekrar gidicem
kalp atısı ıcı ınsallah goruruzz :)

merhaba bende araniza katilmak istiyorum

16 aylik bir oglum var ve tekrar hamile oldugumu ogrendim (plansiz bir gebelik)ama hayirlisi olsun ne yapayim sevinemedim bile.
son adet tarihim
26 ocak 2012
tahmini dogum tarihi 1 kasim ama oncede gelebilir oglumda 2010 29 ekim dogumlu kader iste planlasam bu kadar olmazdi yani.kimbilir ikinci bebegimde o tarihte dogar belki:)

yasim 26

bu arada 5 hafta 4gunluk internetteki hesaplamalara gore henuz doktora gitmedim randevu aldim ayin 15 gidecem .gebelik testi positif cikti evde yaptim.yurtdisinda yasiyorum burada isler biraz yavas ilerliyor.kilomu eklemeyi unutmusum 55 kiloyum

Son düzenleme:
ay_she iyi geceler bugün ikinci kez kanda baktırdım gebeliğe...ben hastanede calışıyorum o yüzden rahatım çok şükür istedigim anda takip ediyorum 4+1 iken 65 di degerim bugün 4+4 iken deger 300 e çıkmış çok şükür bugün sonucu alınca bir kez daha sevindim...bu arada tabloya benim yasımı yanlı girmişsin canım yasım 30...ve 2. bebişim geliyor benim...sen nasılsın bu arada

kızlarr mrh bende kasım annelerinden
7 yaşında bir oğlum var kısmet olursa inşlh hayırlısıyla 2. yolda
sat 7 şubat
yaş; 26

ALLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLH

ben bu perşembe gidicem işte dayanamıyorum çok merak ediyorum bakalım inşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…