ii gündür bi kaç saat uyuyabildim. Bana da anki sütüm azaldı gibi geldi. O yüzden çarelerine bakıyorum. Ben de humana still almıştım. Süt olunca bıraktım. Onu da içeyim bari. Dediğiniz gibi valla meme dışarda geziyoz.
Enimki emdikten sonra doyunca bi güzel yanağını yaslıyo memeye. öyle uyuyo.
cnm bıde genel cerraha göstersen arkadaş önce cocuk dr a sonra genel cerrha göturmuş
ee nasıl gıdıyo onca zman aradan sonra abılerde durum ne
valla kuzum onu bılmıyorum ama bana sut ıktarım azaldı gıb geldı dun humana stııl tee ıcmeye başladım ınan cok farkettı doluluk arttı
aynen wallaa cnm utandrcak benı kızım galıba dr 200 gr şaşar en fazla dedı oda aşagı yukarı aman saglıklı olsunda kg sını takmıorum artık cnm cuma gunu inş bnde kavuşacagm melegıme 9da hastanede olucaz dua larınızı beklıorumoh bak ufak dıye dıye oda cıkmıyom ışte buyumeden dedı haha
ay cnm o zman şafak 3 mu dıyelım
maşalahh subanallahhh az kalmıs canım doğum gecıyoda bızım gıbı aşıları knusmaya baslıyosun bende senın gıbıydım nasıl heyecanlydım çok guzel bısey hayata bıcanlı getırmek allah her kadına nasıp etsın harıka bı duyguu
Kizlar 23 kasimda bende canim ogluma kavustum. Normal dogum oldu benim. O gunden beri takip edemiyorum forumu hala dogurmayanlar varsa normal dogumdan sakin korkmayin. Evet zor sanci cekiyorsun ama onun hayata merhaba deyisini hissetmek o kadar muhtesem bir duyguki herseye deyiyor. Cok uzun kalamiyorum forumda Allah hepimizin yardimcisi olsun. Yavrularimizi bizlere bagislasin.
bende içiyorum songul faydası var gerçekten
Herkes mı doğurdu mü nerde bu millet :)
cnm bıde genel cerraha göstersen arkadaş önce cocuk dr a sonra genel cerrha göturmuş
ee nasıl gıdıyo onca zman aradan sonra abılerde durum ne
cnm 3 200 kg 52 cm cumaya kadar da gelmezse kı gelecegede benzemıo cuma yatışımız var sunı sancı verecekler :18:
hadi gözün aydın öyle ya da böyle geliyo bebeğimiz mübarek günde ha?Allah kurtarsın canım bir solukta. bu arada kiloda cok yanılıyo doktorlar bizimkine bigün önce 3 kilo dedi. bi gün sonra 3480 kg dogdu ve hiç düşmedi kilosu.
aaa ama bayagı fark etmşş maaşallh sızınkınede bakalım bnmkı aşagımı cıkacak yukarımı cıkacak kg sı . evet cnm kısmetse hyrlıısyla cuma gunu kavuşucm bnde melegımee dualarınızı esrgemeyn kolay bır dogum olsun sunı sancı benı korkutan sadece bakalım artıkk inş guzel gecer ....
cnm valla tarcınla ben kalmştık en son bıldıgım o da 2 gundr grmıorum sanırım dogurdu bende bır akslk olmazsa cuma gunu sunı sancyla dogurcm cnku kızımın gelmeye nıyetı yok teyzesi senın kız nasıl buyudumu bıraz ? buarada usg şaşma yaptımı kac kg dogdu ? boyu nkadar ? bakalım bnmkı nekadar dogacak ?
sona kalmakta güzelmiş herkes seni merak ediyo :) gelmeyecek bu bebiş diye diye dediğin oldu sonunda anasının lafına uydu yavrucak. hemde populer oldunuz topikte :) şimdi tam zamanı artık. bisürü insan bekliyoruz burda hadi gari hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş..
Hadi hayırlısı canim benim sen acele etme cok zorluyorlar bebisler icerde ne kadar büyürse o kadar kar bence :) bebis 3015 gr doğdu boyu 52 demişti 49 doğdu tam tutmuyo ama yakın oluyo :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum cok optum Allah yardımcın olsun..
Kizlar 23 kasimda bende canim ogluma kavustum. Normal dogum oldu benim. O gunden beri takip edemiyorum forumu hala dogurmayanlar varsa normal dogumdan sakin korkmayin. Evet zor sanci cekiyorsun ama onun hayata merhaba deyisini hissetmek o kadar muhtesem bir duyguki herseye deyiyor. Cok uzun kalamiyorum forumda Allah hepimizin yardimcisi olsun. Yavrularimizi bizlere bagislasin.
yaa tarcınn dogurdun mu yoksa yaaa neden gırmedn halaaaa ?
Herkes mı doğurdu mü nerde bu millet :)
cnm valla tarcınla ben kalmştık en son bıldıgım o da 2 gundr grmıorum sanırım dogurdu bende bır akslk olmazsa cuma gunu sunı sancyla dogurcm cnku kızımın gelmeye nıyetı yok teyzesi senın kız nasıl buyudumu bıraz ? buarada usg şaşma yaptımı kac kg dogdu ? boyu nkadar ? bakalım bnmkı nekadar dogacak ?
ayy baksana cnm nrdeyse aralık ayı olcaktıkk :))) bnmle beraber tarcın da var aslnda ama 2 gundr gırmıo ve cok merak edıorum dogurdumu acaba dıe
yok cnm artk son 1 haftadr kg almıor kaldı aynı kg de yerıde daraldı artk dedı dr um . bakalım heyecan ve korku bır aradayım şuan ama sabrszlkla kızımın yuzunude gormek ıstıorum hyrlısıyla inş...
canım geçen cuma günü 23 kasımda ilk kez alttan muayene yapıldığında 2,5 cm açıklığım vardı, doktor ufacık bi sancı bekliyor bebeğin çok az kaldı dedi, pazartesi tekrar muayeneye gittim eli kulağında çarşambaya kalmaz bu bebek dedi, eğer ola ki beklerse 41 haftanın dolmasını beklemicez suni sancı ile denicez dedi, 26 kasım pazartesi gecesi dua ederek yattım ve salı sabahı 4 te 5 dak aralıklarla 1 dak. süren sancılarım başladı, 6 a kadar evde takıldım çantaydı vs. idi organizasyonları tamamladık, 6 da hastaneye gittik, sancım devam devam devam derkennn sabah 11 buçukta bebeğimi kucağıma normal doğumla aldım çok şükür
sancıların şiddeti 10 buçuk gibi son noktaya geldi benim için dayanılmaz bir hal aldı tahammülüm azaldı sancı sıklığı ve şiddeti arttı, Allahım ya sabır diyordum her sancıda, metanette bir noktada kalmadı, 11 de doğumhaneye aldılar ve çatala çıktım yarım saatte doğumhanede bebeği çıkartmak ıkınmak için uğraştık ikınmak çok daha zormuş( 27 kasım sabah 11 buçukta bebeğim elimdeydi. çok şükür Rabbime ve darısı doğurmayanların başına......
kızlar kasım topiğini kim kapayacak bende merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?