• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım 3700 51 cm doğdu ama direkt şişleri indi 3 günde ve 3400 3500 kadar kaldı kilosu.

ilk bi kaç gün adapte olmaya çalışmakla düzene girmeye çalışmakla alışmakla geçiyorr

süt konusu hakikaten çok hassas benim göğüslerim yara oldu ve çok acıyor hatta kanıyor ne yapsam bilemedim ki?? yaşayan var mı buna benzer??

seaaaa tebrik ederim canım kasım ayının son 2 doğum yapan kadını olarak ikimizi kutluyorum :)

yarına çıkarsın sende eve gelirsin yazışmaya çalışalım detayları yaz hemen merakta bırakma biziiiiiiiiiiiiii

benımde göğüslerım cok fena oldu hatta dogumdan bı ay önce krem sumeye baslamama ragmen ve emzırırkende sureklı suruodum lansınoh ve milkway kullandım yara oldu kanadı felan..yaren sabun seklınde kakao yagı demıstı ama bızım buralarda bulamadm yara olsada krem surmeye devam ettım 4-5 gundur gectı cok sukur

benımde göğüslerım cok fena oldu hatta dogumdan bı ay önce krem sumeye baslamama ragmen ve emzırırkende sureklı suruodum lansınoh ve milkway kullandım yara oldu kanadı felan..yaren sabun seklınde kakao yagı demıstı ama bızım buralarda bulamadm yara olsada krem surmeye devam ettım 4-5 gundur gectı cok sukur

benimde hamilelik boyunca göğüs uçlarım hep acıdı zaman zaman yağladım kremledim ama olacaksa oluyor demek ki. kanlı kanlı emzirmeye devam ettin mi peki?

benimde hamilelik boyunca göğüs uçlarım hep acıdı zaman zaman yağladım kremledim ama olacaksa oluyor demek ki. kanlı kanlı emzirmeye devam ettin mi peki?

ettim valla napıyım zaten bebek emerken kanıodu cunku bebeğim fazlalıgını cıkardıgı zaman sütle bırlıkte kanda cıkarıodu..hatta doktora gıtmıstık ılk öyle kan geldıgını gordum apar topar doktorun odasına gırmıstm doktor göğüs uclarımda çatlak olup olmadıgını sordu bende var deyınce gayet normaldır korkulcak bısey yok emzırmeye devam et demıstı..sene bırazck sabret canım gecer yakında ama hep kremle nemlendır kuru kalınca daha cok acıodu benım..

ohoh sea kuşum da doğum yapmış maşalla hemde 3500 gr
ay cok sevındım ya resmen kasım ayını kapattı rabbımuuzn ömurler versın

tarcın cnm gecmış olsun cok ıyı bılırım benımde kızımda olmuştu
ya kkakao yagı alcnm sabın şeklınde yada bephantene de cok ıyı gelıyo

maşallah sonunda seada dogurdu bide 3 ü bulurmu diyodun canım maşallah bak 3500 olmuş benimde beklese senin kuzu kadar olurmuştun demek

ben de kasım annesi olacaktım ama kısmet...30 kasım görünüyordu doğum tarihimiz.mutlaka önce olur sanıyorduk ama aralık ayına kaldık.benim gibi kimse kalmadı...doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum , sağlıcakla büyütün bebişlerinizi...

ben de kasım annesi olacaktım ama kısmet...30 kasım görünüyordu doğum tarihimiz.mutlaka önce olur sanıyorduk ama aralık ayına kaldık.benim gibi kimse kalmadı...doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum , sağlıcakla büyütün bebişlerinizi...

cnm benım kıyamam sana ben ınşalla sende bı avazda kurtulursun cnm ya
hem bak cogumuz ekım annesı olduk ortaya karışık anlıcagın

Hoşgeldin Melis bebek, çok güzel bir hayatın olsun inşallah. Anne ni son günün akşamına kadar beklettin demek ve Aralık annesi olmasın istedin ki ayın son gününde merhaba dedin anneciğine.

Allah analı babalı büyütsün. Bu saatlerde artık kimse yok mu demeler, uyku tutmamalar, rahat yatamamalar ve ben mi kaldım demeler, nasıl olacak, çok mu sancı oluyor, acaba sezeryan mı ....... vs. vs. ler olmayacak ve hepsi unutulup gidecek çünkü sanırım şu saatlerde artık dünya bu minik kızın etrafında...

Çok takip edemediğim için bilemiyorum ama sanırım bir iki anne kalmış Kasım annelerinden, inşallah bir kaç güne sizler de sağ salim yavrularınız alırsınız kucaklarınıza.

