2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

öğleden sonra gidicem canım. şöyle sabah uyansam 6-7 gibi, sancım gelmiş olsa evde beklesek yavaştan sonrada doğru doktora ne güzel olurduuuu :)

öğleden sonra gidicem canım. şöyle sabah uyansam 6-7 gibi, sancım gelmiş olsa evde beklesek yavaştan sonrada doğru doktora ne güzel olurduuuu :)

ahh ahh hepımzıın temennısı o be yavrucumm :)) ama yokk annm her sabah dıo bugunde sabah oldu gene yokk :))

kızlar hepiniz sağlıcakla kucaginiza alırsınız umarım.Ben de 39. haftadayım.Sabah 5 ten 9 a kadar neredeyse yarım saatte bir sancim başladı.11 bucuktan beride bir saatte bir sancı çektim.Şimdi yine geçti.Bu sancıları sizde yasiyor musunuz.Normal mi.Yoksa benim dogum başlıyor mu.

kızlar hepiniz sağlıcakla kucaginiza alırsınız umarım.Ben de 39. haftadayım.Sabah 5 ten 9 a kadar neredeyse yarım saatte bir sancim başladı.11 bucuktan beride bir saatte bir sancı çektim.Şimdi yine geçti.Bu sancıları sizde yasiyor musunuz.Normal mi.Yoksa benim dogum başlıyor mu.

Kızlar hepinize sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah.Bende 39. haftadayim.Şu ana kadar hücum sancı çekmedim, Bu sabah 5 ten 9 a kadar her yarım saatte bir dayanılmaz sancı çektim, Sonra geçti.11 buçuktan sonra yine başladı, Her bir saatte bir.Şimdi yine bi seycik yok.Bu sancılar normal mi.Sizde yasiyor musunuz.Yoksa benim dogum başlıyor mu.

bizim haricimizde var bi kaç kişi daha ama gitgide azalıyor :) az kaldı ya sabır

uyumak ne zor geliyor şimdiiiii bir bilsennn

şimdi zor gelen gelen uyumalar bebeğini kucağına aldığında imkansız olacak =)
bugün oğlumu kucağıma alalı 15 gün oldu , uzun deliksiz uykudan geçtim , uykuya hasretim
bol bol dinlen enerji depola

canım ben pilavla falan uğraşmak istemiyorum menüide,ayran,tulumba tatlısı şeklinde olsun diye düşünüyorum ama tam karar veremedim.artık gördüklerine dağıtacaksın bebek süslerini.olur öyle şeyler.insan o telaşla unutabiliyor.

cnm benım eşim şef ahcı kendılerı aptılar ıc pılavı benn elımı surmedım dagıtma servıs falanda eş dost yaptı
sen ne zman yapıcaksın cnm buyuk yuk kaltı ustumden ınankı

nerdesınn kontrolden donmedın mıııı ????

Merhaba.

Aslında ben de meraktayım. Özellikle siz ve tarçın hanım'la ilgili son bir kaç gündür özellikle sık sık burayı takip ediyorum geceli gündüzlü neredeyse.

Acaba bebek geldi mi yoksa? Hadi inşallah hayırlısıyla belki de öyle bir haberle gelebilir tarcın hanım.

Bir de ben aslında niyeyse, ikinizin aynı günlerde doğum yapmanızı diledim hip içimden. Yani biriniz bir gün sonrasına bile kalsanız diğerine sanki zor olacak o son birgün diye düşünüyorum kendi kendime, en azından diyorum böyle gece ve sabahları birbirlerinden destek alıyorlar. Allah'ım hayırlısıyla beraber doğum yapsınlar diye geçirip duruyorum içimden.

Sağlık olsun, bitti artık az kaldı inşallah. Sağlıcakla olsun da, siz de iyi olun da önemli olan bu.

inş dedıgınz gıbı olursa guzel olur tabı ama ıkımz ıcınde hyrlısı hangı gun ıse o olsun dıyelım tarcın bugun gıdecektı kontrole bende yarın gıdıcem bakalım ne olacak artık ıyıce heyecan dorukta tarcının takvımı bıttı bnmkıde yarın bıtecek sabırszlkla beklıyoruz artıkk 9 ay gercekten uzun bır sure ama 7 aydan snra sı hıc gecmıyor sankı baya sıkıcı hala gelıyor ınş bu hafta ıcı dogururuzzzz z

nerdesınn kontrolden donmedın mıııı ????

