ay evet cnm ya bende evhamlandım ay bıde yıkama dedı dr da ne yapacagımı şaşırdım onca zöan benımde kızımınkı 1 hafta sonra duşmuştu bunda bılemedım napcamızı
bızım paşa buyudu dun mevludu vvardı taktı papyonlarıda
ee senınkı napıyo bakalım
maşallah ona hayırlı olsun cnm..ya bıde derisi soyuluo gıdısının altı pütürlenıo yağla yağla nereye kadar göbegıne dıkkat ederek yıkadık valla bız dayanamadık:)
benımkıde ıste etrafı tanımaya kaşlarını çatıyo bizi dınlıo felan cok tatlılar cok minikler ya kıyamam ben onlara.cok özlemısız valla bebek sevmeyi
canım sabırsızlandığını biliyorum ama kendime de sürekli dediğim gibi 40. haftanın dolmasını mutlaka beklemelisin bence.tabi herhangi bir sorun yoksa....
selam kızlar
benim oğlum 19 günlük oldu. çok şükür sarılık geçti. herşey yoluna giriyor.
size birkaç şey sorucam.
oğlum uyurken aşırı derecede kendini kasıyor. sanki gaz çıkarıcak yada kabız olmuş gibi ıkınır gibi geriniyor. uyku boyunca hep böyle arada uyanıkkende yapıyor. ve uyurken çok sesi duyuyor. sizinkiler nasıl? yada ben ne yapabilir. eve getirdiğimizden beri yanında tv hep açık. ama kapı sesi ve insan sesini sevmiyor.
birde aşırı drecede memede kalmak istiyor. 1.5 saat kadar emiyor.
aynen cnm ya her halerı tatlı oluyo
arasta bı ra ısılık oldu o ara bebe yagını kestık ısılık oldugunda önerılmıyomuş
valla bızde göbek duşmeden yıkadık kaçamak aa 17 gun yıkanmadan olurmu dımı
derı dökulmesı normal cnm cok fazla degılse
abınız napıyo
canım sabırsızlandığını biliyorum ama kendime de sürekli dediğim gibi 40. haftanın dolmasını mutlaka beklemelisin bence.tabi herhangi bir sorun yoksa....
cnm zaten salı gunu 40 haftamz doluo takıvmım bıtecek dr umda salı gunu cagrdı bakalım neye karar verıcek allahtan hyrlıısı artıkk ....
sea ve yaren 2007 arkadaşlarım çook tşkr ederim öncelikle. secret kitabını okudum ve çok beğendim işe yaradı gibi. 3 ay sonra 2. tüp deniycem. secret ile neyi nasıl başardığınızı da anlatabilirmisiniz biraz
41. haftanın dolmasını demek istemiştim canım yanlış yazmışım.eğer bir sorun yoksa 41. haftanın dolması çok rahat beklenebilir.benim bebiş 38+5 te 3750 gr görünüyordu.41. haftanın dolmasını beklerse 4500ü çok rahat geçer diye biraz korkuyorum aslında inşallah 40. hafta bitiminden sonra en geç 2 gün içinde gelir yoksa normal doğum şansım kaçacak
sea ve yaren 2007 arkadaşlarım çook tşkr ederim öncelikle. secret kitabını okudum ve çok beğendim işe yaradı gibi. 3 ay sonra 2. tüp deniycem. secret ile neyi nasıl başardığınızı da anlatabilirmisiniz biraz
bizim bugün 40 haftamız doldu takvimimizde bitti :) yarın kontrole gideceğim.... :) herşey yolunda giderse cumartesiye kadr bekleriz belkide bakalım doktor neler söyleyecek
sizde ne var ne yokkk
nagişten haber var mıııı
oy oyy hadı bakalımm bnmde salı gunu kontrolum tarcınn bı ıkımzmı kaldkk yaaa :)) gel bız ufaktn aralık annelerıne kayalımm bacımmmm
bizim haricimizde var bi kaç kişi daha ama gitgide azalıyor :) az kaldı ya sabır
uyumak ne zor geliyor şimdiiiii bir bilsennn
bizim topiğe ziyaretçi olarak takılıpta ya bu kızlar ne zaman doğuracak diye merakla bekleyen fanlarımız var mı acaba seaa :)))
bugün bakalım doktorum neler diyecek.... bebek acıcık daha indi sanki aşağıya wc e gittiğimde rahmimin alt bölgesinde acı hissettim sancı değilde acı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?