Sea hanım ve Tarçın hanım;

artık sizin adınıza ben de bir ohhh çekebilirim sanırım bu geceden itibaren. Güle güle sağlıcakla büyütsün bebeklerini tüm Kasım anneleri ve tüm diğer anneler inşallah.

evet canım ben de.dün sakaryada doğum yapanlar topiğinde gördüm seni. ben karasudayım ama kontrole beyhekim hastanesi neşe hanıma gidiyorum

cnm ebnde sakaryda doğum yapanlara yazdım cnm sana orada yazışalımda topşikte guncel olsun cok sevıındım bak ortak noktaya

Selam şekerlerrrrr:16:
ne var ne yok buralardaaa ?
ben vakit bulup hiç giremiyorum topice .. malum bebegimle cok yogun gecio günler :)

Biz mevlütümüzü yaptık, cok kalabalık ve cok güzel oldu..
hem yeni aldıgımız evimiz, hemde dünyalar güzeli prensesimiz icin okundu mevlütümüz ..
ikram olarak; tavuklu pilav&suböregi&sarma&baklava vardı.. su böregini hazır aldık onun dışındakileri kayınvalidecim yaptı;)

Bunlar mevlüt süslerimiz;

$IMG_1098.jpg $IMG_1286.jpg

Bu arada sonunda bebek arabamızı da aldık, cok arastırdık ve sonunda "maclaren" ın bu modeline karar verdik;)

$IMG_1274.jpg $IMG_1276.jpg
$IMG_1280.jpg $IMG_1283.jpg

fiyat olarak biraz pahalı ama henüz almamış olanlara kesinlikle tavsiye ederim:34:

Sites-maclaren_US-Site

benden haberler bu kadar, KOCAMAN öpüyorum bütün kasım anneleri arkadaşlarımııı:54:

Selam şekerlerrrrr:16:
ne var ne yok buralardaaa ?
ben vakit bulup hiç giremiyorum topice .. malum bebegimle cok yogun gecio günler :)

Biz mevlütümüzü yaptık, cok kalabalık ve cok güzel oldu..
hem yeni aldıgımız evimiz, hemde dünyalar güzeli prensesimiz icin okundu mevlütümüz ..
ikram olarak; tavuklu pilav&suböregi&sarma&baklava vardı.. su böregini hazır aldık onun dışındakileri kayınvalidecim yaptı;)

Bunlar mevlüt süslerimiz;

Eki Görüntüle 565973 Eki Görüntüle 565974

Bu arada sonunda bebek arabamızı da aldık, cok arastırdık ve sonunda "maclaren" ın bu modeline karar verdik;)

Eki Görüntüle 565975 Eki Görüntüle 565976
Eki Görüntüle 565977 Eki Görüntüle 565978

fiyat olarak biraz pahalı ama henüz almamış olanlara kesinlikle tavsiye ederim:34:

Sites-maclaren_US-Site

benden haberler bu kadar, KOCAMAN öpüyorum bütün kasım anneleri arkadaşlarımııı:54:

hoşgeldin canım allah kabul etsin mevlütünüzü bakalım bizim daha çok var 25 günlük olduk zor oluyo mevlüt işi telaşeli oluyo oglumda çok kalabalıktı bu sefer o kadar kalabalıgı kaldırabilirmiyim bilemiyorum bayabi yorucu oluyo uzun zamandır girmiyodun bebiş nasıl maşallah siz erkenden aldınız bebişleri kucagınıza zaman çok çabuk geçiyo insan hiç anlamıyo kuzucuklarla zamanın nasıl geçtiğini

ettim valla napıyım zaten bebek emerken kanıodu cunku bebeğim fazlalıgını cıkardıgı zaman sütle bırlıkte kanda cıkarıodu..hatta doktora gıtmıstık ılk öyle kan geldıgını gordum apar topar doktorun odasına gırmıstm doktor göğüs uclarımda çatlak olup olmadıgını sordu bende var deyınce gayet normaldır korkulcak bısey yok emzırmeye devam et demıstı..sene bırazck sabret canım gecer yakında ama hep kremle nemlendır kuru kalınca daha cok acıodu benım..

canım çok saol cevap için hakikaten bende senn gibi aynı şeyleri yaşadım ve panik oldum doktora gittik senin doktorun gibi aynı şeyleri söyledi emzirmeye devam edeceksin acısada kanasada, 1 hafta 10 güne bişeyin kalmaz dedi. aynı şeyleri yaşayan anneler olunca insan kendini daha iyi hissediyor. anneminde hiç olmamış meme ucu çatlağı falan ayrıca doğumda suyu gelmiş aniden benim ise sancım geldi, hiç çekmemişim ona :)

Hoşgeldin Melis bebek, çok güzel bir hayatın olsun inşallah. Anne ni son günün akşamına kadar beklettin demek ve Aralık annesi olmasın istedin ki ayın son gününde merhaba dedin anneciğine.

