bekleyenlerden bende varım yarın bi kontrolümüz daha var sonrası ne olacak bilmiyorum ama aralık annesi olabilirim artık günde 10 kez telefonla aranıp doğurdun mu diye sorulmasından gına geldi nasılsın bile demiyolar direk bebek geldi mi diyolar dua edin benim için Allah kızımı kucağıma almamı nasip etsin.
olsun cnm kg sı onmlı deıl saglklı olsunda onmlı olan o ayy evet buarada en sona ben kaldım galıbaa bu sebeptn akılda kaldım sanırımm hadı bana dua edın arkadaşlarımm şmdi cuma sabah 9 da yatıorumm dogurur dogurmaz hemen hbrdar etcem sizii canlarım :))kız Sea gerçekten de popüler oldun heee :)) neyse cuma günü büyük hasret bitiyor, Allah sağ salim eline kavuşturmayı nasip etsin, valla benim en son doğmadan 1 hafta önceki kilosuna 3200 demişti ama 2900 doğdu oğlum, hoş daha fazlasını doğuramazmışsın dedi banabu arada son iki gün bol bol uyu bence, sonrasında hepimiz gibi sen de "Uykusuz her geceeeeeee" diye şarkılar söyleyeceksin
canım geçen cuma günü 23 kasımda ilk kez alttan muayene yapıldığında 2,5 cm açıklığım vardı, doktor ufacık bi sancı bekliyor bebeğin çok az kaldı dedi, pazartesi tekrar muayeneye gittim eli kulağında çarşambaya kalmaz bu bebek dedi, eğer ola ki beklerse 41 haftanın dolmasını beklemicez suni sancı ile denicez dedi, 26 kasım pazartesi gecesi dua ederek yattım ve salı sabahı 4 te 5 dak aralıklarla 1 dak. süren sancılarım başladı, 6 a kadar evde takıldım çantaydı vs. idi organizasyonları tamamladık, 6 da hastaneye gittik, sancım devam devam devam derkennn sabah 11 buçukta bebeğimi kucağıma normal doğumla aldım çok şükür
sancıların şiddeti 10 buçuk gibi son noktaya geldi benim için dayanılmaz bir hal aldı tahammülüm azaldı sancı sıklığı ve şiddeti arttı, Allahım ya sabır diyordum her sancıda, metanette bir noktada kalmadı, 11 de doğumhaneye aldılar ve çatala çıktım yarım saatte doğumhanede bebeği çıkartmak ıkınmak için uğraştık ikınmak çok daha zormuş( 27 kasım sabah 11 buçukta bebeğim elimdeydi. çok şükür Rabbime ve darısı doğurmayanların başına......
kızlar kasım topiğini kim kapayacak bende merak ediyorum :)
olsun cnm kg sı onmlı deıl saglklı olsunda onmlı olan o ayy evet buarada en sona ben kaldım galıbaa bu sebeptn akılda kaldım sanırımm hadı bana dua edın arkadaşlarımm şmdi cuma sabah 9 da yatıorumm dogurur dogurmaz hemen hbrdar etcem sizii canlarım :))
tarcıncım cokcok tebrık edıorum ınş bu gece bnmde sancm kndılıgınden gelır cumayı beklemem bakalım olmadı cuma yıcem sunıyıııı kacarım yokktopıgı ben kapayacam anlaşıldııı snde cıktın aradan kaldım tek başımaaa yaaaa pufff:26: bana nasıl oldu nasıl gectı dogumun korkulacak bışı warmı yokmu mesaj yaz anlat bak meraktn patlıorum zatenn hoşş başıma gelıck artk bnmde on bılgı alım snden bole yamulcam cuma gunu zatenn
Hadi inşallah hayırlısıyla. Siz şimdi nasıl Tarçın hanım için bu yukarıdaki başlığı yazmışsın, işte ben de sizin bebek dünyaya merhaba demiş olduğunu öğrendiğimde, buraya belki öyle yazamasam da aynen öyle hissedeceğim inanın.
Ama şimdi zor oluyor böyle sizin için de farkındayım. Zaten bunu önceden de öngörebildiğim için Tarçın hanım ve sizin doğumunuzun hep aynı güne gelmesini o kadar çok istemiştim ki, ama olmadı. Buradan bekleyeceğim ve inanın ben de çok mutlu olacağım bebek geldiğinde, hem bebek için sevineceğim, hem de en azından sizin şu bekleme sıkıntınızın bitmesi için.
