Sutum cok az kızlar ya herseyi denedim olmuyo
cnm humana yı bı kaç gun dene 3 4 bardak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutum cok az kızlar ya herseyi denedim olmuyo
Bende aynı durumdayım humanayı da denedim ama olmuoSutum cok az kızlar ya herseyi denedim olmuyo
Bende aynı durumdayım humanayı da denedim ama olmuo
Artık memeyide almıo oğlum
Dün onu eöziecem die zorladıkça zorladım
O ağladıkça bende ağladım sütüm yok oğluma yetemiiyorum die
Sinirlerim bozuldu iyice
hanımlar bişi sorcm aralık annesi olmayı bekleerken kasım annesi oldum hamdolsun bugun kızımn 7.günü göbeki düşmedi kaç günde düşüyo bide bilmeden süt azaltıcı gıdalar tükettm sütüm azaldı ne yapmalıyım önerinz varmı_?
hanımlar bişi sorcm aralık annesi olmayı bekleerken kasım annesi oldum hamdolsun bugun kızımn 7.günü göbeki düşmedi kaç günde düşüyo bide bilmeden süt azaltıcı gıdalar tükettm sütüm azaldı ne yapmalıyım önerinz varmı_?
Aynen canim ya bugun Dr a gittik kizim hiç kilo alamamış biberona başla care yok bebek sıkıntıya girer yoksa dedi şimdi biberon alacak beni iyice bırakacak cok üzgünüm cokBende aynı durumdayım humanayı da denedim ama olmuo
Artık memeyide almıo oğlum
Dün onu eöziecem die zorladıkça zorladım
O ağladıkça bende ağladım sütüm yok oğluma yetemiiyorum die
Sinirlerim bozuldu iyice
sütüm azaldı demeyin yaa
rezene çayı,süt,komposto ve bilumum sıvı ne varsa içiilir tuvalete bile çıkmaya gerek kalmadan hepsi bebişe içirilir...
Ama benim minik pırpırım sürekli memede artık işi oyuna döktü fakat onda bile kızıyor
memenin ucu beyimizin ağzına büyük geliyor çekiyor çekiyor sonra da birden bırakıyor memeyi ağlıyor söyleniyor tekrar alıyor günde 2 saatimiz böyle geçiyor.
2 dakika oyalansın da yemek yiyeyim diyorum emzik veriyorum onu da eli ile çıkartıp atıyor napıcağımı şaşırdım artık...
bir de gece uykusu sizin bebişlerde ne kadar süreli ?
ben bazen doğrudüzgün bişi yemiyorum sadece su içiyorum 3 4 litreyi buluyodur. sütüm geliyo çok şükür. sütü olmayan arkadaşlar yemekten ziyade sıvıya yüklensinler tekrar tekrar söylüyorum. birde biberonla değil kaşıkla versinler mamayı yoksa biberondan çok memeden az geldiği için kızıyolar almıyolar sonra memeyi.
canım bizde aynı durumdayız bugün emzik aldım kararsızım vermekte. kimi ver diyo kimi verme diyo ne yapayım bilmiyorum.
gece bazen 3 bazen 4 saat uyuyo bazende 1 saate kalkıyo tekrar emiyo tekrar uyuyo. en az yarım saat en cok 5 saat uyumuştur ama 5 saat uyudugu zamanlarda gündüz iflahımı kurutuyo uyumuyo sürekli ilgi istiyo gecede can cana yetiyo da öyle uyuyo yani.
canım yaa bizde uyku duzenını kurmadık daha akşam oyalıyım uyanık kalsın gece uyusun dıorum ama benımkınınde aksam uyuyası tutuo buyukde degıl kı yavrucuk oyalayamıoruzda ne çıngıraktan anlar ne konusmadan ancak al kucagına hoplat bayılıo oda uyanıksa tabi:)
bu arada bende emzik verıorum hemde 4-5 gunlktu gece tok oldugu halde deli gıbı aranıyodu bende verdım veriş o veriş cok kurtarıcı oluo benım buyuk oğlumda emdi yıllarca hıc bı problemde olmadı bu anlamda..aventin emzıklerı cok guzel ortodonti sorununa felanda yol acmıyo şekli çok uygun bebeğin ağzına tavsıye ederm cnm..
ben bazen doğrudüzgün bişi yemiyorum sadece su içiyorum 3 4 litreyi buluyodur. sütüm geliyo çok şükür. sütü olmayan arkadaşlar yemekten ziyade sıvıya yüklensinler tekrar tekrar söylüyorum. birde biberonla değil kaşıkla versinler mamayı yoksa biberondan çok memeden az geldiği için kızıyolar almıyolar sonra memeyi.