Allah analı babalı büyütsün. Bu saatlerde artık kimse yok mu demeler, uyku tutmamalar, rahat yatamamalar ve ben mi kaldım demeler, nasıl olacak, çok mu sancı oluyor, acaba sezeryan mı ....... vs. vs. ler olmayacak ve hepsi unutulup gidecek çünkü sanırım şu saatlerde artık dünya bu minik kızın etrafında...

Çok takip edemediğim için bilemiyorum ama sanırım bir iki anne kalmış Kasım annelerinden, inşallah bir kaç güne sizler de sağ salim yavrularınız alırsınız kucaklarınıza.

Sea hanım ve Tarçın hanım;

artık sizin adınıza ben de bir ohhh çekebilirim sanırım bu geceden itibaren. Güle güle sağlıcakla büyütsün bebeklerini tüm Kasım anneleri ve tüm diğer anneler inşallah.

candancım teşekkür ederim samimi yazıların beni mutlu ediyor eminim sea yi de :) doğum yaptığım gün acılarım hat safhadaydı, şimdi 4 gün geçti ve her geçen gün azalmakta, insanın kendini günden güne iyi hissetmesi ne kadar güzel bişi, ilk gün hiç geçmicek sanmıştım. bir de tam normal doğum yapınca acı ve sancıyı maximumda yaşadım, açılmam çok hızlı olunca doktorum epidural yapmicam dedi, son 1 saat şuurumu kaybetmiş gibiydim, şimdi sanki onlar bir rüyaydı gibi geliyor.
şükür bugünüme...
şimdi ne hissediyorum biliyor musunuz bebeğim biraz büyüsün güçlensin kuvvetlensin hayırlısıyla diye dua ediyorum bir yandan da büyümesinden korkuyor insan.....
karnıma bakıp hayıflanıyorum bazen öyle alışmışım ki onu içimde taşımaya, özellikle de koruyabiliyorum onu hissi ile mutlu olmaya.... şimdi dışarı çıktığını görünce tedirginlikler hissediyorum bazen .. :) ne kadar da karışık di mi :) tüm yoğun karışık duygulara rağmen bebek sahibi olmak çok güzel. Allah herkese bu duyguyu yaşamak anne olmayı nasip etsin aratmasın Rabbim.... Amin..

Son düzenleme:
kızlar bende suni sancımı sezeryanmı derken kızım elif ecem 29 kasım 02.50 de ankara ztb epidural normal doğum ile dünyaya geldi.
23 kasım beklenen doğum tarihi idi yani 40+5 dunyaya geldi kızım 28 kasım salı 03.00 baslayan sancılarım acil suyun gelsin nişan gelsin diye daha başlangıc diye evimde hastanenın karsısında diye eve gectik... sabahına nişan gelmesi ile öğlen 13.00 hastaneye gittik ancak ankara yenimahalle devlet yine agrım var sancın var niişan gelmiiş ancak acıklık baslamamış eve git dediler..
ve eşim artık yeter gözetim altına girmemi düşünürek evde önce duş sac bas yapıldı yemek yendi saat 20.00 gibi zekai tahir burak (büyük doğum ) muayene sonucu yatış verildi ve 28-29 baglayan gece 02:50 de elif ecem mucizem dunyaya geldi.
maşaallah bir sıkıntı mız yok kızlar allah herkesın bebeğine uzun omurler versın nazarlardan korusun. mucizelerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar ailerilerine saglık ve esenlıkler.

kızlar bende suni sancımı sezeryanmı derken kızım elif ecem 29 kasım 02.50 de ankara ztb epidural normal doğum ile dünyaya geldi.
23 kasım beklenen doğum tarihi idi yani 40+5 dunyaya geldi kızım 28 kasım salı 03.00 baslayan sancılarım acil suyun gelsin nişan gelsin diye daha başlangıc diye evimde hastanenın karsısında diye eve gectik... sabahına nişan gelmesi ile öğlen 13.00 hastaneye gittik ancak ankara yenimahalle devlet yine agrım var sancın var niişan gelmiiş ancak acıklık baslamamış eve git dediler..
ve eşim artık yeter gözetim altına girmemi düşünürek evde önce duş sac bas yapıldı yemek yendi saat 20.00 gibi zekai tahir burak (büyük doğum ) muayene sonucu yatış verildi ve 28-29 baglayan gece 02:50 de elif ecem mucizem dunyaya geldi.
maşaallah bir sıkıntı mız yok kızlar allah herkesın bebeğine uzun omurler versın nazarlardan korusun. mucizelerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar ailerilerine saglık ve esenlıkler.

Gözünüzaydın.

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ve herkese ettiğiniz güzel dualarınıza hem sizin için hem de herkes için en de Amin inşallah diyorum.

Back