2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm ınan benımde 3 gun cok yoğunugım vardı mevlut mısafır falan derken baktım azaldı sutum hemen başladım dun eskı halıne geldı stres yorgunluk sutte buyuk rol oynuyo hemen başla cnm

cnm bıde genel cerraha göstersen arkadaş önce cocuk dr a sonra genel cerrha göturmuş
ee nasıl gıdıyo onca zman aradan sonra abılerde durum ne

evet önce çocuk dr.una bi gidelim de erken sünnet mecbur değilse yaptırmak istemiyorum poyraz efe dr.kontrollerinden nefret ediyor
abiler biraz gergin farkındayım ama anca toparlanabildim haftasonuna kadar onlara bi el atıcam.

Kizlar 23 kasimda bende canim ogluma kavustum. Normal dogum oldu benim. O gunden beri takip edemiyorum forumu hala dogurmayanlar varsa normal dogumdan sakin korkmayin. Evet zor sanci cekiyorsun ama onun hayata merhaba deyisini hissetmek o kadar muhtesem bir duyguki herseye deyiyor. Cok uzun kalamiyorum forumda Allah hepimizin yardimcisi olsun. Yavrularimizi bizlere bagislasin.

oh bak ufak dıye dıye oda cıkmıyom ışte buyumeden dedı haha
ay cnm o zman şafak 3 mu dıyelım
aynen wallaa cnm utandrcak benı kızım galıba dr 200 gr şaşar en fazla dedı oda aşagı yukarı aman saglıklı olsunda kg sını takmıorum artık cnm cuma gunu inş bnde kavuşacagm melegıme 9da hastanede olucaz dua larınızı beklıorum

amin cnm ınş herkes tadar bu duyguyu bnde cuma gunu annelıgı tadıcam ılk defa cok guzel bırşeydır emınım cok heyecanlıyım ve korkuorum bakalım hyrlısı artık....

gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun ınş.bende kavuşacagım inş.bebegıme cuma gunu hyrlısıyla sancım yok gelecegıde yok buyuk ıhtımal sunı sancyla olacak...

bende içiyorum songul faydası var gerçekten

kızlar bışı sorucam ben humana stıll aldım şmdı cuma gun u doguma gırıcem ya perşembeden içmeye başlım mı ?

slm taze anneler ve anne adayları.. bende hamılelıgımı bu sıtede surdurdum ve sımdı kızım 10 aylık.. hepınıze hayırlı dogumlar dılerım.. dogm ve bebek fotografçısıyım şimdi arşiv portfolyo oluşturmaya çalışıyorum.istanbul için ücretsiz dogum fotografı çekıcem sizinde doğum fotograflarınız olmuş olucak bu konuda bana mesajla ulaşabilirsiniz.. sezaryen ve tarih belli olması gererkiyor.. şimdiden hepinize iyi doğumlar..

Herkes mı doğurdu mü nerde bu millet :)

cnm valla tarcınla ben kalmştık en son bıldıgım o da 2 gundr grmıorum sanırım dogurdu bende bır akslk olmazsa cuma gunu sunı sancyla dogurcm cnku kızımın gelmeye nıyetı yok teyzesi senın kız nasıl buyudumu bıraz ? buarada usg şaşma yaptımı kac kg dogdu ? boyu nkadar ? bakalım bnmkı nekadar dogacak ?

cnm 3 200 kg 52 cm cumaya kadar da gelmezse kı gelecegede benzemıo cuma yatışımız var sunı sancı verecekler :18:

hadi gözün aydın öyle ya da böyle geliyo bebeğimiz mübarek günde ha? Allah kurtarsın canım bir solukta. bu arada kiloda cok yanılıyo doktorlar bizimkine bigün önce 3 kilo dedi. bi gün sonra 3480 kg dogdu ve hiç düşmedi kilosu.

aaa ama bayagı fark etmşş maaşallh sızınkınede bakalım bnmkı aşagımı cıkacak yukarımı cıkacak kg sı . evet cnm kısmetse hyrlıısyla cuma gunu kavuşucm bnde melegımee dualarınızı esrgemeyn kolay bır dogum olsun sunı sancı benı korkutan sadece bakalım artıkk inş guzel gecer ....

sona kalmakta güzelmiş herkes seni merak ediyo :) gelmeyecek bu bebiş diye diye dediğin oldu sonunda anasının lafına uydu yavrucak. hemde populer oldunuz topikte :) şimdi tam zamanı artık. bisürü insan bekliyoruz burda hadi gari hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş..

