canım geçen cuma günü 23 kasımda ilk kez alttan muayene yapıldığında 2,5 cm açıklığım vardı, doktor ufacık bi sancı bekliyor bebeğin çok az kaldı dedi, pazartesi tekrar muayeneye gittim eli kulağında çarşambaya kalmaz bu bebek dedi, eğer ola ki beklerse 41 haftanın dolmasını beklemicez suni sancı ile denicez dedi, 26 kasım pazartesi gecesi dua ederek yattım ve salı sabahı 4 te 5 dak aralıklarla 1 dak. süren sancılarım başladı, 6 a kadar evde takıldım çantaydı vs. idi organizasyonları tamamladık, 6 da hastaneye gittik, sancım devam devam devam derkennn sabah 11 buçukta bebeğimi kucağıma normal doğumla aldım çok şükür
sancıların şiddeti 10 buçuk gibi son noktaya geldi benim için dayanılmaz bir hal aldı tahammülüm azaldı sancı sıklığı ve şiddeti arttı, Allahım ya sabır diyordum her sancıda, metanette bir noktada kalmadı, 11 de doğumhaneye aldılar ve çatala çıktım yarım saatte doğumhanede bebeği çıkartmak ıkınmak için uğraştık ikınmak çok daha zormuş
( 27 kasım sabah 11 buçukta bebeğim elimdeydi. çok şükür Rabbime ve darısı doğurmayanların başına......
kızlar kasım topiğini kim kapayacak bende merak ediyorum :)