2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kasım annelerinde doğum yapmayan bir tek ben kaldım sanırım.herkes bebişini kucağına aldı.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım.40+5 te yani yarın suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz.sabah 8 de hastanede olucam.neler olacak ne kadar sürecek korkuyorum kızlar...keşke kendiliğinden gelseydi sancılarım.üstelik 1 haftadır kabızlık şikayetim var 4 gündür de hiç çıkamadım tuvalete.sıkıntıdayım.lavman bile işe yaramayabilir diye düşünmeye başladım.

taze anneler hepınızın gozu aydın saglıklı uzun omurler dılıyorum bebıslere... istanbuldaki anneler için ücretsiz yenı dogan bebek çekimi yapıyorum. bebek ve dogum fotografcısıyım. arsıv olursturmak ıcın cekım yapıyorum.. ilgilenenlerle gorusebılırız.. bebeklerınızın ılerde guzel fotografları olsun ıstersenız bu fırsatı kacırmayın..

Ben de okuttum Mevlüt'ümuzu biz de 13 günlük olduk inanamıyorum kizlar.
Applepay arabalarımız aynı Umarım memnun kalırız cok araştırıp aldım ben de.

Aynen:) Tahin helvası, tahin pekmez, yaban mersini, meyve kompostosu, üzüm hosafi... Bol bol humana still tea...
Maşallah diyeyim, Allah hepinizin sütunu arttırsın

Bebegini kucagina aldiginda cektigin butun skintilari unutacaksin
merak etme
insalah dogumun cok kolay gecer
Allah bir avazda kurtarsin.

Bebegini kucagina aldiginda cektigin butun skintilari unutacaksin
merak etme
insalah dogumun cok kolay gecer
Allah bir avazda kurtarsin.

allah razı olsun umarım şu suni sancı korkusunu da doğumun zorluğunu da kolaylıkla atlatırım:18:.bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım inşallah

İlk önce sızı kızımla tanıştırayım teyzelerini daha fazla bekletmeden

Adım Melis Nil
30.11.2012 saat 16.40 da 3 450 gr 55 cm boyunda dunyaya merhaba dedim.Annemi baya yordum ve zorladım ama yınede beni gordugunde bana hıc kızmadıgını gozlerınden anladım ve onu cok secdıgımı bılseydım annemı bukadar bekletmez hemen kucagına gelırdım.Annessi kurban olsun kızına

kızlar gercekten tarıfı olmayan bır duyguymuş allahım herkese tum ısteyenlere tatdrsın. Normal dogum yaptım fakat hala kalkıp bebegımın altını bıle temzleyemıorum cok dıkışım var ama gecıcek sabrla beklıorum annem sagolsun yanımda hem bnmle hem torunuyla ılgılenıo. Pc yı yatak odama ıstedm zorlada olsa dedım yattıgım yerden kızlara haber verım hıc konuşamadım. buarada sızlerıde ozlemışım.
dun kontrolumuz vardı 90 gr vermiş kızım ama dr genede olsun cok deıl dedı buarada usg bnde baya şaştı dr en fazla 3 150 falan dogar 52 cm dıodu 3450 gr dogdu kızım masada dogurmaya calışırken adama bagırıorum bı yandan da hanı ırı bebek deıldı kolay dogururdum neden cıkmıo dıee :)) bı cıktı top gıbı kızımmm neden cıkmadıgı bellı olduu annmler sok olmş gorunce hanı zayıf tı dıe :))
neyse kızlar şuan hangı topıktesınz bılmıorum ama ben sızı bulurum bıraz daha iyileşeyim tekrar gırıcem hepınıuzı ve bebişlerinizi opuorum grşmek üzere....

1 yaş çekimi yapıyor musunuz peki?Özelden ulaşırsanız sevinirm...

keşke çok kolay doğum yaptım diyebilseydin.. Ne yaparsak yapalım allahın takdiri zor yada kolay doğurmak :)

Hadi gözün aydın...
Yeni dünyana hoş geldin Melis
Anneni daha fazla bekletmeden kucağını doldurdun...
Hayata hep gülen gözlerle bak...Sakın o güzel gözlerinden yaşlar akmasın...

Tuzlanın dibinde Kocaeliye bağlı Çayırovada oturuyorum çekimleri evde yapıyorsanız istanbulda çok yakın bi arkadaşım var problem yok yani benim için. Özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum. bebeğim çok tatlı orjinal fotolar çıkacağına eminim... yardımcı olur musunuz gerçektn?

gözün aydın canım HOŞGELDİN MELİS NİL

merhabalar,
İstanbul Tuzla' da oturuyorum ve yer olarak sizin için de uygunsa ben de imkanınızdan yararlanmak isterim. Gamzedilara arkadaşımın bahsettiği kişi de benim sanırım :) Siz Nerede ikamet ediyorsunuz ya da nerelerde çalışıyorsunuz ????
Özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorum.

Kasim anneleri bebegimi 36 haftalik dogum yaptim ve 2230 gr olarak bugun bi haftalik olduk ama 2110 gr kaldik nezaman kilo almaya baslar sizce hala hastanedeyiz emziriyorum

aaa nerden duydun bunu bzimkini de siviller bastı gülsuyu ile temizledim bugün, hormonları çalışıyor diye olurmuş.valla dediğin gibiyse çok sevindim moral olur bize bu gazla sabaha kadar emziririm ben

canım annem söledi komşum da aynını dedi. süt yarıyomuş. sanırım vücut yağlanıyo :) sivilceler basıyo

canım hayırlı olsun bebişin ıkınızınde ıyı olmanıza cok sevındım. dikişler zorluo demıssın benım 4 dıkısım vardı 15 gunde ancak kendıme geldım bende ılk 1 hafta bebegımı kendım yerınden alıp emzıremedım bıle bazı bünyeler gec ıyılesıyo ınsallah sen daha cabuk ıyılesırsın ama bebeğin yanında artık sabretmek daha kolaydır emınım:)resmını koy bebişinin merak edıorm:)Allaha emanet olun öpuorum ıkınıızıde

saol cnm ben kac dıkışım var dr a soramadm korkudan oda solemedı zaten :) ama baya dıktı bılıorum ben cok oldugunu adam resmen ovarlok cektı catalda bana sankı :) bugun bıraz hafıfledım ama daha tam olarak ıyıleşemedm hala kızımın ıhtıyaclarını annem halledıo ben sadece zorla oturup emzırıorum okadar bu gunlerde gececekte sabır işte ...

foto en yakın zamanda koyarım inş henuz pc ye de tam bakamıorum snra grşmek üzere optum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…