canım bizde aynı durumdayız bugün emzik aldım kararsızım vermekte. kimi ver diyo kimi verme diyo ne yapayım bilmiyorum.
gece bazen 3 bazen 4 saat uyuyo bazende 1 saate kalkıyo tekrar emiyo tekrar uyuyo. en az yarım saat en cok 5 saat uyumuştur ama 5 saat uyudugu zamanlarda gündüz iflahımı kurutuyo uyumuyo sürekli ilgi istiyo gecede can cana yetiyo da öyle uyuyo yani.
canım yaa bizde uyku duzenını kurmadık daha akşam oyalıyım uyanık kalsın gece uyusun dıorum ama benımkınınde aksam uyuyası tutuo buyukde degıl kı yavrucuk oyalayamıoruzda ne çıngıraktan anlar ne konusmadan ancak al kucagına hoplat bayılıo oda uyanıksa tabi:)
bu arada bende emzik verıorum hemde 4-5 gunlktu gece tok oldugu halde deli gıbı aranıyodu bende verdım veriş o veriş cok kurtarıcı oluo benım buyuk oğlumda emdi yıllarca hıc bı problemde olmadı bu anlamda..aventin emzıklerı cok guzel ortodonti sorununa felanda yol acmıyo şekli çok uygun bebeğin ağzına tavsıye ederm cnm..
ben diş ağız yapısını bozar cümlesine pek katılmıyorum ben kullanmışım dişlerimle gurur duyarım büyük oğlumla ortanca da kullandı istememme rağmen bir sorun yok bu minik pırpır istemiyor ama
humana'nın çayını aldım tadı da güzel mişumarım farkeder.sütün kaliteli olması da önemli ,perşembe günü dr.randevumuz var bakalım kilo durumumuz ne umarım tüm emziren annelerin sütleri yarar evlatlarına...
peki kullandıgın emzik damaklı mı? ve de silikon mu canım??
iinş. önemli olan olumlu düşünmek. ben hiç olumsuz düşünmedim ilk günler gelmediği halde hep gelicek dedim ve öyle de oldu. canım ben hipp marko cayı kullanıyorum. benim bebiş 10 günde 300 gr almış. birde süt yarıyosa yüzde sivilceler cıkıyomuş. bunu yeni öğrendim böyle yağ bezesi gibi benim oğlumda 3 4 tane var. ergen oğlanlara döndü
slm guzel anneler herkes ıyıdr umarım sımdıde gazdı duttu uykusuzluktu derken vakıt gecıryrz burada uykudan bahsedılmısken bızım gece uykumuz hıc yok dyebılırım cok sabırsız bır oglum var saatte bır kalkıyr emıyr ben gazını cıkarıp yatrana kadar garantı yarım saat gecıyr ben dalıp uyuyana kadar 10 dakıka gecyr yanı tam dalıyorum bızımkı yene uyanıyr gunde 2yada 3kez en fazla mama verıyrm yetremıyrm sutumu bazen yarım saaatte bır kalkıp emmmek ıstyr kırk yılda bır gecede bır kere oda bazen oluyr ıkı saat uyuyr zaten ben sasırıyrm nasıl kalkmadı dıye sızlerde durumlar basıl kılo konusunda problemımız yok sukur sadece cok acız ve uykumuz yok sut ıcınse humana ıcıyrm hosaf meyve suyu ıhlamur su ne bulursam sıvı ıcıyrm bırde tahın helvası yıyıyorum etkısı cok oluyr deneyın derım yoksa benım pasaya nasıl yetstrırım ınanın bazen bısey yemeye fırsat bırakmıyr bana emmekten sızın bebeklerınız nekadr emıyr ve gecede kac saatte bır kalkıyr paaylasırmısınız
Canim bilmiorm ki ikili paket halinde satilanlardan 0-3 ay yaziodu..aventin hangi modelini kullanıyorsun ?
Damaksiz emzik bizimki..ama cok yuvarlakda deil ucu.silikon canim ben ilk oglumdada avent kullandgm icin bundada hic arastirip etmden aldmpeki kullandıgın emzik damaklı mı? ve de silikon mu canım??
iinş. önemli olan olumlu düşünmek. ben hiç olumsuz düşünmedim ilk günler gelmediği halde hep gelicek dedim ve öyle de oldu. canım ben hipp marko cayı kullanıyorum. benim bebiş 10 günde 300 gr almış. birde süt yarıyosa yüzde sivilceler cıkıyomuş. bunu yeni öğrendim böyle yağ bezesi gibi benim oğlumda 3 4 tane var. ergen oğlanlara döndü