Hadi hayırlısı canim benim sen acele etme cok zorluyorlar bebisler icerde ne kadar büyürse o kadar kar bence :) bebis 3015 gr doğdu boyu 52 demişti 49 doğdu tam tutmuyo ama yakın oluyo :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum cok optum Allah yardımcın olsun..

ayy baksana cnm nrdeyse aralık ayı olcaktıkk :))) bnmle beraber tarcın da var aslnda ama 2 gundr gırmıo ve cok merak edıorum dogurdumu acaba dıe

yok cnm artk son 1 haftadr kg almıor kaldı aynı kg de yerıde daraldı artk dedı dr um . bakalım heyecan ve korku bır aradayım şuan ama sabrszlkla kızımın yuzunude gormek ıstıorum hyrlısıyla inş...

kız Sea gerçekten de popüler oldun heee :)) neyse cuma günü büyük hasret bitiyor, Allah sağ salim eline kavuşturmayı nasip etsin, valla benim en son doğmadan 1 hafta önceki kilosuna 3200 demişti ama 2900 doğdu oğlum, hoş daha fazlasını doğuramazmışsın dedi bana bu arada son iki gün bol bol uyu bence, sonrasında hepimiz gibi sen de "Uykusuz her geceeeeeee" diye şarkılar söyleyeceksin

canım hayırlı olsun bu topikte normal doğum yapan yegane insankardan oldun herhalde, doğumun nasıl oldu merak ettim? kaç saat sancın sürdü? lavman yaptılar mı? çatala çıktığında ıkınabildin mi? anlat anlat hepsini anlattttttttttt :))

yaa tarcınn dogurdun mu yoksa yaaa neden gırmedn halaaaa ?

doğurdum canımmmmmmm

Herkes mı doğurdu mü nerde bu millet :)

ben doğum yaptım canım

yes yessss

evet canım çok şükür doğurdum

canım geçen cuma günü 23 kasımda ilk kez alttan muayene yapıldığında 2,5 cm açıklığım vardı, doktor ufacık bi sancı bekliyor bebeğin çok az kaldı dedi, pazartesi tekrar muayeneye gittim eli kulağında çarşambaya kalmaz bu bebek dedi, eğer ola ki beklerse 41 haftanın dolmasını beklemicez suni sancı ile denicez dedi, 26 kasım pazartesi gecesi dua ederek yattım ve salı sabahı 4 te 5 dak aralıklarla 1 dak. süren sancılarım başladı, 6 a kadar evde takıldım çantaydı vs. idi organizasyonları tamamladık, 6 da hastaneye gittik, sancım devam devam devam derkennn sabah 11 buçukta bebeğimi kucağıma normal doğumla aldım çok şükür
sancıların şiddeti 10 buçuk gibi son noktaya geldi benim için dayanılmaz bir hal aldı tahammülüm azaldı sancı sıklığı ve şiddeti arttı, Allahım ya sabır diyordum her sancıda, metanette bir noktada kalmadı, 11 de doğumhaneye aldılar ve çatala çıktım yarım saatte doğumhanede bebeği çıkartmak ıkınmak için uğraştık ikınmak çok daha zormuş ( 27 kasım sabah 11 buçukta bebeğim elimdeydi. çok şükür Rabbime ve darısı doğurmayanların başına......

kızlar kasım topiğini kim kapayacak bende merak ediyorum :)

Son düzenleme:
bekleyenlerden bende varım yarın bi kontrolümüz daha var sonrası ne olacak bilmiyorum ama aralık annesi olabilirim artık günde 10 kez telefonla aranıp doğurdun mu diye sorulmasından gına geldi nasılsın bile demiyolar direk bebek geldi mi diyolar dua edin benim için Allah kızımı kucağıma almamı nasip etsin.

Ay hadi geçmiş olsun, gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün.

Son günlerinizdeki sıkıntılı hallerinizi buradan takip ederken sizinle birlikte neredeyse dokuz doğuran biri olarak, bir kişinin daha bu süreci hayırlısıyla atlatmasından ve bebeğini kucağına almasından ötürü gerçekten mutluluk duydum.

Allah diğer bekleyenleri de bir an evvel sağlıcakla inşallah bebekleriyle buluştursun ve herkesin bebeği inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun.

Şimdi Sea hanım da inşallah Cuma günü veya belli olmaz belki de daha önce de olabilir ama kısmetse en geç Cuma günü inşallah bir bebek daha dünyaya geldiğinde artık Kasım annelerinden doğum yapmamış olan pek kimse kalmayacak herhalde. Gerçi en tek tek öyle bilemiyorum buradaki herkesi ama sizleri yoğun yazıştığınız için bekleme süreçlerinize buradan sık sık rastladığım için biliyorum.

Bundan sonra artık miniklerin gaz problemleriydi, anne sütüyle ilgili şeylerdi, aşılarıydı, uyku durumlarıydı ek beslenmeye geçişleri dişleri vs. vs. vs. daha da büyüdüklerinde okul çağları gibi artı hayatınızın neredeyse tamamen onlara endeksli olduğu günlere hoşgeldiniz sevgili anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…