Allah a emanet olun.
Amin inşallah. Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, az biraz daha sabır inşallah. Siz kendi istirahatinizi sağlamaya özen gösterin ve kendinizi fazla strese sokmamaya çalışın lütfen bu son günlerinizde veya gününüzdü veya belki de artık son saatlerinizde de diyebiliriz muhtemelen.
Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı ve kolay bir doğum süreci nasip etsin. Sevgimle
canım geçen cuma günü 23 kasımda ilk kez alttan muayene yapıldığında 2,5 cm açıklığım vardı, doktor ufacık bi sancı bekliyor bebeğin çok az kaldı dedi, pazartesi tekrar muayeneye gittim eli kulağında çarşambaya kalmaz bu bebek dedi, eğer ola ki beklerse 41 haftanın dolmasını beklemicez suni sancı ile denicez dedi, 26 kasım pazartesi gecesi dua ederek yattım ve salı sabahı 4 te 5 dak aralıklarla 1 dak. süren sancılarım başladı, 6 a kadar evde takıldım çantaydı vs. idi organizasyonları tamamladık, 6 da hastaneye gittik, sancım devam devam devam derkennn sabah 11 buçukta bebeğimi kucağıma normal doğumla aldım çok şükür
sancıların şiddeti 10 buçuk gibi son noktaya geldi benim için dayanılmaz bir hal aldı tahammülüm azaldı sancı sıklığı ve şiddeti arttı, Allahım ya sabır diyordum her sancıda, metanette bir noktada kalmadı, 11 de doğumhaneye aldılar ve çatala çıktım yarım saatte doğumhanede bebeği çıkartmak ıkınmak için uğraştık ikınmak çok daha zormuş( 27 kasım sabah 11 buçukta bebeğim elimdeydi. çok şükür Rabbime ve darısı doğurmayanların başına......
kızlar kasım topiğini kim kapayacak bende merak ediyorum :)
burda gerçekten doğum yapmayan bikaç kişi kaldı sanırım.herkes bebeğiyle meşgül yalnız hissetmeye başladımbugün dr kontrolümüz vardı nst iyi çıktı bebeğim 3800 olmuş.41. haftanın bitiminde yani cuma günü bebeğim gelmezse suni sancıyı deneyecekmişiz.umarım kendiliğinden gelir bebeğim...
Kizlar sizi merak ettim hemen herkes doğurmuş maşallah, Allah saglicakla büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Bugün yarın doğuracaklara da sabırlar güzellikler hayirli doğumlar diliyorum.
İste bizim dogum hikayemiz:
Kizim Mira 21.11.12'de 12:21'de dogdu.
Benim keyfine duskun kızım 41.haftada hala gelmeyince 39.haftada yaşadığım Pupp (bir gebelik alerjisi) sorunum hepten artmıştı. Son kontrolde doktorum normal dogumu ne kadar cok istediğimi bildigi icin sanki birşeyler söylemek ister gibiydi... bana artık durumumuzun riskli oldugundan, bebeğin her an kaka yapabileceğinden ya da alerjinin kötü sonuclar dogurabilecginden bahsetti,yine de bekleme kararı aldık her 2 günde 1 kontrole gitmek şartıyla ;/
Ertesi gunün aksamı bir sürü olay ve küçük alametler sayesinde sezaryeni kendimiz istedik. ztn doktorumuz da bunu sırf ben istemiyorum, normal dogumda israrciyim diye söylememiş.
Sonraki gün ise sabahtan hastaneye yattım, son ana kadar esimin ve fotografcimizin ameliyathaneye gireceğini benim de spinal anesteziyle dogum yapacağımı sanıyordum. Ama öyle olmadı; son dakika ameliyathaneye kimseyi almadıklarını öğrendik. Ameliyat masasindayken ise tansiyonum cok düşük olduğu icin doktorumun genel anestezi önerisiyle karşılaştım. Tabii o kısa sürede şaşkınlıkla kabul ettim. İyi ki de etmiştim cok rahat gecti 1 saat 10 dakika sonra kendime geldim, kızımız ise ilk 10 dakika icinde dünyaya gözlerini açmış.
