• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tarcın kg sı boyu nekadar dogdu ayy kımse kalmadı topukte bomboşş bende grmıcem artıkk vallaa tek başıma konuşuommm pufffff :31:

kızlar, benim bebeğimde 3haftalık oldu ve bu zamana kadar 150gr aldı. kahroluyorum resmen sütüm de kaçmasın diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ama nafile. kızım 37+6günlük doğdu karnımdayken yavrum bir sürü şey çıktı. iyi bir anne değilmiyim ben yaaa kahroluyorum bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum. sanki zaman duruyor bebeğim büyümüyor bir an önce 3-4 aylık olsada bebeğim, bu zor günleri atlatabilsem. Rezene+kayısı hoşafı+malt içecek+su+soğan bile yiyorum sütümün artması için. Ben bile bütün gücümle sıkınca anca geliyor sütüm ufacık bebeğimde o güç ne arar. Çekiyor yoruluyor uyuyor ağlayarak uyanıyor aranıyor zavallım...

kızlar, benim bebeğimde 3haftalık oldu ve bu zamana kadar 150gr aldı. kahroluyorum resmen sütüm de kaçmasın diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ama nafile. kızım 37+6günlük doğdu karnımdayken yavrum bir sürü şey çıktı. iyi bir anne değilmiyim ben yaaa kahroluyorum bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum. sanki zaman duruyor bebeğim büyümüyor bir an önce 3-4 aylık olsada bebeğim, bu zor günleri atlatabilsem. Rezene+kayısı hoşafı+malt içecek+su+soğan bile yiyorum sütümün artması için. Ben bile bütün gücümle sıkınca anca geliyor sütüm ufacık bebeğimde o güç ne arar. Çekiyor yoruluyor uyuyor ağlayarak uyanıyor aranıyor zavallım...

ek devam sutu ver sutun yoksa ndn bukadar uzuluosun sutun yoksa bebegını ndn ac bırakıosun yazık bnce sutunun olmaması dunyanın sonu deıl ek mama ver bebegnde rahatlasın sndeee

kendini üzme bence bu kadar...hamilelik psikolojisi bu ve çok normal.sütün yetmiyorsa bir süre hem emzirip hem mama verebilirsin.kendini rahat hissettiğinde sütün artacaktır.yapabileceğin en güzel şey kafaya takmamak ve boool bol su içmek...

hah bi tane daha işte benim gibi:43:
bebişim ağlıyor ben ağlıyorum.9 günlük olduk bugün ama kilo alımı yok verimi de yok işin ilginci.3.760 doğdu bunun yarısı şişlik ödem vs dediler hastaneden 2 gün sonra çıktığımızda 3.650 idi.bugün sünnet için dr.a muayaneye gittik gerek de yokmuş bu arada pipisi kapalı değilmiş 3.550 çıktı :14:sütüm var ama sanki yetmiyor gibi geliyor bana dr.sakin ol bunlarla kafanı kurcalama çünkü 1.ayın sonuna kadar net bir kilo olmaz dedi :14:
ama ana yüreği dayanmıyor,Miniğim emiyor 2 3 dk sonra yoruluyor,sonra saatlerce memedeyiz.Galiba tek yapmamız gereken kafaya takmamak
:44:

bütün çiçeği burnunda anneler bu süt konusuna canını çok sıkıyor.ben öyle olacak mıyım gerçekten merak ediyorum...şimdiki düşünceme göre çocuk kilo kaybetmiyorsa, dr sorun yok diyorsa kafaya takmamak gerek.bebişlerin mideleri miniminnacık ayrıca anne sütünün çoğunluğu su olduğu için çabuk sindiriliyor ve çabuk acıkıyorlar.her şeyi oluruna bırakın bence

kızlar dualrınızı esırgemeyın yarın sabah 9 da hastaneye yatışımız var sunı sancyla dogum denencek inş bir aksılık olmaz son dkka sezeryan demezler ama tabıkı yınede hyrlısı .... bana bu gece uyku yokk cok heyecanlıyım hyrlısı artıkk dualarınızı beklıorum hastaneden gırmeye calışırım tekrar hepınızı opuorum ... ii geceler herkese.... :emir_bebek::nazar:

cnm gecenlerde sutumde azalma oldu kesınlıkle tavsıyem humana stııl tee ınanılmaz etkı gösterdı 24 saat ıcınde nasıl doldu ılk 2 gun 3 4 bardak ıctım şimdi ıse 2 bardak ıcıyorum
ama sen bence yıne degışmzse her emzırme sonrası mamadaver derım 3 haftada 150 gr cok az

kızlar dualrınızı esırgemeyın yarın sabah 9 da hastaneye yatışımız var sunı sancyla dogum denencek inş bir aksılık olmaz son dkka sezeryan demezler ama tabıkı yınede hyrlısı .... bana bu gece uyku yokk cok heyecanlıyım hyrlısı artıkk dualarınızı beklıorum hastaneden gırmeye calışırım tekrar hepınızı opuorum ... ii geceler herkese.... :emir_bebek::nazar:

cnm benım resmen kasım ayının son annesı olucaksın ınşalla cok kolay rhat bı doğumun olur dularım senınle olıucak

doğdu doğacak derken 12 günlük olduk..doktorumuzun dediği lpg li(tüp bebek) oğlum doğdu.
Rabbime binlerce kez şükür bu duyguyu yaşattığı için.
çok güzel tarifi olmayan bi duyguymuş Allahım isteyen, tedaviyle uğraşan herkese nasip etsin.