döndüm döndüm öğleden sonra kontrole gittik geldik 2 gün daha bekletiyorum dedi, çarşamba tekrar kontrole bekliyorum dedi, haftasonuna kalır mı dedim 41 in dolmasını beklemeyiz genelde dedi, muhtemelen bu haftaiçi doğurtcam seni dedi :)) üstüne de ekledi 2 güne gelme ihtimali var açıklığın cuma günü 2,5 cm di dedi hani alttan muayene yapmıştı yaaa... bugün de yapmak istedi de yalvardım gözlerimle resmen ne olur yapmayın diye o da acıdı bana bugün peki yapmıyorum ama çarşambaya kadar hareket olmazsa alttan bi kez daha bakacağım dedi, bugünlük paçayı sıyırdım, dua ediyorum gelsin artık bebeğim kendiliğindennnnnn

sea doğumunu çarşambaya al madem burda kalan bunalıma girebilir :))

son haftalar hele hiç geçmiyorrrrrrrrrr

bu arada bugün benim nst m de ilk defa sancı çıktı, açıklığım da 2,5 cm di cuma günü, şuan daha bile artmış olabilir, yani tetikteyim, hızlan birazzzzzz

Son düzenleme:

ayyy bu hafta bende dogururum ozaman :)))) gangnam style :)) hem korku hem heyecann tarcııııııııııınnnnnn ben sana ozelden msj atmıştım bana cvp vermedın bak halaaa

bu gün nst de benim canavarın uyuyası tuttu yol boyunca karnımda hopbidi hopbidi oynayan fıstık nst'ye uzanınca 30 dk hiç hareket etmedi ultrasonda suyum tehlikeli olmuycak şekilde azalmış ilk kez çatı için alttan muane etti eve gelene kadar karın ağrısından öldüm ve ishal oldum ya yediğim bi şey zehirledi ama hala karın ağrısından ölüyorum hiç açılma yok 3 gün sonra ya randevu verdi bakalım ne olcak

Canım bir yerde okumuştum, Doğuma yakın ishal olunabiliyor.

evet kızlar son kalanlardan biride benim galiba 40+3 bugun yapılan kontrolde hersey normal suyum kan tahlili sadece nst doktorum agrım oldugunu bıldı sabah uyandıgımda 1 saat gecmek bılmeyen bır agrım olmustu. carsambaya kadar dogurmassam persembe veya cuma suni sancı verilicek gibi gözküyor suan yani son 3 desek yeri galiba...

bu arada kızımın adını Elif Ecem koymustuk bu kadar gec kaldıgı ıcın bırde sonuna naz mı eklesek dıyoruz bir kac gun babası ile yani
Elif Ecem naz veya Elif Ece naz , Elif Ecenaz gbi ne dersiniz

Allah rızası için dua edin bana, belli aralıklarla adet sancısı gibi bişiler başladı, 5-10 dak da bir oluyor 15 sn sürüp geçiyor uzun aralıklarla başlaması gerekmiyor muydu? psikolojik mi? bu arada bugün bağsurum çıkmış sanıyorum ne yapmalıyım?

allah analı babalı büyütsün diyelim kesin doğurmuşsundur canım.:))

Kızlar pazar sabahı yazmıştım sizlere, pazar akşamı 6 gibi ufak ufak ağrılar gelmeye başladı ama oralı olmamıştım saat 11 de hala sancılar devam edince doktorumu aradım bi hastaneye git nstye baksınlar dedi gittik benim sancılar 70-80 lerde ama düzenli değil 2 cm açılma var dedilef doktor günün geçti zaten bırakamam seni diyip hemen yatış verdi, rica minnet 2 saatlik izin alıp eve geldim malum ben pazartesi sezaryana gidicem diye hazırlıklarımı pazara bırakmıştım eve geldim temizlendim banyo yaptım çantaları alıp gittik saat 1 gibi hastaneye. Sabaha kadar takip edildi sancı var ama açılma yok saat 11e kadar bekledi doktorum ama başı çok yukarda hala haydi sezaryana dedi saat 12de çıktım meleğimi aldım kucağıma kızlar çok güzel bir duygu resmen mucize ama ağrılarım malesef çok oda sancı çekip sezaryana girdiğim için olurmuş zamanla atlatcaz inşallah benim hikayemde kısaca bu oldu. He bu arada akşam saat 6 da başladı sancılar ben saat 7:30 da yok yok gazdır diye avm ye gittim gezmeye, ordan gelip doktora :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…