Hoşgeldin Melis bebek, çok güzel bir hayatın olsun inşallah. Anne ni son günün akşamına kadar beklettin demek ve Aralık annesi olmasın istedin ki ayın son gününde merhaba dedin anneciğine.
Allah analı babalı büyütsün. Bu saatlerde artık kimse yok mu demeler, uyku tutmamalar, rahat yatamamalar ve ben mi kaldım demeler, nasıl olacak, çok mu sancı oluyor, acaba sezeryan mı ....... vs. vs. ler olmayacak ve hepsi unutulup gidecek çünkü sanırım şu saatlerde artık dünya bu minik kızın etrafında...
Çok takip edemediğim için bilemiyorum ama sanırım bir iki anne kalmış Kasım annelerinden, inşallah bir kaç güne sizler de sağ salim yavrularınız alırsınız kucaklarınıza.
Sea hanım ve Tarçın hanım;
artık sizin adınıza ben de bir ohhh çekebilirim sanırım bu geceden itibaren. Güle güle sağlıcakla büyütsün bebeklerini tüm Kasım anneleri ve tüm diğer anneler inşallah.
candancım teşekkür ederim samimi yazıların beni mutlu ediyor eminim sea yi de :) doğum yaptığım gün acılarım hat safhadaydı, şimdi 4 gün geçti ve her geçen gün azalmakta, insanın kendini günden güne iyi hissetmesi ne kadar güzel bişi, ilk gün hiç geçmicek sanmıştım. bir de tam normal doğum yapınca acı ve sancıyı maximumda yaşadım, açılmam çok hızlı olunca doktorum epidural yapmicam dedi, son 1 saat şuurumu kaybetmiş gibiydim, şimdi sanki onlar bir rüyaydı gibi geliyor.
şükür bugünüme...
şimdi ne hissediyorum biliyor musunuz bebeğim biraz büyüsün güçlensin kuvvetlensin hayırlısıyla diye dua ediyorum bir yandan da büyümesinden korkuyor insan.....
karnıma bakıp hayıflanıyorum bazen öyle alışmışım ki onu içimde taşımaya, özellikle de koruyabiliyorum onu hissi ile mutlu olmaya.... şimdi dışarı çıktığını görünce tedirginlikler hissediyorum bazen .. :) ne kadar da karışık di mi :) tüm yoğun karışık duygulara rağmen bebek sahibi olmak çok güzel. Allah herkese bu duyguyu yaşamak anne olmayı nasip etsin aratmasın Rabbim.... Amin..