19,11,2012 pazartesi sabah genel anestezi istediğim halde doktorumun ısrarıyla spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım.
çok rahat bi doğum oldu.sonra süt sıkıntımız oldu ama yoluna giriyor gibi.
günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum dünya oğlumun etrafında dönüyor.
evimizin kokusu değişti resmen.her hareketi mucize gibi geliyor.sürekli başında onu izliyorum.

göbeğimiz düşmedi hala ama düşer inşallah.doğum hikayemi detaylı yazıcam inş.

doğum yapanlar neden girip bişeyler yazmıyo diyordum hep ama gerrçekten fırsatı olmuyomuş insanın:8:

Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

cnm benım resmen kasım ayının son annesı olucaksın ınşalla cok kolay rhat bı doğumun olur dularım senınle olıucak

saol cnm ben cıkıorum artk evden dualarınızı esrgemeyın dogum bıttıkten snra szlerı hbrdar edıcem grşmek uzere kasım topıgını bugun kapıorum rahat olunnn :9: ayy coktaa heyecanlıyımmm yahuuuu uffff:18:

bu saatte sancılarla cebelleştiğini düşünüyorum...umarım sezaryen olmadan 2 saate kadar sağlıkla doğar bebişin.merakla bekliyorum :18:

saol cnm ben cıkıorum artk evden dualarınızı esrgemeyın dogum bıttıkten snra szlerı hbrdar edıcem grşmek uzere kasım topıgını bugun kapıorum rahat olunnn :9: ayy coktaa heyecanlıyımmm yahuuuu uffff:18:

kasım ayını SeA seninle kapatıyoruz....hadi bakalım kolay gelsin hayırla sağlıkla gelsin inşallah.....:46:

Sea muhtemelen su an doğum yamıssındır ınsallah kolay gecmıstır dogumun canım benım cok fırsatm olmuo bugunlerde gırmeye sana bakmaya geldım merakla beklıorum haberlerını..

SeA insalah dogumun cok kolay gecer.bebegini saglicakla kucagina alirsin Dualarim seninle
Allah yardimcin olsun.

SeA aklım hep sende. dilimde sana dualar inş kolay geçer de güle oynaya anlatır doğum hikayesini bna diyorum. kesin şuan bebeğinle koyun koyunasın miss kokusunu çekiyosun. çook mutlusun. böyle bi mutlukluk daa ha önce yaşamadın :) allahım herkese yaşatsın bu eşziz duyguyu. bna resim at bebeğini çok merak ediyorum

kızlar şimdi haber aldım SeA doğum yapmış 3kilo 500 gr mış bebeği kızımız oldu kasım ayının son bebeği melis dünyaya gözlerini 5 gbi açmış :=) normal yolla dünyaya gelmiş allahım bir ömür sağlık sıhhat versin minik kızımıza bütün evlatlarımıza inş.

kızlar şimdi haber aldım SeA doğum yapmış 3kilo 500 gr mış bebeği kızımız oldu kasım ayının son bebeği melis dünyaya gözlerini 5 gbi açmış :=) normal yolla dünyaya gelmiş allahım bir ömür sağlık sıhhat versin minik kızımıza bütün evlatlarımıza inş.

ayy cok sevındım kendım doğurmuş gibi valla:)) çok şükür ya goruşuosan cok selamlarımı söyle hayırlı olsun ..

tarcın kg sı boyu nekadar dogdu ayy kımse kalmadı topukte bomboşş bende grmıcem artıkk vallaa tek başıma konuşuommm pufffff :31:

canım 3700 51 cm doğdu ama direkt şişleri indi 3 günde ve 3400 3500 kadar kaldı kilosu.

ilk bi kaç gün adapte olmaya çalışmakla düzene girmeye çalışmakla alışmakla geçiyorr

süt konusu hakikaten çok hassas benim göğüslerim yara oldu ve çok acıyor hatta kanıyor ne yapsam bilemedim ki?? yaşayan var mı buna benzer??

seaaaa tebrik ederim canım kasım ayının son 2 doğum yapan kadını olarak ikimizi kutluyorum :)

yarına çıkarsın sende eve gelirsin yazışmaya çalışalım detayları yaz hemen merakta bırakma biziiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Back