ilk önce sızı kızımla tanıştırayım teyzelerini daha fazla bekletmeden
adım melis nil
30.11.2012 saat 16.40 da 3 450 gr 55 cm boyunda dunyaya merhaba dedim.annemi baya yordum ve zorladım ama yınede beni gordugunde bana hıc kızmadıgını gozlerınden anladım ve onu cok secdıgımı bılseydım annemı bukadar bekletmez hemen kucagına gelırdım.annessi kurban olsun kızına
kızlar gercekten tarıfı olmayan bır duyguymuş allahım herkese tum ısteyenlere tatdrsın. Normal dogum yaptım fakat hala kalkıp bebegımın altını bıle temzleyemıorum cok dıkışım var ama gecıcek sabrla beklıorum annem sagolsun yanımda hem bnmle hem torunuyla ılgılenıo. Pc yı yatak odama ıstedm zorlada olsa dedım yattıgım yerden kızlara haber verım hıc konuşamadım. Buarada sızlerıde ozlemışım.
Dun kontrolumuz vardı 90 gr vermiş kızım
ama dr genede olsun cok deıl dedı buarada usg bnde baya şaştı dr en fazla 3 150 falan dogar 52 cm dıodu 3450 gr dogdu kızım masada dogurmaya calışırken adama bagırıorum bı yandan da hanı ırı bebek deıldı kolay dogururdum neden cıkmıo dıee :)) bı cıktı top gıbı kızımmm neden cıkmadıgı bellı olduu annmler sok olmş gorunce hanı zayıf tı dıe :))
neyse kızlar şuan hangı topıktesınz bılmıorum ama ben sızı bulurum bıraz daha iyileşeyim tekrar gırıcem hepınıuzı ve bebişlerinizi opuorum grşmek üzere....