Esim, tüm ailemiz ve arkadaslarımız bebegi goturdukleri kuveze sinek gibi yapışıp bakim odasına gitmişler sonra da esim ve annemler beni karşılamış. Odaya geldikten birkaç dakika sonra bebeğimi getirdiler. Ya hemen isinamazsam diyordum ama resmen İlk görüşte ask yasadım.Bir kaç dakika sonra da göğsüme dayadilar o minnacik basini, o koku, o his, onun Sıcaklığı muhteşem bir şeymiş... Allah olmayanlara, isteyenlere de tattırsın anneliği, kimseyi bu ,güzel sevgiden mahrum bırakmasın Rabbim.
Yeni topikte görüşmek üzere Kizlar, öpüyorum her birinizi güzel anneler
Sevgiler,
gıremırum bayagıdır merak ettım kaldımı dogum yapmayan SEA senı merak edıorum ozellıkle mutlaka yaz canım bu arada benım bebısım hastalandı bı oksuruk tıksırık bı haftadır onunla ugrasıoruz ama bugun ıyı cok sukur hepınızı optum kızlar
desene yarın ıkımızde yıcez sunıyı ne yapalım artık bızımkıler en nazlıları cıktı bebekler arasında :)) hadı hyrlısı artıkk ....
canım tebrık ederım allah analı babalı buyutsun yarın bnde bu saatlerde sunı sancı yıyor olacagm buyuk ıhtımal korku ve heyecan bırarada anlıcan bakalım artık ne olacak ...
canım benim 41. hafta bu cuma değil haftaya cuma doluyor.yani senin suni sancı tecrübelerini bekliyor olucam ... inşallah suni ile başlıyor olsa da normal ,kolay doğumlar yaşarız
amin cnm inş ozaman senın kndılıgınden gelebılır 1 hafta daha beklıceksen acaba bnde beklesem kac gun snra gelırdı merak etmıo deılım ama yınede 2 gundr az hareket edıo ve ben korkuorum o yuzdende bır an once dogsun ıstıorum artk allah korusun karnmda bışı olacak dıe odum patlıo wallaa ınş senınde hemen sancn tutar beklemezsn haftaya kadar bu gecede bnm tutat ınş... :))
herkese nasip etsin inşallah normal doğum yapamadım hem fitil hemde suni sancı aldım ama hiç açılmam olmadı 12 saat sancıdan sonra sezeryana karar verdik ve epidural sezeryanle 3350 kg ağırlığında 50 cm boyunda pes pembe bi bebeşimiz oldu çok tatlı.. darısı hala bekleyenlerin başına
herkese nasip etsin inşallah normal doğum yapamadım hem fitil hemde suni sancı aldım ama hiç açılmam olmadı 12 saat sancıdan sonra sezeryana karar verdik ve epidural sezeryanle 3350 kg ağırlığında 50 cm boyunda pes pembe bi bebeşimiz oldu çok tatlı.. darısı hala bekleyenlerin başına
olsun cnm kg sı onmlı deıl saglklı olsunda onmlı olan o ayy evet buarada en sona ben kaldım galıbaa bu sebeptn akılda kaldım sanırımm hadı bana dua edın arkadaşlarımm şmdi cuma sabah 9 da yatıorumm dogurur dogurmaz hemen hbrdar etcem sizii canlarım :))
tarcıncım cokcok tebrık edıorum ınş bu gece bnmde sancm kndılıgınden gelır cumayı beklemem bakalım olmadı cuma yıcem sunıyıııı kacarım yokktopıgı ben kapayacam anlaşıldııı snde cıktın aradan kaldım tek başımaaa yaaaa pufff:26: bana nasıl oldu nasıl gectı dogumun korkulacak bışı warmı yokmu mesaj yaz anlat bak meraktn patlıorum zatenn hoşş başıma gelıck artk bnmde on bılgı alım snden bole yamulcam cuma gunu zatenn
evet tarcının takvımı benden 2 gun once bıtmıştı sanırım o yuzden de bnden once dogum yaptı bnmde zamanım gelıo artıkk hyrlısıylaa guzel hbrımı bende cok vermk ıstıorum emın olun ilginizede cok teşkkr ederım ....
gözünüz aydın...normal doğum yapmana ayrıca sevindim :) sağlıcakla büyütürsünüz bebeğinizi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?