wallaa bana bı ıkı arkadaş sea senı cok merak edıorum dıe yazdı :)) ayy cnm gttınmı dr a bende yarın gtcem bakalım neler olacakkk annem artık umıdı kestı eşim de öle karnımda kasılmalar var dıorum eşim dalga gecıo hadı be yalan soleme heveslendırme bızı dıo :))
öğleden sonra gidicem canım. şöyle sabah uyansam 6-7 gibi, sancım gelmiş olsa evde beklesek yavaştan sonrada doğru doktora ne güzel olurduuuu :)
bizim haricimizde var bi kaç kişi daha ama gitgide azalıyor :) az kaldı ya sabır
uyumak ne zor geliyor şimdiiiii bir bilsennn
cnm bnım Allah kolaylık versın valla bızde 70 kışı alan vardı
menuyu eşim hazırladı
içpilav ırmık tatlısı ayran vardı
ay en sınır bozucuda bebk suslerını dagıtmayı unuttuk nasıl ama
canım ben pilavla falan uğraşmak istemiyorum menüide,ayran,tulumba tatlısı şeklinde olsun diye düşünüyorum ama tam karar veremedim.artık gördüklerine dağıtacaksın bebek süslerini.olur öyle şeyler.insan o telaşla unutabiliyor.
nerdesınn kontrolden donmedın mıııı ????
Merhaba.
Aslında ben de meraktayım. Özellikle siz ve tarçın hanım'la ilgili son bir kaç gündür özellikle sık sık burayı takip ediyorum geceli gündüzlü neredeyse.
Acaba bebek geldi mi yoksa? Hadi inşallah hayırlısıyla belki de öyle bir haberle gelebilir tarcın hanım.
Bir de ben aslında niyeyse, ikinizin aynı günlerde doğum yapmanızı diledim hip içimden. Yani biriniz bir gün sonrasına bile kalsanız diğerine sanki zor olacak o son birgün diye düşünüyorum kendi kendime, en azından diyorum böyle gece ve sabahları birbirlerinden destek alıyorlar. Allah'ım hayırlısıyla beraber doğum yapsınlar diye geçirip duruyorum içimden.
Sağlık olsun, bitti artık az kaldı inşallah. Sağlıcakla olsun da, siz de iyi olun da önemli olan bu.
wallaa bana bı ıkı arkadaş sea senı cok merak edıorum dıe yazdı :)) ayy cnm gttınmı dr a bende yarın gtcem bakalım neler olacakkk annem artık umıdı kestı eşim de öle karnımda kasılmalar var dıorum eşim dalga gecıo hadı be yalan soleme heveslendırme bızı dıo :))
nerdesınn kontrolden donmedın mıııı ????
Merhaba.
Aslında ben de meraktayım. Özellikle siz ve tarçın hanım'la ilgili son bir kaç gündür özellikle sık sık burayı takip ediyorum geceli gündüzlü neredeyse.
Acaba bebek geldi mi yoksa? Hadi inşallah hayırlısıyla belki de öyle bir haberle gelebilir tarcın hanım.
Bir de ben aslında niyeyse, ikinizin aynı günlerde doğum yapmanızı diledim hip içimden. Yani biriniz bir gün sonrasına bile kalsanız diğerine sanki zor olacak o son birgün diye düşünüyorum kendi kendime, en azından diyorum böyle gece ve sabahları birbirlerinden destek alıyorlar. Allah'ım hayırlısıyla beraber doğum yapsınlar diye geçirip duruyorum içimden.
Sağlık olsun, bitti artık az kaldı inşallah. Sağlıcakla olsun da, siz de iyi olun da önemli olan bu.
inş dedıgınz gıbı olursa guzel olur tabı ama ıkımz ıcınde hyrlısı hangı gun ıse o olsun dıyelım tarcın bugun gıdecektı kontrole bende yarın gıdıcem bakalım ne olacak artık ıyıce heyecan dorukta tarcının takvımı bıttı bnmkıde yarın bıtecek sabırszlkla beklıyoruz artıkk 9 ay gercekten uzun bır sure ama 7 aydan snra sı hıc gecmıyor sankı baya sıkıcı hala gelıyor ınş bu hafta ıcı dogururuzzzz z
döndüm döndüm öğleden sonra kontrole gittik geldik 2 gün daha bekletiyorum dedi, çarşamba tekrar kontrole bekliyorum dedi, haftasonuna kalır mı dedim 41 in dolmasını beklemeyiz genelde dedi, muhtemelen bu haftaiçi doğurtcam seni dedi :)) üstüne de ekledi 2 güne gelme ihtimali var açıklığın cuma günü 2,5 cm di dedi hani alttan muayene yapmıştı yaaa... bugün de yapmak istedi de yalvardım gözlerimle resmen ne olur yapmayın diye o da acıdı bana bugün peki yapmıyorum ama çarşambaya kadar hareket olmazsa alttan bi kez daha bakacağım dedi, bugünlük paçayı sıyırdım, dua ediyorum gelsin artık bebeğim kendiliğindennnnnn
sea doğumunu çarşambaya al madem burda kalan bunalıma girebilir :))
son haftalar hele hiç geçmiyorrrrrrrrrr
bu arada bugün benim nst m de ilk defa sancı çıktı, açıklığım da 2,5 cm di cuma günü, şuan daha bile artmış olabilir, yani tetikteyim, hızlan birazzzzzz
bu gün nst de benim canavarın uyuyası tuttu yol boyunca karnımda hopbidi hopbidi oynayan fıstık nst'ye uzanınca 30 dk hiç hareket etmedi ultrasonda suyum tehlikeli olmuycak şekilde azalmış ilk kez çatı için alttan muane etti eve gelene kadar karın ağrısından öldüm ve ishal oldum ya yediğim bi şey zehirledi ama hala karın ağrısından ölüyorum hiç açılma yok 3 gün sonra ya randevu verdi bakalım ne olcak
Canım bir yerde okumuştum, Doğuma yakın ishal olunabiliyor.
allah analı babalı büyütsün diyelim kesin doğurmuşsundur canım.:))Allah rızası için dua edin bana, belli aralıklarla adet sancısı gibi bişiler başladı, 5-10 dak da bir oluyor 15 sn sürüp geçiyor uzun aralıklarla başlaması gerekmiyor muydu? psikolojik mi? bu arada bugün bağsurum çıkmış sanıyorum ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?